Cinci Odesláno 27. říjen 2013 Autor Odesláno 27. říjen 2013 (upraveno) Tady tedy průměr zvedacího pístu pro krtka, pár fotek srovnání zvedáku a jeden dotaz, neteče někomu z vás někde od nádržky servoolej, mě pravidelně mizí od maxima k minimu se dostanu tak za 1000km, zamastí se celý spodek nárazníku a od toho pak i podběh, a vypadá to na tu lisovanou koncovku na spoji hadice trubka, nebo máte jiný tip, nikde unik moc viděť není. Průměr pístu 30mm Pár fotek srovnání s klasikou za 500 Upraveno 8. leden 2015 uživatelem Cinci Citovat
krtek 2 Odesláno 27. říjen 2013 Odesláno 27. říjen 2013 diki, ktomu uniku moze byt povoleny ten lisovany spoj ako pises alebo moze byt aj prasknuta nadrzka v tom lepenom spoji (to sa mi stalo po nehode na pravu stranu, praskliny nebolo okom ani vidiet) [upravil dne 27/10/13 15:35 od krtek 2] Citovat
malacan Odesláno 28. říjen 2013 Odesláno 28. říjen 2013 tak ja som mal stym problem tiey tekol servo olej a nakoniec som mal moc oleja v nadobke odobral som a viem ze ked autu sliapnem na roziede servo mi pretecie cez viečko dal som new tesnenie a mam pokoj tiez som myslel ze to je lisovaný spoj no treba popozerat dobre setko poutierat a zistis Citovat
Guest servisman Odesláno 28. říjen 2013 Odesláno 28. říjen 2013 Už jsem někde psal u servonádržky jsem lisovanou sponu měnil za šroubovací a zatím mám pokoj. Jinak pěkný hevírek míti prašule hned bych bral ,pěkně zvedá do výšky Citovat
Cinci Odesláno 14. listopad 2013 Autor Odesláno 14. listopad 2013 Nejspíše tam toho oleje bylo fakt moc, já dolil, protože to bylo pod hranici maxima. Vypozoroval jsem, že po ohřátí, se hladina zvedla až nad maximum a to nejspíše protlačovalo někde ven. Teďka tam je za studena už asi 1500km těsně pod hranicí maxima a když po jízdě kouknu do nádržky je to naprosto rovně s maximem. No a je na čase přezout, v neděli zase do Brna a to počasí už teď není moc předvídatelné i když do středy kdy zase odpoledne jedu domů by ještě melo být pěkně, ale v neděli večer bych to už asi neriskoval. [upravil dne 14/11/13 10:53 od Cinci] Citovat
Lord_Zajc Odesláno 15. listopad 2013 Odesláno 15. listopad 2013 Fakt nádhera hlavně ty kola jsou luxus.. taky bych takový bral Citovat
Cinci Odesláno 21. leden 2014 Autor Odesláno 21. leden 2014 (upraveno) Takže dlouho se nic nedělo, při ježdění do Brna mě začalo štvát rádio, stařičký Blaupunkt RDM169 Seatle, takže se koupilo jiné konkrétně Kenwood KDC-5751SD, ovšem příjem rádia stále nebyl dobrý... Z dřívejšího zkoumání jsem věděl, že přechod patka-prut je totálně vyoxidovaný, takovým stylem, že když to člověk začne čistit tak se drolí i závit. Takže jsem využil aktuální Brněnské polohy a času před poslední zkouškou a navštívil místní prodejnu ahifi, kde jsem pořídil novou anténu, anténí zesilovač a nový kabel takže jakmile dorazím domu přehodím to a uvidíme ) Krom toho jsem si všiml, že je na čase měnit olej a filtry, ty km nějak rychle přibývají... Upraveno 8. leden 2015 uživatelem Cinci Citovat
Cinci Odesláno 25. leden 2014 Autor Odesláno 25. leden 2014 Tak dneska jsem novou anténu přehodil. Ze starého kabelu jsem shodil kroužek, který se dává na spodní část antény, dal ho na vstup zesilovače místo konektoru, zesilovač nacpal do příčky střechy a anténi kabel spolu s napájecím svedl podél pravého A sloupku pod ventilátor topení a k rádiu. Konečně to rádio hraje parádně, anténa taky sedla bezvadně, jen to v těch -13°C nebyla zrovna nejpříjemnější práce . [upravil dne 26/1/14 19:13 od Cinci] Citovat
Cinci Odesláno 26. leden 2014 Autor Odesláno 26. leden 2014 (upraveno) Takže potom co jsem na podzim prorazil jednu přední pneu v rozměru 225/45/17 jsem jezdil na letních 195/65/15 a teď na zimních 195/65/15. Včera se mi naskytla skvělá možnost koupit pneu v rozměru 205/50/17 takže pořízeno 2 x Michelin primacy XSE s vzorkem cca 4,5mm a 2x Toyo Proxes R32 s vzorkem 5mm obojí s ochranou ráfku to vše celkem za 1400 Kč Takže jaro může přijit já budu mít k dispozici 2xPirelli PZERO ROSSO v rozměru 225/45/17 se vzorkem 6-7mm, přehazuju 225 za 205, protože ty 225 jsou dost znát na výkonu. Upraveno 8. leden 2015 uživatelem Cinci Citovat
Cinci Odesláno 27. leden 2014 Autor Odesláno 27. leden 2014 (upraveno) Dneska si takhle sednu do auta a po vyjetí zjistím, že nedám blinkr, páčka ani doleva ani doprava :/ Takže přijet dom, rozebrat a opravit, no po těch 319 000km ty kuličky na špičce těch válečku byly dobře sedřené... Kdyby někdo měl páčku blinkru s mlhovkami tak se ozvěte stejně asi časem bude potřeba. Zbroušenou kuličku z blinkrů jsem hodil na dálkové, kde nemá kam zapadnout a téměř neopotřebenou z dálkových na blinkry. Uprostřed už kulička z blinkrů... Po složení pořád nic moc, uprostřed kulička zapadala do díry mezi plechy, tak zalito plastem z tavné pistole, páčka jde opět skvěle, jenže na jak dlouho. Upraveno 8. leden 2015 uživatelem Cinci Citovat
Cinci Odesláno 3. únor 2014 Autor Odesláno 3. únor 2014 (upraveno) Takže dnešní jarní sprcha od těch tun soli. Upraveno 8. leden 2015 uživatelem Cinci Citovat
Satepek Odesláno 14. únor 2014 Odesláno 14. únor 2014 (upraveno) Dneska dorazil olej a filtry, díky badisakovi, zítra to vyměním. K tomu jsem si založil po pár letech vlastní profil, páč na ten taťkův se mi v Brně nějak nedařilo přihlásit a taky aby v tom byl trochu přehled. Upraveno 8. leden 2015 uživatelem Satepek Citovat
Satepek Odesláno 15. únor 2014 Odesláno 15. únor 2014 (upraveno) 15.2.2014 - 319900 Olej Total Quartz 9000 5W40 Olejový + vzduchový filtr - Mann K tomu jsem konečně prohlídl ty letní gumy, co jsem před měsícem koupil a na jedné je utrhlý okraj, chci se zeptat bude to problém? Nebo je to u těch nižších gum při zouvání normální že je kousek odervaný a po nazutí to bude v pohodě? Upraveno 8. leden 2015 uživatelem Satepek Citovat
Feelly Odesláno 26. únor 2014 Odesláno 26. únor 2014 No normalní bych teda moc neřekl... Bál bych se že to tam bude foukat, ale nevím, třeba se pletu. Citovat
Satepek Odesláno 1. březen 2014 Odesláno 1. březen 2014 (upraveno) Tak po shlédnutí výhledu počasí přezuto - jezdím jen dálnici Třinec - Brno a v čase kdy jezdím měsíc nebylo méně než 9°C. Při jednom jsem zjistil vůli u levého předního kola, - zjištěný povolený kulový čep v těhlici, takže jsem ho pořádně dotáhl a zvětšil pořádně rozklepal záseky. Upraveno 8. leden 2015 uživatelem Satepek Citovat
Satepek Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 Dneska bohužel zradilo, 70km před Brnem se nejspíše kouslo servo, altík nebo, něco to teprve kouknu, co konkrétně. Takže jsem dojel těch 70km bez serva a všeho dalšího, protože to rozcupovalo řemen a uvidíme jak to tady budu řešit, teď jdu do školy. Co myslíte, když to ve čtvrtek nastartuju, dojedu na parkovačkách 230km zpět domů na baterku? Jedine co by mne mohlo vypnout je stopventil na cerpadle, jinak by to melo jet ciste mechanicky v nouzaku, nebo se pletu? [upravil dne 3/3/14 09:33 od Satepek] Citovat
krtek 2 Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 ja som na benzinaku na baterku dosiel asi 60 km a konec ,ale tam je potrebna energia na zapalovanie (iskru),ja by to neriskoval jedine vziat so sebou este jednu nabitu baterku a nabijacku ak to chcipne dobijes to niekde na pumpe [upravil dne 3/3/14 09:20 od krtek 2] Citovat
Satepek Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 To je právě benzín, u téhle nafty je sice elektronické čerpadlo, ale přemýšlím, jestli není schopné jet bez elektriny, čistě mechanicky, pohání ho přece rozvoďák a elektronika akorát řídí množštví, takže potřebuju zjistit jestli to pojede v nějakém nouzovém režimu, nebo to prostě vypne. Samozřejmě počítám s tím, že aspoň jednotku baterka utáhne. Citovat
krtek 2 Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 chcelo by to zmerat odber prudu pri nastartovanom motore so zap parkovackami kolko amperov to berie a potom to len teoreticky prepocitat ci by to stacilo [upravil dne 3/3/14 09:40 od krtek 2] Citovat
Satepek Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 Jsem teď na koleji nemám tady ani ampermetr, jinak mě to taky napadlo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.