Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

VOLBY 2013-volby do Vedení Peugeot klubu 2013-2015

Recommended Posts

Odesláno
...

Co se týka dořešení Slovenské strany , tady bohužel zbaběle utíkam , to přiznávám. Byt jsem polovičnim slovakem nedokazu jim porozumět, chtěl bych ale nedaří se to . Asi velký problém vidím v tom že já Peugeot Club vidím jak věc patřící čechům o kterou se nechci dělit, nemám problém jim poskytnou služby ale rozděleni O.S. Peugeot Amis de lion na dvě iča mi je proti srsti a u tohoto z rodu byt nechci. tohle necham na novem vedeni jak se rozhodne. Proto také nechám otevřenou otázku i ad volba nového zastupce slovenské strany.resp necham to na novem vedení.

Vidíš, to bude asi jeden z veľkých problémov že čítaš medzi riadkami i to čo tam nie je. Už niekoľký krát opakujem že nikto nechce nič deliť. Vysvetlím i tu čo sme navrhli v komunikačnom vlákne.

Súčastný stav:

České občianske združenie prevádzkuje československý klub a fórum. Tak ako členovia z čiech tak i zo slovenska sú členmi českého občianskeho združenia a tomu i platia členské.

Vízia:

Všetko by zostalo ako je a funguje. Navonok by sa nič nezmenilo. Členovia by naďalej platili členské do čiech, chodili na zrazy Peugeot klubu, využívali výhody riadneho členstva. Jediný rozdiel by bol v tom že na kartičke by boli dve ičá. Jedno české a jedno slovenské.

Na slovensku by sme založili občianske združenie so zhodnými stanovami ako v čechách a fungovali v pozadí existujúceho klubu. Mnohý sa spýtate na čo to je dobré? Účelom je dosiahnuť stav keď klub bude mať i na slovensku právnu subjektivitu a môže byť oficiálnym partnerom firmám či organizáciam fungujúcim iba na slovensku. Skôr dosiahneme sponzora pre slovenské o.z. ako pre české. Na slovensku môže každý daňovník odviesť 2% dane na akúkoľvek neziskovku registrovanú v SR. Toto nám každoročne uniká, veď koľko členov tieto percentá vôbec neriši alebo ich posiela niekde inde.

Máme dobré vzťahy s importérom ale časť možností, ktoré ponúkajú, je viazaných na ičo.

Takže zopakujem to znova:

Nikto nechce klub deliť, iba sme našli riešenia ako pre členov získať viac výhod. Tým že na kartičke budú dve ičá môžu tieto výhody čerpať i členovia z čiech.

Odesláno
Brání mi čas, práce, vzdálenost a i finance.

práce - na to odpovědět neumím

vzdálenost - sic nehraje roli ad telefon a hlavně diskuze na netu (štabni stan) , ale je pravdou že považuji za velkou vyhodu že schreek ,mjsytič a ja bydlime v okruhu cca 5km u sebe , brano vzdušnou čarou-kružnici :D

finance - v podstate utrácíš jen za to co provolaš, nebo projezdiš když něco řešíš. je to individualni podle toho co mas ve vedeni nastarosti. pravdou je ze predseda toho provola vic . nekomunikujes jen se cleny vedeni a s partnery ale i s moderátory ,administratory aj. , v mem případě jsem za tech pet let utratil opravdu hodne jak za telefon , benzin a hlavne za obedy, večeře , kávy .. někdy i chlast :D , ale to není nutnost funkce :D , pravdou je ze od lonskeho listopadu si \"občerstveni\" nechavam proplácet.

čas - opravdu asi nejduležitější faktor, nejvíce času ze dne ti zabere forum , nejen psani,čteni,sprava a moderace fora, ale i tvorba věci okolo , samozrejme to souvisi se sverenym rezortem a akčností jednotlivce ad napady .

protějšek - jeden z faktoru který není radno opomíjet, pokud nemáte u ženy v tomhle podporu a chapaní , dospeje to bud k rozhadani a mozna i rozchodu , nebo tim ze funkci opustite.

ještě doplním :

pevné nervy a bič na své emoce , ale někdy to prostě nejde no :D

[upravil dne 24/3/13 20:36 od Pe.Tr]

Odesláno

Pe.Tr: diky za ta vyjadreni :). Preju ti hodne zdaru v hubnuti, ja jsem na tom obdobne, akorat jsem uz pod 110 kg, na vanocnim jsem mel 116kg :D

Nicmene ja si myslim, ze by bylo vhodne, kdyby ve vedeni zustal nekdo z minuleho vedeni, a to proto, aby pomohl novemu vedeni tak nejak nastartovat funkcnost, mozna se pletu, ale..... mozna by to pomohlo :)

Odesláno
No a to členstvíí:o:o:o Jinak podpis, obrazek + jeden řadek, nebo bez obrazku a tři řadky;)

[upravil dne 24/3/13 20:06 od Radek Hurvajz]

Radku o tomhle se kde pise?

Odesláno

je to tak jak píše pastorek , já se bojím té právní hry okolo , smlouvy , tok financí, prostě tomu nevěřím . Nemyslím že by byla až taková potřeba peněz v klubu abychom to nezvladli jako doted, to ze bez ica nejsme schopni něco získat od firem na svk je věc jina,ale da se řešit , viz. když sem sehnal autokely sr, elit sr a intercars sr pro aspoň nakup nd za lepsi . znovu opakuji že členská základna řádů na slovensku se dá rozšířit i jinak. Ale je tam ta rozdílná mentalita a myšlení mezi námi.

Odesláno

Přemo, tady máš citaci z pravidel:

10. Pravidla pro podpis

Uživatelé si mohou definovat vlastní podpis na fóru, tento může obsahovat vložený jednoduchý obrázek (ne flash apod.) o maximální velikosti 100x1024px a max 240kb. Obrázek nesmí být reklamního charakteru.

Doporučuje se uvést aktuální vůz s motorizací, r.v. a popř. link na Váš profil na hlavní straně a Vaši spotřebu paliva.

Zakázány jsou jakékoliv jiné webové adresy, inzeráty či odkazy na ně. Stejně tak do podpisu nepatří jakékoliv sdělení odlišné od zaměření fóra. Výjimku pro vložení webové adresy a popisu činnosti mají schválení komerční inzerenti po zaplacení daného poplatku klubu - Info ZDE

Administrátor má právo nevhodný podpis (podpis příliš dlouhý, obsahující příliš velký obrázek nebo jinak porušující pravidla fóra) upravit do přijatelné podoby.

Vedení klubu, admini a moderátoři mohou mít v podpisu jakékoliv sdělení či webové adresy související s chodem klubu.

Odesláno

a podle me je ten premuv obrazek moc sirokej, ale mozna se mit o zda, jsem na mobilu

Odesláno

Přema: třeba \"podpis příliš dlouhý\", že by?

Nemyslel jsem to ted právě, zatim si tam měj cokoliv, ale když přišla řeč na podpis napsal jsem to co toleruju, mimochodem nepišu to tady poprvé, už jsem to někde vysvětloval

Ad Přemův obrázek: ten je naprosto ukazkovej, rozměry sedí, ještě má 24pix rezervu, to jen ty Scratchi to máš malý;)

[upravil dne 24/3/13 20:52 od Radek Hurvajz]

Odesláno

jinak nejlepší model složení pro dobře fungující vedení je podle mého se sedmi členy

- jeden předseda - bez rezortu , jen s pravem spravovat učty klubu

- tajemnik - práce s inzerenty , partnery klubu

- 3. - eshop

-4. - kartičky

-5. sprava stránek a dohled nad moderatory

-6. srazovej koordinator

-7. sprava fakturaci, smluv,zapisu z porady a jejich uschova , zadani a preposilani ucetnimu - ono za poslední dobu toho papirovani je opravdu neurekom

Odesláno
je to tak jak píše pastorek , já se bojím té právní hry okolo , smlouvy , tok financí, prostě tomu nevěřím ...

Keby som mal možnosť ti to i podrobnejšie vysvetliť tak by si zistil že:

- po právnej stránke je to čisté

- zmluva by bola iba jedna medzi českým o.s. a slovenským o.z.

- tok financií? v podstate nezmenený iba doplnený o prerozdelenie nových zdrojov

- voči tomu že sa bojíš a neveríš argument nemám

Odesláno
...

Ad Přemův obrázek: ten je naprosto ukazkovej, rozměry sedí, ještě má 24pix rezervu, to jen ty Scratchi to máš malý;)

[upravil dne 24/3/13 20:52 od Radek Hurvajz]

Na menším rozlišení to stejně stránku roztahuje...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...