Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdary všem.

Možná jsem zadal špatnou sekci ale když už jsem tady......:D

Chtěl jsem se zeptat.

Mám 406tku r.v.2000.

Mám palubní pc ale nějak si nejsem jistej funkcema. Totiž. Měl jsem kdysi 607čku a tamní palubní PC mi ukazovalo vlastně všechno (rádio, spotřebu, čas, dojezd atd...) ovšem u týhle 406tky mi palubák ukazuje jen datum, čas, a venkovní teplotu......to mi přijde krapet málo. Rádio co tam mám není originál ale jakejsi starej Balupunkt (už jsem tak koupil) a když jsem ho vindal a hledal kabel co by se eventuelně měl připojit k původnímu rádiu tak nikde nic jen ISO kostky a spousta kabelů v nich. Když PCčko nastavuju tak pouze pomocí dvu čudlíků po stranách displeye. Naskočí mi jazyk, formát času, datum a KM/MPH (vim, že to jsou buď kilásky nebo míle) Ale po nastavení mi to neukazuje nic víc než co jsem už napsal + otevřený dveře. Páčky pod volantem nemaji ani na kocích šipky na ovládání palubáku. Měl jsem za to, že když seženu originál radio tak by mi to mohlo ukazovat alespoň stanice. Jde mi o to jestli třeba něco neni měněný (třeba zrovna ty páčky) nebo je to PC fakt jen kalkulačka s datumem a časem:roll

Totiž. I v návodu (v nizozemštině - odtud dovoz) je zobrazena alespoň spotřeba. Ale v realu ne. Kdo mi co poví?

Předem díky všem

Odesláno

vse popsano zde, staci precist prispevky za posledni tyden a podivat se na odkazy ktere jsem tam vypsal

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...