Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Noo pěkně se to plní :o, doufám, že když dorazíme až po 15hod., tak si budeme mít, kam sednout...Poslední dobou je v kavárně vždycky tak plno, že mám strach, abych při jakémkoliv pohybu, nevypíchla někomu lžičkou od kafe oko :D

Odesláno

wolziiino: tak jsem to ještě přepočítal a míst v kavárně opravdu nebudem mít tolik navíc, takže se nezlob.. pokud by ti nevadilo kavárnu vynechat, určitě budeš na srazu vítán..;)

Aluška: co kdyby jste dorazili tentokrát trochu dřív? Ať nemusíte mít obavu o místo. :)

Odesláno

My asi dve mista v kavarne uvolnime, po prehodnoceni povinnosti na vikend to asi nedame (nerad bych usnul cestou tam nebo zpet :-( ). Tak si to pekne uzijte, vypada to na hezke jarni pocasi!

Odesláno

Kavárna je celkem jasná ale stále nemám moc tucha o hospodě. Takže se ptám ještě jednou, s kým můžu do hospody počítat nebo kdo je aslespoň trochu nalomený tam jít? Řeknu to na rovinu, mám tam 15míst (zkušený odhad cca 1/2 lidí z kavárny :) ) a nerad bych tam seděl sám s Hančou. :)

Vvitty: co na to říct, zklamání.. :roll

[upravil dne 11/4/2013 21:08 od Béďa]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...