Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

TAk a teď můžeme všichni jezdit jako hovádka

Recommended Posts

Odesláno

Presne toto máme dnes v tlači a vraj sa chystajú aj k nám...

no som zvedavý ako to bude vyzerat v reale, lebo u nás sú pokuty dobre vysoké a za 100€ poplatku no neviem neviem...:myslim

keď má raz policajt fotku že som šiel v obci 100km/h a pokuta je 650€, si neviem predstaviť ako to obídu, respektíve zaplatia namiesto mňa.

Odesláno

Já sem na to narazil až dneska v mailu, protože mě nikdy nenapadlo hledat firmu, která za 1499,- korun ročně bude za mě každej měsíc chodit na dopravku obhajovat fotku, jak si to frčím na červenou. Ikdyž jestli to kucí nějak uměj okecat, tak sou asi dobří:D

Odesláno

Obejdou to striktnim trvanim na dodrzeni urednich postupu, napadanim kazde chyby spravniho organu atd a ve vysledku se vetsina nestihne projednat v zakonne lhuta a tak to spravni organ musi odlozit.

Odesláno

na slovensku funguje podobny system v MHD. Neplatis ziadny listok ani elektricenku nic. ked ta chyti revizor, tak

zdruzenie do ktoreho platis clenske xyz€ (smiesna suma, neviem presne kolko) rocne to za teba zaplati :) Je ich

tolko v tom zdruzeni, ze jednoducho je to zdruzenie v zisku stale napriek vyplatenym pokutam :D

Odesláno

No nevím, přijde mito jako nějaká LEVÁRNA. Takovýchto internetových nabídek, které pak vidíme např. v černých ovcích nebo krimi zprávách je stále víc.

Do tohoto \"Prasátka\" bych neinvestoval.

Raději jezdím tak abych se postihu nevystavil a když už nějakou blbost udělám - tak sklopím uši a zaplatím. Poku ale mám pocit, že jsem v právu já, tak mám DAS - a ti už mi v minulosti pomohli.

To co tady inzerují je pro týpky typu Trpyšovský - existence, kterým bych nedal ani občanku natož pak řidičák.

Odesláno

Dal sem to sem pro srandu, mě nijak pokuty neruinujou, bo to mám průměrně jednu za dva roky, za rychlost a naposledy sem se slečnou příslušnicí ukecal tuším 71km/h v obci na 500,- takže by se mi těch 1500ročně zdaleka nevyplatilo:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...