Jezkovi.voci Odesláno 18. červenec 2005 Odesláno 18. červenec 2005 A ti co by jeli s nama by si užili závěrečné drobné navigační fo-pá. A just jsme měli jet doprava... Citovat
Jirkap Odesláno 18. červenec 2005 Odesláno 18. červenec 2005 Původně zaslal: Jezkovi.voci A ti co by jeli s nama by si užili závěrečné drobné navigační fo-pá. A just jsme měli jet doprava... No ... to zkusíme příští rok to pojedeš zase ty první a jsem zvědav Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 18. červenec 2005 Odesláno 18. červenec 2005 Původně zaslal: Jirkap Původně zaslal: Jezkovi.voci A ti co by jeli s nama by si užili závěrečné drobné navigační fo-pá. A just jsme měli jet doprava... No ... to zkusíme příští rok to pojedeš zase ty první a jsem zvědav Jak řikám, když jsme tam odtuď přijeli, tak by se dalo tam odtud i odjet. Ale příště to uděláme jinak. První pojedeš ty a až nebudeš vědět, tak někdo jinej nastoupí a slízne smetanu Snad jsem si to ale trošku vyžehlil v Tišnově, ne? Citovat
Jirkap Odesláno 18. červenec 2005 Odesláno 18. červenec 2005 Myslíš tu křižovatku, kde jsme se s tebou rozloučili a jak tam byla taková zvláštní dopravní komplikace? Tam byla cedule kam jet. Paradox byl ten, že jsme ještě na dálnici předjeli Netopýrku a Juneau , který vyjížděl asi půl hodiny po nás Čím to bude? Citovat
Netopýrka Odesláno 18. červenec 2005 Odesláno 18. červenec 2005 ...to už se ke mně taky doneslo, jak skoro-místní navigoval :D:D:super:super:super:D:D:aut:aut:aut:P:P;);) Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 18. červenec 2005 Odesláno 18. červenec 2005 Původně zaslal: Jirkap Myslíš tu křižovatku, kde jsme se s tebou rozloučili a jak tam byla taková zvláštní dopravní komplikace? Tam byla cedule kam jet. Paradox byl ten, že jsme ještě na dálnici předjeli Netopýrku a Juneau , který vyjížděl asi půl hodiny po nás Čím to bude? Myslel jsem tu křižovatku, kde jsem se tak na 2km ujal \"vedení\" :-) Dy? to řikám, že jsme měli jet doprava a ne se vracet. Voni to beztak nahnali na tý rychlý svitavský silnici, kterou my jsme jenom přejeli. Příště [upravil dne 18/7/05 Jezkovi.voci] Citovat
rimmer Odesláno 18. červenec 2005 Odesláno 18. červenec 2005 Tak jsem uz nahral svoje fotky na ftp taky Citovat
Netopýrka Odesláno 18. červenec 2005 Odesláno 18. červenec 2005 Původně zaslal: rimmer Tak jsem uz nahral svoje fotky na ftp taky můžeš sem hodit link prosím Citovat
Bohouš Odesláno 18. červenec 2005 Odesláno 18. červenec 2005 Jj zpáteční cesta byla neméně zajímavá jako ta páteční až na to, že v pátek jsem měl skoro plnou nádrž a v pátek se na mě smálo už hladové oko. Citovat
Kurt Odesláno 18. červenec 2005 Odesláno 18. červenec 2005 v pátek jsem měl skoro plnou nádrž a v pátek se na mě smálo už hladové oko. No to se nediv, když jsi měl tak dlouhej orien?ák!:D Citovat
Netopýrka Odesláno 18. červenec 2005 Odesláno 18. červenec 2005 STEJNĚ JE TO KRÁSNÝ....SLZY DOJETÍ PŘI PŘEBÍRÁNÍ CEN ZA KRÁSNÉ DRUHÉ MÍSTO Ostatní si tam šli pro cenu jak pro párek v rohlíku, aspoň že jeden polepšenej hříšník se našel ;);):D:D:D Citovat
Bohouš Odesláno 18. červenec 2005 Odesláno 18. červenec 2005 Původně zaslal: Kurt No to se nediv, když jsi měl tak dlouhej orien?ák!:D Jsem měl navigátora na draka......:D:D Citovat
Bohouš Odesláno 18. červenec 2005 Odesláno 18. červenec 2005 Původně zaslal: Netopýrka STEJNĚ JE TO KRÁSNÝ....SLZY DOJETÍ PŘI PŘEBÍRÁNÍ CEN ZA KRÁSNÉ DRUHÉ MÍSTO Kdopak to je ??? :D:D Citovat
Netopýrka Odesláno 18. červenec 2005 Odesláno 18. červenec 2005 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Původně zaslal: Netopýrka STEJNĚ JE TO KRÁSNÝ....SLZY DOJETÍ PŘI PŘEBÍRÁNÍ CEN ZA KRÁSNÉ DRUHÉ MÍSTO Kdopak to je ??? :D:D Prej nějakej Pražák...a pak že jsou Pražáci necitelný motoristický parchanti :D:D:D:D Citovat
Jirkap Odesláno 18. červenec 2005 Odesláno 18. červenec 2005 Další fotky jsou zde http://jirkaposik.cz/index.php?action=ukaz&galerie_id=132&id=3 Pokud někdo chce v plné velikosti, napište. Citovat
Netopýrka Odesláno 18. červenec 2005 Odesláno 18. červenec 2005 Ty fotky těch dvou šípkových Růženek, co spaly v autě, jsou roztomilý :) :super:mrk Citovat
Bohouš Odesláno 18. červenec 2005 Odesláno 18. červenec 2005 Ty fotky spáčů ve vozech jsou super :D:D:super Citovat
Netopýrka Odesláno 18. červenec 2005 Odesláno 18. červenec 2005 Jej, já špatně koukám, to je celá sbírka chrapounků :mrk:mrk:mrk:mrk:mrk Citovat
Kebrke Odesláno 18. červenec 2005 Odesláno 18. červenec 2005 Já ti dám navigátora na draka ty šneku. Sám bys byl úplně ztracenej:grr Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.