Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všichni,

Mám svou 508 doma asi týden. Přední sedačky se u mého auta nastavují manuálně - s výjimkou bederní části. Když jsem seděl za volantem v kamarádově autě, kde se sedačky ovládají elektricky, příšlo mi, že sedím výše a více dolů už to nešlo. Zdálo se mi to, nebo ten elektrický mechanismus zabírá více místa a proto je celé sedadlo vyšší?

Odesláno

hele nevim jestli je to ovládáním... ale mám ten samej pocit když se posadim do 508čky co má taťka, on nemá polokůži a elektrický sedačky a taky mi přijde že sedim víc utopenej...

Odesláno

Díky za odpověď. Jestli je v tom opravdu rozdíl, tak by to vysvětlovalo, proč některé recenze uvádějí že se sedí spíše na autě než v autě. Že v německých autech člověk tradičně sedí utopený za vysokou palubní deskou a v Pětsetosmičce (a v Peugeotech obecně) se sedí vysoko atd atd. A mi to zrovna nepřišlo a to jsem přesedl z dvojkové Oktávy (pravda to nejni bavorák nebo audina - abych si nenaběhl, ale mám ji pořád a mám ji rád). Poptám se u odborníků...

[upravil dne 31/3/13 23:03 od Funkyy]

• O 10 měsíců později...
Odesláno

Presne tak,

auto mám odvčera, sedačky nastavitelné elektricky ale sedím aj tak vysoko. Mám 185cm pomaly a v OIIFL som sedel lážo plážo nízko ale tuto... ajajaj :))

Díky za odpověď. Jestli je v tom opravdu rozdíl, tak by to vysvětlovalo, proč některé recenze uvádějí že se sedí spíše na autě než v autě. Že v německých autech člověk tradičně sedí utopený za vysokou palubní deskou a v Pětsetosmičce (a v Peugeotech obecně) se sedí vysoko atd atd. A mi to zrovna nepřišlo a to jsem přesedl z dvojkové Oktávy (pravda to nejni bavorák nebo audina - abych si nenaběhl, ale mám ji pořád a mám ji rád). Poptám se u odborníků...

[upravil dne 31/3/13 23:03 od Funkyy]

Odesláno

Určitě je to trošku výše, pokud máte elektriku ale mám docela sedačku poklopenou dozadu, tudíž moc velký rozdíl nevidím oproti škodovce (předchozí auto superb 2 full) a ten středový tunel to tak nějak dokresluje, že si připadám zapadlejší. Jasně bmw 5

a výš to není ale to je jiná liga, hlavně cenově :-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...