Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak prosím o rady. Našel jsem tu pár témat, ale všude bylo jen obecné info. Je to 106 1,1. Řekněme, že se mi podaří dostat poloosu z auta (v životě jsem to nedělal, ale teorii mám sfouklou na 1* :D)

Koupím tu nejlevnější manžetu, co v A-K mají (nějaký GOMET GO 662486B) a budu jí tam chtít dostat. Jestli jsem dobře pochopil, musím poloosu \"rozpůlit\" abych jí nasadil z vnitřní strany :myslim Ale jak na to? :aut

post-2095-14109630343675_thumb.jpg

Odesláno

Ee . Musíš ji přetáhnout. Jako kdyz nasazujes kondom .pokud nemas roztahovak na manzety tak na kloub dej igelitový pytlík a ten potri co nejvic vazelinou :D

Odesláno

Fakt? Přetahování jsem taky študoval - naučných videí jsou metráky :aut:D Jen si nejsem jistý, jestli je na to tenhle typ manžety stavěný. Někde jsem četl, že se ta poloosa rozebere na druhý straně viz obrázek :myslim

post-2095-14109630344268_thumb.jpg

Guest servisman
Odesláno

na přetahování musíš míti manžetu,která je na to dělaná

Guest servisman
Odesláno

jj pěkný,ale to bys musel vypustit olej z převodovky,ve svěráku se pak dělá líp.My s OK406 jsme to měnili na autě ,na přetahování se dá použít PET flaška

Odesláno

OK, řekněme, že chci použít tuhle nepřetahovací. Olej z převodovky vypustím ještě před vytáhnutím poloosy, to je jasný. Video je krásný, ale prosím o info od někoho, kdo to dělal na 106. Mám informace, že to v tomhle případě u kloubu rozdělat nejde (homokineťák je součástí poloosy) :myslim

[upravil dne 28.3.13 14:13 od MJSytic]

Odesláno

To myslíš ten plechovej válec? A ten se otevírá jak? Otvírákem na konzervy?

Já to v životě neměl v ruce, tak se právě ptám na postup. Když to zničím, tak koupím novou poloosu, ale chci to zkusit vyměnit ;)

Odesláno

Jo, ten plechovej valec. On je zapertlovanej, tusim, ze se tomu tak rika. To znamena, ze je uzavrenej dokonalym rozklepanim kladivkem. Takze ja vzal kladivo, sroubovak a velmi opatrne jsem do toho kolem dokola klepanim do sroubovaku klepal a tim to pomalu otevrel. Podotykam VELMI OPATRNE, abych ho mohl znovu pouzit. Kdyz jsem to mel otevreny, valec jsem vysunul nahoru a pak kladivkem a stahovakem vytahal vnitrek. Ale musi to byt fakt opatrne, jak ten valec praskne, je to v prd...

Odesláno

Snad se dá poloosa vycvaknout z homokinetáku a na poloosu se nasune nová manžeta a potom se zpět nacvakne poloosa do homokineáku ne? To fakt u 106 ne?

[upravil dne 28-3-13 14:49 od Přema]

Odesláno

No já četl v různých tématech, že u 205/106 je to právě v kuse :nevim

TADY jsem našel popis u 309 a to by mělo být právě stejný :myslim

[upravil dne 28.3.13 15:13 od MJSytic]

Guest servisman
Odesláno

právě u 106 to není tak jednoduché,zlatá felicie u OK jsem to přetahoval šlo to blbě poloosa byla na autě olej se nevypouštěl.Blbě to šlo protože to klouže v rukách. Foto nemám snad OK406

Odesláno

teorii mas sice zmaklou na 1 ale tenhle tvuj napad -Koupím tu nejlevnější

manžetu, co v A-K mají- neni moc gut, teda pokud to nechces delat co pul roku

Odesláno

:D Čekal jsem, kdo se ozve :D

Potřebuju minimalizovat náklady. S tou výdrží to tak černě nevidím. A pokud to fakt vydrží jen 1/2 roku, tak si na tebe vzpomenu, až to budu reklamovat :aut

A rovnou tam vezmu celou poloosu (to už nepůjde z mých peněz):D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...