Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest foto1977
Odesláno

:xvul pokud jezdíš po městě tak bych raději volil širší profil.

Jinak já mám dobrou zkušenost s Dunlop Sport 01, ale jen v rozměru 205/55/16 V,

ale snad budou dobrý i na těch 17\".

Odesláno

Zrovna jsem u dopraváků zjistila, že 17 nejsou schválený:( Tady na fóru jsem se ale před časemn dočetla, že jsou, tak teď nevím:myslim Mám dvoulitr, HDI, r.v.2001, tak jak to tedy je?????

Odesláno

V TP mám 15 a dole připsané 16, ale koupila jsem pažouta i s letními alu 17 a je mi líto je nevyužít, jsou fakt pěkný:super Ale pokud nejsou schválené, tak to kvůli případné nehodě a následnému handrkování s pojišťovnou asi nerisknu:(

Guest foto1977
Odesláno

Ahoj já mám ve velkém TP zapsámy jako alternativu i 17\" 205/50/17.

Myslím, že stačí zajít do Peugeota a oni ti vystaví doklad na jehož základě můžeš požádat

o zápis do TP (změnu).

Jakou máš 307? Možná ty 17\" mohou být jen na některých verzích. Já mám viz. podpis.

Odesláno
Původně zaslal: puzzle23

Mám 2.0 HDI, 66kW, r.v.2001. Na dopravním to hodili do PC a sdělili mi, že tam 17 mít nemůžu:bacha

To auto máš koupené od někoho tady nebo dovezené z ciziny? :myslim

Odesláno

Koupený je tady v Čechách. 16 mám zimní, letní byly navíc v ceně a předchozí majitel s nima normálně jezdil i bez zápisu v techničáku. Ale jak jsem psala, jezdím hlavně po Plzni a tam je dost velké riziko, že do vás nějaký začátečník, případně mistr světa klepne a já pak z pojišťovny nevytřískám ani korunu. A dvakrát do roka přezouvat gumy se mi taky nechce. Kola jsou přehozený hned.

Odesláno

Koupený je tady v Čechách. 16 mám zimní, letní byly navíc v ceně a předchozí majitel s nima normálně jezdil i bez zápisu v techničáku. Ale jak jsem psala, jezdím hlavně po Plzni a tam je dost velké riziko, že do vás nějaký začátečník, případně mistr světa klepne a já pak z pojišťovny nevytřískám ani korunu. A dvakrát do roka přezouvat gumy se mi taky nechce. Kola jsou přehozený hned.

Tak sem do inzerce hoď foto těch 17\", prodej je a kup si pěkný 16\" a obuj je. Myslím že by to nemusel být takový rozdíl. Ty budeš mít kola který máš v TP a když ty 17\" budou pěkný v dobrým stavu tak tu taky dlouho \"ležet\" nebudou. :)

Odesláno

Tak snadno je neprodám, jsou od předchozího majitele kapánek odrbaný od vysokých obrubníků:nevim Ale zkusit to můžu, snad jsou tu i nenároční kupci;)

No za pokus určitě nic nedáš. V dnešní době se dají alu kola docela solidně renovovat. Pokud jsou pěkný tak si myslím že si kupce najdou. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...