fidel Odesláno 20. červenec 2005 Odesláno 20. červenec 2005 Zdar jak sviňa! Mám takový malý problémek v elektrice, který se projevuje hlavně na veškerém osvětlení v káře. Prostě u všeho co svítí dochází k neustálému poblikávání a sere mě to hlavně na předních světlech. To poblikávání má vcelku pravidelnou frekvenci a dochází k němu pouze při nastartovaném motoru(že by něco na altecu?). Nemáte na to někdo nějaký kloudný názor? Budu vděčný za cokoliv a předem díky. Citovat
fidel Odesláno 21. červenec 2005 Autor Odesláno 21. červenec 2005 No ale kdyby to byly uhlíky, tak by problikávala kontrolka dobíjení, není liž pravda? Citovat
oddie Odesláno 21. červenec 2005 Odesláno 21. červenec 2005 Ne, není liž pravda. Kontrolka vůbec problikávat nemusí, a přesto to může dobíjet prachmizerně. A nemusí to být jen uhlíky, taky třeba vadná dioda v můstku, to pak napětí taky kolísá, atd... prostě to chce jiný altík, nebo tenhle zrepasovat. Citovat
Hics Odesláno 21. červenec 2005 Odesláno 21. červenec 2005 Je to sice nepravděpodobné, ale mě tenhle problém dělal prokluzující gumový O kroužek (něco jako silentblok) na hnací řemenici na klice. Vyměnil sem 2 altíky a už sem byl totálně šišatej a na tohle sem přišel spíš náhodou, ale jak řikám. Spíš s tímto typem závady nepočítej. Je to jen typ... Citovat
merkurek Odesláno 21. červenec 2005 Odesláno 21. červenec 2005 No já mám taky takovej problém ale ted to nějak zase přestalo tak co stím tedy ?? Citovat
Kubis Odesláno 21. červenec 2005 Odesláno 21. červenec 2005 Ahoj,jeden z dalších typů :ukostření baterie.Při startu teče velký proud a \"přechoďák\" se neprojeví.pak ale motor naskočí a proud vyrobený alternátorem pak podle vibrací střídavě teče do baterie (pohasínají světla)a do světel.Pro elektrikáře trochu krkolomné,že.Nemám k dispozici žádné schéma,a tak se můžu jen domnívat(ani od svého vozu 806).Na MB1000 to občas dělal regulátor,ten byl s kontakty jako relátko.Tyhle vozy ale mají elektriku značně složitější.Taky se může v rytmu motoru dotýkat prodřený kabel mezi baterií a pojistkovnicí kostry!To bych ale nikomu nepřál,nebo? to potkalo mě na MB1000,v zatáčce,60km/h a 22:20 za tmy.Všechno zhaslo,jen pod zadní sedačkou svítil rozžhavený kabel a zapaloval asfalt na autobaterce!Kabel jsem tehdy vytrhl i s kontaktem z baterie,ale dost jsem se popálil. Kloním se k těm uhlíkům.P806 Citovat
Neon Odesláno 22. červenec 2005 Odesláno 22. červenec 2005 Já bych se klaněl taky k alternátoru (uhlíky, diody, ukotvení...) - kontrolka je sviňa - mě taky nic neukazovala a byly v pytli diody až se baterie jednoho krásnýho dne nestihla nabít Citovat
fidel Odesláno 5. srpen 2005 Autor Odesláno 5. srpen 2005 a byl to podrbanej regulátor na altecu, kterej kolísavě přidával napětí až ke 14V Regulátor stál 800 Kč a je to v pohodě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.