Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim ,

Vlastnim radio sony MEX BT-2500 a chtel bych knemu pripojit zesik se subacem , problem je vtom ze radio nema RCA vystup :) , nekde sem cetl a dokonce mi otom kamarad rikal ze kdyz si z jednoho zadniho repraku vytahnu signal do zesilovace tak ze mi bude hrat subac aji ten zadni reprak :)zesilovac bych mel mit bud 3 nebo 4 kanalovy , stim ze subac pujde do mustku , jinak subac bude 8\" boschman.

Diky za rady :)

[upravil dne 18/3/13 18:57 od Kennbell]

Odesláno

Tak já bych pořídil jiný rádio, ale když už takhle, tak vytáhni signál z levý i pravý strany, jinak by se ti mohlo stát, že ti bude část složky chybět. Některý zesilovače maj přímo vstup na signál braný ze silovýho výstupu a pokud mít nebude, tak je potřeba pořídit kouzelnou krabičku.

Kdyžtak mě někdo opravte.

Odesláno

Jine radio porizovat nechci , tohle mam nove ma bluethoot a to je super vec :) , jak to tak vidim asi se vyprdnu na subac zatim . Takze pokud by nekdo chtel 8\" boschman 100W RMS tak ho necham za 350 :)

Odesláno

potrebuješ prevodník, ktorý napojíš na orig. repro volá sa to

High/Low adaptér

citát:

při napojení na reproduktorové výstupy na autorádiu snižuje úroveň signálu na LOW

tím se umožní připojení zesilovače i na autorádia bez RCA výstupů

napr. http://www.ahifi.cz/sinus-live-hl-406.html

samozrejme existujú i kvalitnejšie, treba si vybrať. , ale to by som radšej menil rádio.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...