Jump to content

teplota kol

jansali
 Share

Recommended Posts

Zdravím všechny Peugeo?áky a chtěl bych se zeptat na teplotu předních kol. Mám P-405 a po ujetí asi 100km jsem si sáhnul na disky předních kol a zdály se mě docela dost teplé. Hlavně byly dost teplé šrouby kol a levé kolo víc a pravé méně. Je to normální že se ty kola hřejí a nebo to dělá třeba dotažené ložisko. Mám s tím jet na dovolenou a tak bych prosil nějakou radu. Díky Honza.

Původně zaslal: Hsali

Zdravím všechny Peugeo?áky a chtěl bych se zeptat na teplotu předních kol. Mám P-405 a po ujetí asi 100km jsem si sáhnul na disky předních kol a zdály se mě docela dost teplé. Hlavně byly dost teplé šrouby kol a levé kolo víc a pravé méně. Je to normální že se ty kola hřejí a nebo to dělá třeba dotažené ložisko. Mám s tím jet na dovolenou a tak bych prosil nějakou radu. Díky Honza.

co brzdy, nedrhnou trochu? muzes zkusit zvednout auto a otocit kolem, melo by jit lehce...

Ohřívaj se gumy, ohřívají se i kola. Ohřívaj se kotouče a od nich se ohřívají i kola. Až si popálíš ruku i po klidné jízdě, pak začni hledat problém. Je to normální. Jak řiká Vector: Nebojme se Mikuláše v létě ;):papa Jinak, přeju pěknou dovolenou :roker:papa

No ja nez jsem menil loziska tak na pravym prednim kole byl ten stred strasne horkej a to tak ze jsem si skoro popalil ruku a pri tom druhy kolo bylo jenom teply.

Takze pokud na tom udrzis ruku tak je to uplne v klidu.

• 1 month later...

to samé jsem řešil před měsícem - říkal jsem si, proč se auto tak těžce na křižovatce rozjíždí:)...v servisu mi řekli, že se po zabrždění špatně vracejí destičky od kotoučů...příčina byla v zanesených \"prasátkách\" nebo jak se tomu říká...stačilo je vyčistit a bylo to OK:papa