puzzle23 Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 Poradíte mi jaké letní pneu koupit v rozměru 205/50 R17 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PEUGEOTIK307 Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 V prvom rade musíš napísať koľko chceš investovať a na aký druh jazdy ich potrebuješ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puzzle23 Posted February 22, 2009 Author Share Posted February 22, 2009 Jezdím hlavně po městě Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest foto1977 Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 pokud jezdíš po městě tak bych raději volil širší profil. Jinak já mám dobrou zkušenost s Dunlop Sport 01, ale jen v rozměru 205/55/16 V, ale snad budou dobrý i na těch 17\". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puzzle23 Posted February 23, 2009 Author Share Posted February 23, 2009 Zrovna jsem u dopraváků zjistila, že 17 nejsou schválený Tady na fóru jsem se ale před časemn dočetla, že jsou, tak teď nevím:myslim Mám dvoulitr, HDI, r.v.2001, tak jak to tedy je????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 Podívej se do Technického průkazu, co máš schválené (případně dole bývají ještě uvedeny možnosti). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puzzle23 Posted February 23, 2009 Author Share Posted February 23, 2009 V TP mám 15 a dole připsané 16, ale koupila jsem pažouta i s letními alu 17 a je mi líto je nevyužít, jsou fakt pěkný Ale pokud nejsou schválené, tak to kvůli případné nehodě a následnému handrkování s pojišťovnou asi nerisknu:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest foto1977 Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 Ahoj já mám ve velkém TP zapsámy jako alternativu i 17\" 205/50/17. Myslím, že stačí zajít do Peugeota a oni ti vystaví doklad na jehož základě můžeš požádat o zápis do TP (změnu). Jakou máš 307? Možná ty 17\" mohou být jen na některých verzích. Já mám viz. podpis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puzzle23 Posted February 23, 2009 Author Share Posted February 23, 2009 Mám 2.0 HDI, 66kW, r.v.2001. Na dopravním to hodili do PC a sdělili mi, že tam 17 mít nemůžu:bacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoneDaddy Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 Původně zaslal: puzzle23 Mám 2.0 HDI, 66kW, r.v.2001. Na dopravním to hodili do PC a sdělili mi, že tam 17 mít nemůžu:bacha To auto máš koupené od někoho tady nebo dovezené z ciziny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prerovak Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 OT: a 16\" na nem mit muzes? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puzzle23 Posted February 23, 2009 Author Share Posted February 23, 2009 Koupený je tady v Čechách. 16 mám zimní, letní byly navíc v ceně a předchozí majitel s nima normálně jezdil i bez zápisu v techničáku. Ale jak jsem psala, jezdím hlavně po Plzni a tam je dost velké riziko, že do vás nějaký začátečník, případně mistr světa klepne a já pak z pojišťovny nevytřískám ani korunu. A dvakrát do roka přezouvat gumy se mi taky nechce. Kola jsou přehozený hned. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoneDaddy Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 Původně zaslal: puzzle23 Koupený je tady v Čechách. 16 mám zimní, letní byly navíc v ceně a předchozí majitel s nima normálně jezdil i bez zápisu v techničáku. Ale jak jsem psala, jezdím hlavně po Plzni a tam je dost velké riziko, že do vás nějaký začátečník, případně mistr světa klepne a já pak z pojišťovny nevytřískám ani korunu. A dvakrát do roka přezouvat gumy se mi taky nechce. Kola jsou přehozený hned. Tak sem do inzerce hoď foto těch 17\", prodej je a kup si pěkný 16\" a obuj je. Myslím že by to nemusel být takový rozdíl. Ty budeš mít kola který máš v TP a když ty 17\" budou pěkný v dobrým stavu tak tu taky dlouho \"ležet\" nebudou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puzzle23 Posted February 23, 2009 Author Share Posted February 23, 2009 Tak snadno je neprodám, jsou od předchozího majitele kapánek odrbaný od vysokých obrubníků Ale zkusit to můžu, snad jsou tu i nenároční kupci;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoneDaddy Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 Původně zaslal: puzzle23 Tak snadno je neprodám, jsou od předchozího majitele kapánek odrbaný od vysokých obrubníků Ale zkusit to můžu, snad jsou tu i nenároční kupci;) No za pokus určitě nic nedáš. V dnešní době se dají alu kola docela solidně renovovat. Pokud jsou pěkný tak si myslím že si kupce najdou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puzzle23 Posted February 23, 2009 Author Share Posted February 23, 2009 Tak prosím ještě o tip, kde se zhruba pohybují ceny u použitých, abych měla alespoň představu. Díík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoneDaddy Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 puzzle: máš SZ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puzzle23 Posted February 23, 2009 Author Share Posted February 23, 2009 Zkusím projít nabídky a uvidím. Pokud nic neobjevím, tak se ozvu:) Ještě jednou dík. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoneDaddy Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 Původně zaslal: puzzle23 Zkusím projít nabídky a uvidím. Pokud nic neobjevím, tak se ozvu:) Ještě jednou dík. Není zač. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PEUGEOTIK307 Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 No tak dnes som našiel na nete novinku Matador MP44 Elite3. Vyzerá ako sestra Continental Eco Contact. A je za supercool cenu. Čo si o nich myslíte? http://www.matador.sk/uploads/file/infolist_MP44.pdf http://www.aaa-pneu.sk/index.php?PneuID=2020§=111 http://www.aaa-pneu.sk/index.php?PneuID=343§=111 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts