Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja bych hlavne rekl, ze spousta tech nehod se nemusela stat, kdyby lidi nestali na blbejch mistech a neprechazeli dalnici. Samozrejme vsechno je to desny, ale typicky u rallye je to jen o tom, ze lidi stojej tam, kde nemaj a riskujou naprosto vedome.

Odesláno

super akorat malo detajlu :o

:myslim co tak to dat do povine nauky v autoškole :roker

[upravil dne 19/7/05 ZILA]

Odesláno
Původně zaslal: DD

Ja bych hlavne rekl, ze spousta tech nehod se nemusela stat, kdyby lidi nestali na blbejch mistech a neprechazeli dalnici. Samozrejme vsechno je to desny, ale typicky u rallye je to jen o tom, ze lidi stojej tam, kde nemaj a riskujou naprosto vedome.

Naprostý souhlas, někdy nelogičnost lidiček

Odesláno

Pravda dost lidi si za to muze samo ze prebyha dalnice a stoupa kde nema ale i tak je to drsny auto dokaze cloveka pekne znicit.... No jako hudba jsou to nejaci nemcouri mel jsem pocit ze Ramsttein ale ten to asi nebude...

Odesláno

smutny....o to vic, ze mnohdy i zbytecny...a v takovym pripade je mi skoro vic lito ridice, nez sebevraha... jen minuly vikend u nas 40 lidi pochodovalo pesky po dalnici :myslim

Odesláno

masakr

Dneska jsem jel služebně do Olomouce a na první světelné přecházela nějaká ženská tu čtyřproudovku. Ti co dodržují rychlost tam jezdí 70, někteří i rychleji a baby šla jak na výlet...

:bojim

Odesláno

No - tak vidět přes stovku zabitejch lidí během 3 minut - to neni nic pro mě...

Ale souhlasim s vašimi názory, že hafo z těchto nehod se nemuselo stát, nebejt vlastní blbosti!!!

Odesláno
Původně zaslal: voštík

Původně zaslal: John

BTW: nevíte někdo od koho je ta hudba co tam hraje ??

Vime :)

Cradle of filth - ale nazev skladby nevim

Díky jdu si stahnou par pisniček .... ;););)

Odesláno

no hlavne ten posledni je uplne typika a to by meli poustet kazdej den po zpravach protoze nekdo zastavi pred prechodem a druhej ho objizdi a sejme chodce.

Sice jel asi na cervenou ale stejne ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...