Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

PROSÍM poraďte:

Mám nastaveno tohle viz Obrázek 1 za pár hodin se to samo přeladí na viz. Obrázek 2 takže si to musím opět nastavit znova ... Proč tomu tak je ???? Proč to tam nezůstane, budu to snad muset nastavit přes diag. ????

Děkuji za rady

post-41790-1410963039137_thumb.jpg

Odesláno

to tak dela aji u 406 je to zavisli na teplote myslím jak se venku otepli tak se to samo prepne na Auto AC nevim proc to tak dela taky me to se.e :)

Odesláno

Noo nam se na 406 jen priradi funkce A/C tedy se zapne klima pokud je vetsi rozdil teploty od predchozi jizdy.

A jen se zeptam proc je nastavena jen vnitrni cirkulace vzduchu?

To se musi potit ??

A proc ne v modu AUTO? A pokud jde urcit smer kam to ma zhruba foukat?

Odesláno
to tak dela aji u 406 je to zavisli na teplote myslím jak se venku otepli tak se to samo prepne na Auto AC nevim proc to tak dela taky me to se.e :)

Jo to mi chces říct, že když je mínus 7 pak se oteplí na minus 2 tak se to přeladí :o:o:o

Odesláno

Ne ale pokud auto stoji dele jak popisujete tak nam to proste prida A/C tedy klimu

protoze predpoklada ze se budou zamlzovat okna ....

Nevim jak je to u 307 ale predpokladal bych ze to bude \"propracovanejsi\" a asi i normalni

Chtelo by to nekoho kdo ma stejny vuz :)

Odesláno
Teplota zustava stejna, jen se ti prenastavi zpusob klimatizace.

jinak mi to spis pripada, ze v tom aute pestujes nejake tropicke rostliny, nez ze s nim jezdis ;)

Jo jenže já nechci aby se mi to jakýmkoli způsobem přenastavovalo .... a proto se ptám proč, co mám udělat aby to zůstalo tak, jak jsem si to nastavil....

Jezdím většinou jen do práce cca 15km a ta teplota je tak akorát aby bylo trochu teplo, na delší cestě to na takovou palbu nastavení není;);)

Odesláno

co mas robit, prepnut to na ECO, inac sa to neda, mne to robi tiez, preto som sa pytal ci medzi tym stojis a je vypnuty motor...

neviem presne preco to robi, ale nejako to prepocitava rozdiel teplot a podla toho sa zapina A/C na Auto

Odesláno

Uz som to nasiel:

[align=center]Upozornenie:pre zachovanie maximálneho komfortu medzi dvoma vypnutiami motora ostávajú pôvodné nastavenia zachované za predpokladu malej zmeny teploty interiéru; v opačnom prípade systém prejde do automatického režimu.[/align]

:papa

Odesláno
Stačí se kouknout do uživatelské příručky. Víceméně to tam je popsáno, proč se to tak chová. ;)

Tak to se omlouvám všem, které jsem zdržel ....

Příručku mám, četl, ale tohle jsem opravdu přehlídl :mad::mad::mad:

DÍKY VŠEM

Odesláno
Jezdím většinou jen do práce cca 15km a ta teplota je tak akorát aby bylo trochu teplo, na delší cestě to na takovou palbu nastavení není;);)

Myslíš, že když dáš vyšší teplotu tak to bude rychleji vytopený?

Topit to začne až se ohřeje motor na provozní teplotu a otevře termostat (benzín dřív než nafta). Pak už se o rychlé vytopení postará klima.

Pokud chceš mít dřív teplo v autě tak jedině start na dálku nebo \"bufik\". ;)

Odesláno

Myslíš, že když dáš vyšší teplotu tak to bude rychleji vytopený?

Topit to začne až se ohřeje motor na provozní teplotu a otevře termostat (benzín dřív než nafta). Pak už se o rychlé vytopení postará klima.

Pokud chceš mít dřív teplo v autě tak jedině start na dálku nebo \"bufik\". ;)

To je jasný i mě :mad::mad:

Odesláno

Stím rychlejsim vytopenim musim nesouhlasit mne kdyz se to prave prepne na to AUTO AC tak vubec jakoby vetrak nesel nefouka a auto se pozdejc ohreje v interieru proto to prepinam vzdy na manual tim myslim v zime jinak v lete kdyz se to prepne do rezimu AUTO AC tak to zase rozjede vetraky na plny pecky takze to zase musim stahnout rucne :)

[upravil dne 1/4/13 12:08 od Stosun]

Odesláno

Ale to je spravne.

Protoze pokud je motor studeny proc by vhanel studeny vzduch do interieru

To zacne delat az kdyz je castecne ohrata voda v malem okruhu.

A nebo pri prepnuti na celni okno.

A v lete klima je stejne snazi se max ochladit - doporucuju na zacatek jen asi o mene nez 5°C

A dale pokracovat po castecnem ochlazeni interieru ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...