vix Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 Byl jsem včera v Austrii na lyžích a vypadám jak indián V Budějkách počasí psí a nevlídné, říkáš Citovat
OK406 Odesláno 15. březen 2009 Autor Odesláno 15. březen 2009 Původně zaslal: vix Byl jsem včera v Austrii na lyžích a vypadám jak indián V Budějkách počasí psí a nevlídné, říkáš Tak já jsem v Týně, ale v ČB bude pršet taky! Citovat
PnR Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 Původně zaslal: mindwipe ja by som aj siel, len neviem ako sa bude chciet ostatnym.. chystame sa vo stvrtok na hokej do steelky, ale spytam sa ich potom.. :) no hokej o hovne bol, budeme tam, modra 306 cervena bunda a rohy na hlave prideme tak aby sme sa o 9tej vyviezli hore Citovat
OK406 Odesláno 19. březen 2009 Autor Odesláno 19. březen 2009 Dneska bylo počasí opravdu aprílové. Teplota 2st.C a pak se najednou zatáhlo začalo hustě sněžit a foukat studený vítr a teplota klesla na 2 st.C. Pak se to po cca 30mi. uklidnilo a pa zase! Odpoledne to přestalo a vysvitlo dokonce i sluníčko. Ale stále je zima. Takže nepřezouvat na letní!!! Citovat
elton Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 No právě nakydalo sněhu, takže jsem už dost nazlobený na zimu. Na letňáky jsem už nadržený jak stepní koza. Ať už je teplo prosím. Citovat
automale Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 no ja som dnes rano oskrabaval hrubu vrstvu ladu a oprasoval sneh, isiel par km po sneho-lade, nastastie a na pocudovanie bolo posypane, videl jeden smykajuci sa kamion, poladovicu jak hovado, jedneho vytahovali z jarku, dalsi isiel predomnou straasne pomali - asi uz mal chudak letne :-) - a to vsetko na 25 km :-) - behom par hodin vsetok lad a sneh zmizol a poobede zacali zasa tie hnusne prehanky so snehom ktory sa ale nechytal. Hmm uvazujem nad kupou 4x4 ak to pojde takto dalej. Citovat
PnR Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 Původně zaslal: automale no ja som dnes rano oskrabaval hrubu vrstvu ladu a oprasoval sneh, isiel par km po sneho-lade, nastastie a na pocudovanie bolo posypane, videl jeden smykajuci sa kamion, poladovicu jak hovado, jedneho vytahovali z jarku, dalsi isiel predomnou straasne pomali - asi uz mal chudak letne :-) - a to vsetko na 25 km :-) - behom par hodin vsetok lad a sneh zmizol a poobede zacali zasa tie hnusne prehanky so snehom ktory sa ale nechytal. Hmm uvazujem nad kupou 4x4 ak to pojde takto dalej. kde byvas? Citovat
automale Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 bola to cesta z Trencianskych Teplic do Banoviec nad Bebravou - cesta uzka, rozbita, jeden mensi \"horsky\" prechod, slabo udrziavane az na ten kopec, len to musia cestari stihnut alebo nezaspat. Citovat
mindwipe Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 Původně zaslal: PnR no hokej o hovne bol, budeme tam, modra 306 cervena bunda a rohy na hlave prideme tak aby sme sa o 9tej vyviezli hore no ten hokej bol fakt ze na nic.. :-/ ale prajem vam prijemnu lyzovacku, si to uzite mne sa ozval kamarat co studuje v skotsku, ze buduci tyzden pride, a tak ze ci by sme nesli v piatok (27.3.) na kojsu.. tak dufam ze sa tam uz konecne dostanem, kedze uz by aj bolo koho zobrat so sebou a neist sam.. :) Citovat
PnR Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 no jo. vyborne bolo, krasny prasan idem aj zajtra tak dufam ze bude tak isto [upravil dne 20.3.2009 PnR] Citovat
OK406 Odesláno 20. březen 2009 Autor Odesláno 20. březen 2009 0st. C, husté sněžení + vítr. Ale vše po chvíli roztálo. Jen ten studený vítr je stále! A zataženo. Citovat
mindwipe Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 Původně zaslal: PnR no jo. vyborne bolo, krasny prasan idem aj zajtra tak dufam ze bude tak isto [upravil dne 20.3.2009 PnR] juj.. ako ti zavidim, tiez by som uz rad konecne o5 siel.. Citovat
vendelinek Odesláno 21. březen 2009 Odesláno 21. březen 2009 Původně zaslal: ozzy1956 je celkem kosa a tma...včil... Tak to je stejně jako u nás -4 a tma Citovat
OK406 Odesláno 24. březen 2009 Autor Odesláno 24. březen 2009 2st.C, sněží, mokro a hlavně zima!!! Citovat
janča205 Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 Tak u nás 6°C a polojasno,akorát fouká jak o život! Citovat
AKCZ Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 Orlicke hory hlasi uplne vsechno.. snad jedine neni nad 10 stupnu a nemrzne.. ale dest.. snih .. slunce .. zatazeno.. cokoliv Citovat
dzana.m Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 v trutnově chvylku chumelí a pak zas svití slunučko takže tak nejak všelijak:D Citovat
georgegg Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 no u nás kolem nuly, fouká a padá sníh Citovat
309GT Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 Původně zaslal: dzana.m v trutnově chvylku chumelí a pak zas svití slunučko takže tak nejak všelijak:D To samé Havlíčkobrodsko.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.