Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No, ja vam do toho nechci kecat :) ale to auto na prodej neni, majitel se s nim akorat v inzerci vytahuje, protoze cena je nastavena tak, aby to nekoupil ani ten nejvetsi blbec. V tomhle stavu bude rad za 2000e

Odesláno

petrik: cti pozorneji, coupe neni vhodne :)

svejk: no, ma se cim vytahovat :D

Odesláno
petrik: cti pozorneji, coupe neni vhodne :)

svejk: no, ma se cim vytahovat :D

Ved v Taxi Taxi ani coupe najazdilo, ale klasicky sedan :D

Odesláno

Nn 3-dv neni na taxi moc vhodne :papa

švejk : to mas na mysli ten SK inzerat za skoro 6K € ? :)

Odesláno

no, i ta motorizace neni do mesta na taxi uplne nejlepsi, pod 12 litru se proste clovek nedostane.... natoz s tim denne stat v kolonach....

Odesláno
:D nééé taxi nedělám ale chci něco silného a kupé se mi nelíbí vzhledově, kdyby vypadlo stejně jak sedan jen 3 dvéř. našel sem na autoscount.de ale tam jsou od 4900 eur to je docela dost si myslím na 406. to si radši připlatím za něco ještě silnějšího. benzín neřeším , je jasný že když si někdo koupí auto s takovým motorem tak nemůže koukat na spotřebu. z osobní zkušenosti vím že velkej obsah nemusí být žrout. máme doma infinity 3.7 a s normální nohou za 12 jezdí, matka má nissana yuke 1.6 t a jezdí za 9.8 :D a má to jen poloviční výkon
  • O 1 rok později...
Odesláno

Ne né já mám starý model šedou metalízu, z Chlumce do Žiželic to máš kousek, tak se přijeď mrknout mám ho vystavené při hlavní silnici v Křižovatce Dětochova Komenského

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...