Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké je u vás počasí aneb počasí v ČR a SR

Recommended Posts

Odesláno

Aktuálně -9°C a nesněží.... Ale nedá se v tom skoro jet, skolabovala tu MHD, tak jsem musel přes celý město jet odvézt mámu do práce, docela peklo s dopravou, všude bouračky, ostavený auta a kamiony, za hodinu a půl jsem potkal jeden sypač. Všude mraky sněhu a lidi co neumí jezdit na sněhu, v tom já na těch mejch 225 \"válcích\" bez ESP.... :D Ještě k tomu neskutečně mrznou stěrače, venku je to za trest, takže kdo nemusíte nikam nejezděte....

Odesláno

SR - Banovce nad Bebravou - u nas po nekonecnych dazdoch pricom vsade naokolo snezi :D dnes napadlo prvych ehm 3cm snehu :D aka kalamita kde? na ceste sa to topilo ale chodniky boli o hubu - utlacena mokra kasa. a kedze teraz uz takmer chodim len peso a jazdim minimalne ma to pekne ser...

Odesláno

Tak co, jaké máte příděly? Myslím sněhové ;). Tady napadlo od včerejška asi 15 cm. Večer jsem odhazoval asi 5 cm, nyní je stav jako na foto (zatím jsem si vyhrabal jenom pruhy, abych vyjel). Jak vidno, sníh vysoký natolik, že jsem drhnul podvozkem.

Jak se se sněhem vypořádává woody ... ten má z čumáku radlici :D

PS: Teplota je -9°C.

post-15148-14109613855504_thumb.jpg

[upravil dne 2/12/10 06:20 MilanF1]

Odesláno

včera to bylo u nas kruty.

cestu z prace ktera mi trva cca 30 min jsem včera jel 2 hodiny.

nekolikrat jsem musel na ceste zastavit vylist z auta abych se podival kde je vubec silnic.

zapadl jsem asi 150m před barakem kde to bylo absolutne neprujezdny. tam me tahal traktor. při nasazovani oka (u kteryho sem si před rekom pročistil zavit 406kaři vědí... jsem byl rad že jsem to tehdy udělal.) a lana mi totalne zmrzli prsty a skoro sem je necitil. teplota byla -8˚C. otočil jsem to a zkusil štěstí z druhe strany vesnice. parkrat jsem si musel prohrnovat cestu sam autem :) jedna zavej kterou sem prohrnul byla vysoka pod svetla me 406 :D

ale dom sem se dostal :D

[upravil dne 2.12.2010 08:13 čakom]

Odesláno
jedna zavej kterou sem prohrnul byla vysoka pod svetla me 406 :D[upravil dne 2.12.2010 08:13 čakom]

Tobě pod světla, jiný by to bral spodkem nárazníku:D:D:D

U nás dnes ráno teplota jen kolem -4°C a zatím bez sněžení:super

Odesláno

hlasim rekord v pomale jizde

vcera vecer moje mati z centra Plzne od pivovaru na sidliste Vinice cca 5km

vyjezd 17:00

dojezd 21:1o :o

[upravil dne 2/12/10 09:27 Ravel]

Odesláno

Jaké máte teploty? U nás je sakra mráz, nyní -12,5°C, tolik jsme tu ještě neměli ... jen dodám, že jsme asi 130 m.n.m. Snad to do rána nebude moc klesat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...