Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nový člen: Stapaka, pár dotazů nováčka

Recommended Posts

Odesláno
a proc pises stejnej prispevek do vice vlaken? :myslim

\"mysak\"

Za to se omlouvám, ale v každém vlákně to sledovali jiní lidé. A drželi mi palce. Tak proto...

už to dělat nehodlám, ale protentokrát jsem tuto formu zvolil... Snad to zkousneš.....:myslim:D

Odesláno
Tak teď se pochlubit s fotkama ;) Jinak gratulace :papa

Fotka určitě budou, ale jak tady koukám - každý to má pěkně usazený.

No a já mám teď fofr a počasí nic moc. Mám v hlevě určitý nápad. Ale chce to pěkný počasí. Pak to sem dám.

Snad to bude dostatečně výmluvné ale taky pobaví... - takže VYDRŽAŤ...

Odesláno
a proc pises stejnej prispevek do vice vlaken? :myslim

\"mysak\"

Za to se omlouvám, ale v každém vlákně to sledovali jiní lidé. A drželi mi palce. Tak proto...

už to dělat nehodlám, ale protentokrát jsem tuto formu zvolil... Snad to zkousneš.....:myslim:D

No copak Myšák, ten to zkousne, ale já zakousnu tebe jestli to budeš takhle praktikovat! :D No pišu to s humorem, ale pořadek tu bejt musí. ;)
Odesláno
007 je clen straki...

ja som len obycajna 0 aj to dvojnasobna :D

Ano, chybička se vloudila...:(

... ale aspoň chviličku ji se mohl cítit jako Bond - no ne ?:roll

Odesláno

kdyz uz jsme u toho \"jebani\" ;)

5. Při odpovídání na příspěvek se vyhněte používání citací (tlačítko |QUOTE|). Zcela nepřípustné je citovat předešlý příspěvek. Rovněž necitujte příspěvky spolu s vloženými obrázky. Když už se rozhodnete citaci použít, ponechejte v ní pouze tu část příspěvku, na kterou reagujete.

Odesláno

Tak teďka zase něco vážně. Leží tady přede mnou závěsné zařízení, které jsem k \"autobusu - jak jsem se tady naučil\" obdržel.

Pánové - to je snad ještě \"panic\" ?? Někde asi vzali úplně nové ... měl jsem problém zmáčknut aretovací kuličky (byly úplně zaschlý).

Ale jak je to s tím zámkem - prosím - v tom tažným byl zastrčený jen do půlky. Když jsem jej vyndal (celý zámek) tak zámek na klíč nijak ne reaguje.

Nejde s ním otočit, nejde zasunout vyčnívající čep - chová se ten zámek stejně s klíčem - jako bez klíče...:myslim Máte s tím někdo zkušenost ??

Odesláno

Hurvajz HIV mít nemůže, leda červotoče v hlavě nebo dřevomorku v sandálích

Jeli to origo tažné, nebude návod v příručce auta? Možná fotka by napověděla více

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...