Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem, trošku mě zlobí auto a netuším čím to je.

Normálně za jízdy mi zničeho nic přestane tachometr ukazovat rychlost, současně s tím ale i lehce poklesne výkon motoru (cca 10-15%), když člověk jede konstantní rychlostí, tak to lehce škubne a také PP přestane ukazovat aktuální spotřebu.

Celé se to děje náhodně, někdy celý týden ne, jindy jednou, dvakrát denně. Trvá to různě dlouho, třeba 5 vteřin, jindy i tři minuty. Pak zas začne ukazovat a jede v pohodě.

Netušíte čím by to mohlo být?

jo a jedná se o mojí 406ku.

Odesláno

je to tak, mal som ten istý problém, len sa to prejavilo trochu inak, tachometer išiel, po naštartovaní neskôr neukazoval, potom po ďalšom štarte zase v poriadku a od vtedy už vôbec. Údajne je to pomerne bežný problém, cena dielu z druhovýroby bude niekde medzi 15-20 eur.

EDIT: Keď ti prestane ukazovať, skús zaklopať na kryt prístrojovky, alebo bucnúť po nej z vrchu. Stáva sa, že sa prejaví ešte studený spoj v prístrojovke.

[upravil dne 26/3/13 12:11 od Ivkopivko12tka]

Odesláno

Studený spoj si myslím že to nebude. Ten jsem měl na mé předchozí 406ce a to se chovali trochu jinak. Hlavně si myslím, že studenej.spoj by neovlivnil ukazatel aktuální spotřeby a neklesal by výkon.

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak jen dodám, před týdnem ta ručička padala snad každý den a teď už týden nic.

Ještě jeden postřeh: Když jedu a mám zapnutý tempomat a zničehonic spadne ta ručička tak jak klesne výkon tak se tempomat odpojí (vypne).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...