Mysak_Bob Odesláno 5. duben 2013 Odesláno 5. duben 2013 a proc pises stejnej prispevek do vice vlaken? Citovat
radim.1008 Odesláno 5. duben 2013 Odesláno 5. duben 2013 Tak teď se pochlubit s fotkama Jinak gratulace Citovat
Stapaka Odesláno 5. duben 2013 Autor Odesláno 5. duben 2013 a proc pises stejnej prispevek do vice vlaken? \"mysak\" Za to se omlouvám, ale v každém vlákně to sledovali jiní lidé. A drželi mi palce. Tak proto... už to dělat nehodlám, ale protentokrát jsem tuto formu zvolil... Snad to zkousneš..... Citovat
Stapaka Odesláno 5. duben 2013 Autor Odesláno 5. duben 2013 Tak teď se pochlubit s fotkama Jinak gratulace Fotka určitě budou, ale jak tady koukám - každý to má pěkně usazený. No a já mám teď fofr a počasí nic moc. Mám v hlevě určitý nápad. Ale chce to pěkný počasí. Pak to sem dám. Snad to bude dostatečně výmluvné ale taky pobaví... - takže VYDRŽAŤ... Citovat
Stapaka Odesláno 5. duben 2013 Autor Odesláno 5. duben 2013 pekny pribeh... \"Marcel 007\" - áno, ďakujem a aj s bohovskym koncom... Citovat
Marcel00 Odesláno 5. duben 2013 Odesláno 5. duben 2013 007 je clen straki... ja som len obycajna 0 aj to dvojnasobna Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. duben 2013 Odesláno 5. duben 2013 a proc pises stejnej prispevek do vice vlaken? \"mysak\" Za to se omlouvám, ale v každém vlákně to sledovali jiní lidé. A drželi mi palce. Tak proto... už to dělat nehodlám, ale protentokrát jsem tuto formu zvolil... Snad to zkousneš..... No copak Myšák, ten to zkousne, ale já zakousnu tebe jestli to budeš takhle praktikovat! No pišu to s humorem, ale pořadek tu bejt musí. Citovat
Stapaka Odesláno 5. duben 2013 Autor Odesláno 5. duben 2013 Áno pane, už se to nestane [upravil dne 5/4/13 18:21 od Radek Hurvajz] Citovat
Stapaka Odesláno 5. duben 2013 Autor Odesláno 5. duben 2013 007 je clen straki... ja som len obycajna 0 aj to dvojnasobna Ano, chybička se vloudila... ... ale aspoň chviličku ji se mohl cítit jako Bond - no ne ? Citovat
Mysak_Bob Odesláno 5. duben 2013 Odesláno 5. duben 2013 kdyz uz jsme u toho \"jebani\" 5. Při odpovídání na příspěvek se vyhněte používání citací (tlačítko |QUOTE|). Zcela nepřípustné je citovat předešlý příspěvek. Rovněž necitujte příspěvky spolu s vloženými obrázky. Když už se rozhodnete citaci použít, ponechejte v ní pouze tu část příspěvku, na kterou reagujete. Citovat
Stapaka Odesláno 5. duben 2013 Autor Odesláno 5. duben 2013 No a co něco pozitivního ... to by nebylo ?? Citovat
Stapaka Odesláno 5. duben 2013 Autor Odesláno 5. duben 2013 Tak teďka zase něco vážně. Leží tady přede mnou závěsné zařízení, které jsem k \"autobusu - jak jsem se tady naučil\" obdržel. Pánové - to je snad ještě \"panic\" ?? Někde asi vzali úplně nové ... měl jsem problém zmáčknut aretovací kuličky (byly úplně zaschlý). Ale jak je to s tím zámkem - prosím - v tom tažným byl zastrčený jen do půlky. Když jsem jej vyndal (celý zámek) tak zámek na klíč nijak ne reaguje. Nejde s ním otočit, nejde zasunout vyčnívající čep - chová se ten zámek stejně s klíčem - jako bez klíče... Máte s tím někdo zkušenost ?? Citovat
Stapaka Odesláno 5. duben 2013 Autor Odesláno 5. duben 2013 \"Hurvajz\" - vítám v klubu HIV :D:D Citovat
Stapaka Odesláno 5. duben 2013 Autor Odesláno 5. duben 2013 To byl pokus o srandu. Doufám, že jsem nikoho neurazil... ... Citovat
punkac Odesláno 5. duben 2013 Odesláno 5. duben 2013 Hurvajz HIV mít nemůže, leda červotoče v hlavě nebo dřevomorku v sandálích Jeli to origo tažné, nebude návod v příručce auta? Možná fotka by napověděla více Citovat
marko306 Odesláno 5. duben 2013 Odesláno 5. duben 2013 Radek je taký nekonfliktný a neurážlivý typ. Ten tu už zniesol kde čo. Citovat
Stapaka Odesláno 5. duben 2013 Autor Odesláno 5. duben 2013 Foto určitě dám v plen. Ale celý víkend mám pracovní..takže až pak. Když to vyjde dřív ... bude to tady. Tak zatím .... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.