Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

klasika co u vsech PD chce to kvalitni olej jinak trpi vacka. Obcas odchazi kabelaz ke vstrikum. Nekdy tece tandem. Jede to docela slusne. Dilu plna pr..l vsude a opravit to umi kde kdo.

Odesláno

Asi záleží jak se k tomu kdo choval,já sem kupoval Boru 85kw(na co každej nadává) s nájezdem 235000km a do 290000 než sem ju prodal sem dělal oleje,filtry a rozvody jinak nic kolem motoru nebylo potřeba.

Tandem---tandemové čerpadlo

Odesláno

Asi to nejhorší je otřesnej zvuk i za tepla ještě znásobenej tím, že to je 5Q (kromě 4x4), co se týká spolehlivosti tak vcelku OK, častěji odcházejí Turba, ale není to nic tragického. :papa

Odesláno
:xvul že tu do toho skočím , mam ve sluzebaku O II. 4x4 77kw a ta ku*va vůbec nejede...člověk aby mel strach předjíždět.... zlata moje byvalka O I. 66kw ta teda jela lip....
Odesláno
:xvul že tu do toho skočím , mam ve sluzebaku O II. 4x4 77kw a ta ku*va vůbec nejede...člověk aby mel strach předjíždět.... zlata moje byvalka O I. 66kw ta teda jela lip....

Na normalni jezdeni II octa v 77kw staci bohate. Neni to na zavodeni asi jako 1.9 td ve 406 ce.....

Odesláno

Na normalni jezdeni II octa v 77kw staci bohate. Neni to na zavodeni asi jako 1.9 td ve 406 ce.....

toto ale normál ježdění není.....spis strach něco předjet...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...