odee Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 Dnes ráno mi přistála na netu tahle zajímavůstka, myslím, že se to hodí opravdu každému:D Za ty prachy, no nekup to:D:D:D http://www.resenipokut.cz/uvod.php?refid=7c81602fdaf88cd80ba33c9bf5637062e5a49646 Citovat
Vvitty Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 to je ale \"novinka\"... na novinkach to probehlo asi pred rokem Citovat
romik1 Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 Presne toto máme dnes v tlači a vraj sa chystajú aj k nám... no som zvedavý ako to bude vyzerat v reale, lebo u nás sú pokuty dobre vysoké a za 100€ poplatku no neviem neviem... keď má raz policajt fotku že som šiel v obci 100km/h a pokuta je 650€, si neviem predstaviť ako to obídu, respektíve zaplatia namiesto mňa. Citovat
odee Odesláno 4. duben 2013 Autor Odesláno 4. duben 2013 Já sem na to narazil až dneska v mailu, protože mě nikdy nenapadlo hledat firmu, která za 1499,- korun ročně bude za mě každej měsíc chodit na dopravku obhajovat fotku, jak si to frčím na červenou. Ikdyž jestli to kucí nějak uměj okecat, tak sou asi dobří Citovat
Vvitty Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 Obejdou to striktnim trvanim na dodrzeni urednich postupu, napadanim kazde chyby spravniho organu atd a ve vysledku se vetsina nestihne projednat v zakonne lhuta a tak to spravni organ musi odlozit. Citovat
Marcel00 Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 na slovensku funguje podobny system v MHD. Neplatis ziadny listok ani elektricenku nic. ked ta chyti revizor, tak zdruzenie do ktoreho platis clenske xyz€ (smiesna suma, neviem presne kolko) rocne to za teba zaplati Je ich tolko v tom zdruzeni, ze jednoducho je to zdruzenie v zisku stale napriek vyplatenym pokutam Citovat
odee Odesláno 4. duben 2013 Autor Odesláno 4. duben 2013 To Marcel00: zajímavej systém, to by chtělo založit i u nás...akorát, já vlastně MHDčkem nejezdím:myslim Citovat
Marcel00 Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 mesacne clenske 3€a jazdis zadarmo http://tribusba.blogspot.sk/p/ako-na-to.html Citovat
JakubkoSK Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 Marcel00 ale len v BA... aj tak by som to neriskoval [upravil dne 4/4/13 17:13 od JakubkoSK] Citovat
FrantaCV Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 No nevím, přijde mito jako nějaká LEVÁRNA. Takovýchto internetových nabídek, které pak vidíme např. v černých ovcích nebo krimi zprávách je stále víc. Do tohoto \"Prasátka\" bych neinvestoval. Raději jezdím tak abych se postihu nevystavil a když už nějakou blbost udělám - tak sklopím uši a zaplatím. Poku ale mám pocit, že jsem v právu já, tak mám DAS - a ti už mi v minulosti pomohli. To co tady inzerují je pro týpky typu Trpyšovský - existence, kterým bych nedal ani občanku natož pak řidičák. Citovat
odee Odesláno 4. duben 2013 Autor Odesláno 4. duben 2013 Dal sem to sem pro srandu, mě nijak pokuty neruinujou, bo to mám průměrně jednu za dva roky, za rychlost a naposledy sem se slečnou příslušnicí ukecal tuším 71km/h v obci na 500,- takže by se mi těch 1500ročně zdaleka nevyplatilo:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.