Medikovec Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 PROSÍM poraďte: Mám nastaveno tohle viz Obrázek 1 za pár hodin se to samo přeladí na viz. Obrázek 2 takže si to musím opět nastavit znova ... Proč tomu tak je ???? Proč to tam nezůstane, budu to snad muset nastavit přes diag. ???? Děkuji za rady Citovat
kranky Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 ked sa ti to preladi, stojis medzi tym alebo je vypnuty motor a startujes? Citovat
Medikovec Odesláno 1. duben 2013 Autor Odesláno 1. duben 2013 Většinou se to přeladí dle pozorování tak po 6 hodinách stání ... auto je zamčený Citovat
Stosun Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 to tak dela aji u 406 je to zavisli na teplote myslím jak se venku otepli tak se to samo prepne na Auto AC nevim proc to tak dela taky me to se.e Citovat
Lihous Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 Noo nam se na 406 jen priradi funkce A/C tedy se zapne klima pokud je vetsi rozdil teploty od predchozi jizdy. A jen se zeptam proc je nastavena jen vnitrni cirkulace vzduchu? To se musi potit ?? A proc ne v modu AUTO? A pokud jde urcit smer kam to ma zhruba foukat? Citovat
Medikovec Odesláno 1. duben 2013 Autor Odesláno 1. duben 2013 to tak dela aji u 406 je to zavisli na teplote myslím jak se venku otepli tak se to samo prepne na Auto AC nevim proc to tak dela taky me to se.e Jo to mi chces říct, že když je mínus 7 pak se oteplí na minus 2 tak se to přeladí :o:o Citovat
Lihous Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 Ne ale pokud auto stoji dele jak popisujete tak nam to proste prida A/C tedy klimu protoze predpoklada ze se budou zamlzovat okna .... Nevim jak je to u 307 ale predpokladal bych ze to bude \"propracovanejsi\" a asi i normalni Chtelo by to nekoho kdo ma stejny vuz Citovat
Mysak_Bob Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 Teplota zustava stejna, jen se ti prenastavi zpusob klimatizace. jinak mi to spis pripada, ze v tom aute pestujes nejake tropicke rostliny, nez ze s nim jezdis Citovat
Medikovec Odesláno 1. duben 2013 Autor Odesláno 1. duben 2013 Teplota zustava stejna, jen se ti prenastavi zpusob klimatizace. jinak mi to spis pripada, ze v tom aute pestujes nejake tropicke rostliny, nez ze s nim jezdis Jo jenže já nechci aby se mi to jakýmkoli způsobem přenastavovalo .... a proto se ptám proč, co mám udělat aby to zůstalo tak, jak jsem si to nastavil.... Jezdím většinou jen do práce cca 15km a ta teplota je tak akorát aby bylo trochu teplo, na delší cestě to na takovou palbu nastavení není;) Citovat
kranky Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 co mas robit, prepnut to na ECO, inac sa to neda, mne to robi tiez, preto som sa pytal ci medzi tym stojis a je vypnuty motor... neviem presne preco to robi, ale nejako to prepocitava rozdiel teplot a podla toho sa zapina A/C na Auto Citovat
Dave_k Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 Stačí se kouknout do uživatelské příručky. Víceméně to tam je popsáno, proč se to tak chová. Citovat
kranky Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 to je pravda, mam ju v aute.... sice je aj tu ale nechcelo sa mi citat: http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/ Citovat
kranky Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 Uz som to nasiel: [align=center]Upozornenie:pre zachovanie maximálneho komfortu medzi dvoma vypnutiami motora ostávajú pôvodné nastavenia zachované za predpokladu malej zmeny teploty interiéru; v opačnom prípade systém prejde do automatického režimu.[/align] Citovat
Medikovec Odesláno 1. duben 2013 Autor Odesláno 1. duben 2013 Stačí se kouknout do uživatelské příručky. Víceméně to tam je popsáno, proč se to tak chová. Tak to se omlouvám všem, které jsem zdržel .... Příručku mám, četl, ale tohle jsem opravdu přehlídl :mad: DÍKY VŠEM Citovat
Dave_k Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 Jezdím většinou jen do práce cca 15km a ta teplota je tak akorát aby bylo trochu teplo, na delší cestě to na takovou palbu nastavení není;) Myslíš, že když dáš vyšší teplotu tak to bude rychleji vytopený? Topit to začne až se ohřeje motor na provozní teplotu a otevře termostat (benzín dřív než nafta). Pak už se o rychlé vytopení postará klima. Pokud chceš mít dřív teplo v autě tak jedině start na dálku nebo \"bufik\". Citovat
Medikovec Odesláno 1. duben 2013 Autor Odesláno 1. duben 2013 Jezdím většinou jen do práce cca 15km a ta teplota je tak akorát aby bylo trochu teplo, na delší cestě to na takovou palbu nastavení není;) Myslíš, že když dáš vyšší teplotu tak to bude rychleji vytopený? Topit to začne až se ohřeje motor na provozní teplotu a otevře termostat (benzín dřív než nafta). Pak už se o rychlé vytopení postará klima. Pokud chceš mít dřív teplo v autě tak jedině start na dálku nebo \"bufik\". To je jasný i mě :mad: Citovat
Stosun Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 Stím rychlejsim vytopenim musim nesouhlasit mne kdyz se to prave prepne na to AUTO AC tak vubec jakoby vetrak nesel nefouka a auto se pozdejc ohreje v interieru proto to prepinam vzdy na manual tim myslim v zime jinak v lete kdyz se to prepne do rezimu AUTO AC tak to zase rozjede vetraky na plny pecky takze to zase musim stahnout rucne [upravil dne 1/4/13 12:08 od Stosun] Citovat
Lihous Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 Ale to je spravne. Protoze pokud je motor studeny proc by vhanel studeny vzduch do interieru To zacne delat az kdyz je castecne ohrata voda v malem okruhu. A nebo pri prepnuti na celni okno. A v lete klima je stejne snazi se max ochladit - doporucuju na zacatek jen asi o mene nez 5°C A dale pokracovat po castecnem ochlazeni interieru ... Citovat
Stosun Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 jj no pri prepnuti na ofuk celniho skla myslim tim u 406 ten cudl uplne na levo se rozjedou vetraky naplno i v zime.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.