jansali Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Zdravím všechny Peugeo?áky a chtěl bych se zeptat na teplotu předních kol. Mám P-405 a po ujetí asi 100km jsem si sáhnul na disky předních kol a zdály se mě docela dost teplé. Hlavně byly dost teplé šrouby kol a levé kolo víc a pravé méně. Je to normální že se ty kola hřejí a nebo to dělá třeba dotažené ložisko. Mám s tím jet na dovolenou a tak bych prosil nějakou radu. Díky Honza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Původně zaslal: Hsali Zdravím všechny Peugeo?áky a chtěl bych se zeptat na teplotu předních kol. Mám P-405 a po ujetí asi 100km jsem si sáhnul na disky předních kol a zdály se mě docela dost teplé. Hlavně byly dost teplé šrouby kol a levé kolo víc a pravé méně. Je to normální že se ty kola hřejí a nebo to dělá třeba dotažené ložisko. Mám s tím jet na dovolenou a tak bych prosil nějakou radu. Díky Honza. co brzdy, nedrhnou trochu? muzes zkusit zvednout auto a otocit kolem, melo by jit lehce... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jansali Posted July 19, 2005 Author Share Posted July 19, 2005 Brzdy kontrolovali v servisu a jsou prý v pořádku. Kola jsem zkoušel a podle mě točí docela lehce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 To já když jezdim a brzdim, tak jsou taky teplý - je to přece jenom chlazený vzduchem - v tom bych nehledal vědu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Kdysi jsem si dal pár koleček na Brněnském autodromu a po dojezdu by se na kolech dali udělat vajíčka.......:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jezkovi.voci Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Ohřívaj se gumy, ohřívají se i kola. Ohřívaj se kotouče a od nich se ohřívají i kola. Až si popálíš ruku i po klidné jízdě, pak začni hledat problém. Je to normální. Jak řiká Vector: Nebojme se Mikuláše v létě Jinak, přeju pěknou dovolenou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 pokud udržíš na disku ruku je to vpohodě pokud neudžíš a smrdí obložení hledej servis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petano Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 No ja nez jsem menil loziska tak na pravym prednim kole byl ten stred strasne horkej a to tak ze jsem si skoro popalil ruku a pri tom druhy kolo bylo jenom teply. Takze pokud na tom udrzis ruku tak je to uplne v klidu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jansali Posted July 20, 2005 Author Share Posted July 20, 2005 Tak to jste mě docela uklidnili. Už jsem začínal vymýšlet katastrofický scénář, kdyby se s tím něco stalo někde za hranicema na cestě. Tak že ještě jednou Vám všem DÍK!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimmer Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 No jasne...navic alu kola ti zahrejou od brzd pneu vic nez std. plechace. Zejmena to jde poznat, rozdil mezi prednima a zadnima, protoze predni brzdy generujou o poznani vic tepla... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Háďa Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 to samé jsem řešil před měsícem - říkal jsem si, proč se auto tak těžce na křižovatce rozjíždí...v servisu mi řekli, že se po zabrždění špatně vracejí destičky od kotoučů...příčina byla v zanesených \"prasátkách\" nebo jak se tomu říká...stačilo je vyčistit a bylo to OK:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts