Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jenze tyhle vyjimky nebudou resit jestli se jim po peti letech zvedne splatka o litr nebo dva... protoze vetsinou maji rezervy v majetku i prijmech.

Odesláno

Takoví lidé se ovšem na rady neptají, takoví je mohou sami rozdávat. Takže pokus hezký, leč značně průhledný.

edit: plus to co napsal Vvitty, samozřejmě...

[upravil dne 11/20/13 17:26 od oddie]

Odesláno

Hypo jsem si vzal před 4 roky a nebylo to z důvodu \"jéé potřebuji hned byt\".

Po dědickém rozhodnutí padl ortel vyplatit a nebo prodat?

Ano já jako mladý nýmand jsem si vzal hypo na byt ve kterém ani nežiju a platím ho pro stále žijící babičku,která by na to ze svého důchodu neměla,s tím , že jednou budu mít byt pro mou omladinu.A ono živit byt a dům , ikdyž s tchánem na půl je taky opruz takže ano každá koruna dobrá.

Ale zas tak úplně by mne to nepoložilo,zažil jsem už horší věci a možná ještě zažiju:aut

Odesláno

hoši, každý má na problematiku jiný náhled... někdo ze strany pouze koncového účastníka, někdo ze strany druhé, protože v tom dělá... někdo si úvěr na bydlení nevezme protože se nechce zadlužit, někdo si zase nevezme hypotéku ale radši úvěr ze stavebního spoření, protože úvěr není potřeba zastavit vůči bance a klientka si myslí že když nebude platit tak jí ten dům nevezmou i s takovým názorem jsem se setkal, někdo je zase odpůrce stavebního spoření... to je těžký a každýmu se hodí něco jinýho podle toho co požaduje... proto máme spousty bank a jiných institucí a to kam který člověk zabloudí a co si vybere je čistě na každém z nich... já občas jen lidem otevřu oči, že existuje i jiná varianta a jestli je lepší nebo horší to je potom na každém z nich ;)

Odesláno

Investicni hypoteka? Vida... ale kdyz vidim podminky, tak nic pro mne :-)

Vrazet prachy do podilovych fodnu muzu i primo, na to nemusim mit dlouhodobou smlouvu s povinnosti platit porad na jeden urceny bez moznosti rozumne vycouvat nebo prestat...

Odesláno

ono správná Investiční hypotéka vypadá tak, že bance se platí jen úroky a jistina se neplatí nebo jen minimálně a zbytek se spoří ale stejně jako ty to děláš je lepší varianta, můžeš to kdykoliv přerušit nebo upravovat ;)

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Česká spořitelna opět potřebuje nabrat klienty a jen pro info nejedná se o aprílový žertík, tuto zprávu jsem dostal včera odpoledne :) ... jde i zde využít dopředného refinancování, takže kdo má FIX ke konci dubna 2015, lze již nyní zarezervovat tuto sazbu

pro více info mě neváhejte kontaktovat

hypodny.jpg

Odesláno

PPI = pojištění, vedení účtu u ČS můžeš mít i zadarmo nebo za 69Kč apod.... záleží jak je moc člověk náročný ale určitě při platbě účtu se ti sazba nevyhoupne o 1%

Odesláno

oddie: do 65 let staršího ze žadatelů, pokud však mladší nemá o 1,5x víc vyšší příjmy než starší, případně se to na upis a schválení dá protáhnout do 67

• O 1 rok později...
Odesláno

to je pěkný....

já mám myslím 4,7% a 3,6%jo v roce 2005 byli sazby někde jinde....

refinancoval bych ,ale to bych si musel vzít minimálně 500000Kč....

na ten můj zůstatek se to už nevyplatí....

každopadně je to sazba na 5 let za5 let můžou bejt sazby zas kolem 5%....zajímalo by mě jakou by dali sazbu na 20let :myslim

Odesláno

kolem 2% nabizi uz snad vsichni....

me letos konci 3 leta fixace a taky jsem spadl od zhruba 2%.

Takze ve vysledku se mi splatka hypo v porovnani se zacatkem v roce 2006 snizila skoro o 3000

nicmene pred CS jsem byl varovan ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...