Funkyy Odesláno 31. březen 2013 Odesláno 31. březen 2013 Ahoj všichni, Mám svou 508 doma asi týden. Přední sedačky se u mého auta nastavují manuálně - s výjimkou bederní části. Když jsem seděl za volantem v kamarádově autě, kde se sedačky ovládají elektricky, příšlo mi, že sedím výše a více dolů už to nešlo. Zdálo se mi to, nebo ten elektrický mechanismus zabírá více místa a proto je celé sedadlo vyšší? Citovat
skuci Odesláno 31. březen 2013 Odesláno 31. březen 2013 hele nevim jestli je to ovládáním... ale mám ten samej pocit když se posadim do 508čky co má taťka, on nemá polokůži a elektrický sedačky a taky mi přijde že sedim víc utopenej... Citovat
Funkyy Odesláno 31. březen 2013 Autor Odesláno 31. březen 2013 Díky za odpověď. Jestli je v tom opravdu rozdíl, tak by to vysvětlovalo, proč některé recenze uvádějí že se sedí spíše na autě než v autě. Že v německých autech člověk tradičně sedí utopený za vysokou palubní deskou a v Pětsetosmičce (a v Peugeotech obecně) se sedí vysoko atd atd. A mi to zrovna nepřišlo a to jsem přesedl z dvojkové Oktávy (pravda to nejni bavorák nebo audina - abych si nenaběhl, ale mám ji pořád a mám ji rád). Poptám se u odborníků... [upravil dne 31/3/13 23:03 od Funkyy] Citovat
skuci Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 nedokážu přesně posoudit ale prostě vždy když řídím taťkovo, přijde mi, že tam sedím, tak nějak zvláštně... Citovat
profor Odesláno 15. únor 2014 Odesláno 15. únor 2014 Presne tak, auto mám odvčera, sedačky nastavitelné elektricky ale sedím aj tak vysoko. Mám 185cm pomaly a v OIIFL som sedel lážo plážo nízko ale tuto... ajajaj ) Díky za odpověď. Jestli je v tom opravdu rozdíl, tak by to vysvětlovalo, proč některé recenze uvádějí že se sedí spíše na autě než v autě. Že v německých autech člověk tradičně sedí utopený za vysokou palubní deskou a v Pětsetosmičce (a v Peugeotech obecně) se sedí vysoko atd atd. A mi to zrovna nepřišlo a to jsem přesedl z dvojkové Oktávy (pravda to nejni bavorák nebo audina - abych si nenaběhl, ale mám ji pořád a mám ji rád). Poptám se u odborníků... [upravil dne 31/3/13 23:03 od Funkyy] Citovat
j.kuntos Odesláno 15. únor 2014 Odesláno 15. únor 2014 Určitě je to trošku výše, pokud máte elektriku ale mám docela sedačku poklopenou dozadu, tudíž moc velký rozdíl nevidím oproti škodovce (předchozí auto superb 2 full) a ten středový tunel to tak nějak dokresluje, že si připadám zapadlejší. Jasně bmw 5 a výš to není ale to je jiná liga, hlavně cenově :-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.