Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Jezkovi.voci

A ti co by jeli s nama by si užili závěrečné drobné navigační fo-pá. A just jsme měli jet doprava... :aut

No ... to zkusíme příští rok :) to pojedeš zase ty první a jsem zvědav :P

Odesláno
Původně zaslal: Jirkap

Původně zaslal: Jezkovi.voci

A ti co by jeli s nama by si užili závěrečné drobné navigační fo-pá. A just jsme měli jet doprava... :aut

No ... to zkusíme příští rok :) to pojedeš zase ty první a jsem zvědav :P

Jak řikám, když jsme tam odtuď přijeli, tak by se dalo tam odtud i odjet. Ale příště to uděláme jinak. První pojedeš ty a až nebudeš vědět, tak někdo jinej nastoupí a slízne smetanu :D Snad jsem si to ale trošku vyžehlil v Tišnově, ne? :mrk

Odesláno

Myslíš tu křižovatku, kde jsme se s tebou rozloučili a jak tam byla taková zvláštní dopravní komplikace? :) Tam byla cedule kam jet. Paradox byl ten, že jsme ještě na dálnici předjeli Netopýrku a Juneau , který vyjížděl asi půl hodiny po nás :) Čím to bude? :P

Odesláno
Původně zaslal: Jirkap

Myslíš tu křižovatku, kde jsme se s tebou rozloučili a jak tam byla taková zvláštní dopravní komplikace? :) Tam byla cedule kam jet. Paradox byl ten, že jsme ještě na dálnici předjeli Netopýrku a Juneau , který vyjížděl asi půl hodiny po nás :) Čím to bude? :P

Myslel jsem tu křižovatku, kde jsem se tak na 2km ujal \"vedení\" :-)

Dy? to řikám, že jsme měli jet doprava a ne se vracet. Voni to beztak nahnali na tý rychlý svitavský silnici, kterou my jsme jenom přejeli. Příště :papa

[upravil dne 18/7/05 Jezkovi.voci]

Odesláno
v pátek jsem měl skoro plnou nádrž a v pátek se na mě smálo už hladové oko. :papa:):D

No to se nediv, když jsi měl tak dlouhej orien?ák!:mrk:D:D

Odesláno

STEJNĚ JE TO KRÁSNÝ....SLZY DOJETÍ PŘI PŘEBÍRÁNÍ CEN ZA KRÁSNÉ DRUHÉ MÍSTO ;)

slzydojeti.jpg

Ostatní si tam šli pro cenu jak pro párek v rohlíku, aspoň že jeden polepšenej hříšník se našel ;););););):D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

Původně zaslal: Netopýrka

STEJNĚ JE TO KRÁSNÝ....SLZY DOJETÍ PŘI PŘEBÍRÁNÍ CEN ZA KRÁSNÉ DRUHÉ MÍSTO ;)

Kdopak to je ??? :D:D:D

Prej nějakej Pražák...a pak že jsou Pražáci necitelný motoristický parchanti :D:D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...