Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mam takovy dotaz. mam doma tv lg lm615s, ktera nepodporuje internet, ze zadu je sice konektor na lan, pokud do nej pripojim kabel, co si se neco pripoji, ale nic se nedeje. je nejaka moznost dostat do teto tv internet? wifi ci kabelem. daj se pry koupit treba domaci kina s prehravacem, ktery podporujou internet. pokud by byla levnejsi varianta, jsem s ni.

Odesláno

a co zkusit pohledat někde fw do tvoji televize který by podporoval i prohlížení? mi třeba na samsungu nešly přehrávat filmy a stačilo v servisním režimu to povolit ..

Odesláno

tv jsem celou prolezl, ale nic nikde. k cemu je tedy vstup ci vystup lan? dle meho me nezbyde nic jineho nez koupit to co jsem daval do odkazu ne? akorat bych byl rad, aby to bylo nejak synchronizovano a byl jeden ovladac, pokud by to bylo i s kinem, nezlobil bych se.

Odesláno
tv jsem celou prolezl, ale nic nikde. k cemu je tedy vstup ci vystup lan? dle meho me nezbyde nic jineho nez koupit to co jsem daval do odkazu ne? akorat bych byl rad, aby to bylo nejak synchronizovano a byl jeden ovladac, pokud by to bylo i s kinem, nezlobil bych se.

umi DLNA... ;)

Odesláno
tady je videjko co ten Rikomagic umí

no jelikoz anglicky neumim, tak jsem jenom pochopil z videa, ze to priopojim k tv a kdyz se to zapne,tak naskoci jakoby plocha s aplikacema, kde je treba netovej prohlizec atd?

Odesláno

je tam prohlížeč Google Chrome,formáty na přehrávání AVI, RMVB, MKV& FLV Video Format, Support 1080P HD ,umí to Flash 11.3 , přehrávání hudby formáty MP3/WMA/WAV/APE/AAC/FLAC/OGG a připojení přez wifi Built-in 802.11 b/g/n

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...