venomcz Odesláno 3. červen 2013 Autor Odesláno 3. červen 2013 Prodávám no , ale na prodej nespěchám. Začátkem července dostanu služební do osobního využití , takže mu teď pomalu hledám nového majitele.
joshiki Odesláno 8. červen 2013 Odesláno 8. červen 2013 taky jsem ho viděl v inzerátu...to má najeto vážně jen 20tkm?
venomcz Odesláno 10. červen 2013 Autor Odesláno 10. červen 2013 jo má. Stálo pod plachtou, všechno je tam zánovní ,interiér nedotčený , z grafu stočené kilometry nevyčteš. Tím jak to stálo tak tlumiče byly ztuhlé jinak vše ok. Ty jsem vyměnil za nové a ještě jsem pro jistotu měnil tyčky stabilizátoru ,protože gumy byly tuhší . Jinak rozvody , náplně a jezdím. Když jsem ho od známého dovezl měl 17 tisíc , teď mám přes 22 tisíc najetých no , jezdím s ním pořád - práce domov .. bohužel se mi to nevyplatí kvůli spotřebě. S takovým autem nejde jezdit pomalu .
V4SY Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 Hele je ještě na prodej, nedávno sem zrušil svoji 1.4(né mojí vinou) a teď se poohlížím po něčem novém, výkonějším... Akorát se mi nelíbí ta křídla vzadu, to horní bych ještě ustál, ale to spodní? to je doslova lákadlo pro policajty, stejně jako mračítka, která určitě nejsou homologovaná. Kola, ta stříbrná byla mnohem lepší, tohle doslova bije do očí. zbytek se mi celkem zamlouvá, až na pár dalších věcí, ten modrý tahokov v předním narázníku, stříbrný by nebyl špatný, ale černý by vinikl lépe. Moc se mi ani nelíbí ty podspoilery, nebo co to je. Kolik bys za něj chtěl? Jsem ochotný jít do 60 000, - ale víc nedám, za tu cenu si můžu dojet pro stejnou(v originálním stavu 206) do Brna, je to na tobě, momentálně stejně čekám než mi přijdou peníze od pojišťovny.
Frozz Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 Kolik sprejů plastidipu si spotřeboval na 4 kola? 8?
venomcz Odesláno 8. červenec 2013 Autor Odesláno 8. červenec 2013 ten plastidip strhnu když bude zájemce o auto s kolama v originálu to není problém, proto jsem použil ten plastidip . spotřeboval jsem litr barvy a litr ředidla a ještě mi zbylo . 4 vrstvy jsem dával.
venomcz Odesláno 10. březen 2014 Autor Odesláno 10. březen 2014 Auto vysáto , umyto a připraveno na novou sezónu , respektive k prodeji . Mrzí mě , že ty auta šla tak dolů s cenou . Kdyby měl někdo zájem tak v sekci Prodej .... Co se změnilo za tu dobu ? Udělal jsem STK , vyčistil sportovní filtr , hodil nový pylový filtr , koupil org.Peugeot kola na zimu a nové pneu . Na léto připravené kosei racing evo maxi s dobrým vzorkem.
joshiki Odesláno 14. březen 2014 Odesláno 14. březen 2014 Hele o té klesající ceně mi ani nemluv-zaváhal jsem, když jsem auto neprodal před půl rokem-zájemce byl a nabízel dobrou částku, ale teď jsem rád, že nešlo pryč. S takovou si to auto raději nechám-předělám na lpg,dám menší kola a budu mít pracovní auto na denní ježdění-za \"pár\" kaček,přesto když budu chtít šlápnou, tak šlápnu...s lpg mi krev nepoteče nebo snížím výkon a auto nechám polovičce až bude mít papíry
joshiki Odesláno 14. březen 2014 Odesláno 14. březen 2014 možná kdyby to auto trochu popravil, tak bys měl zájemců víc
Recommended Posts