Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Milan F1: Tešíme sa....alebo navrhujem.. dovez spanilkou v nedeľu celú partiu a možme to nazvať 1.Berounsko- Žilinský dvojdňový maxizraz.:papa

Odesláno

prosim zapisat do tabulecky....

ja urcite idem...

s kym a ako este dohodnem... nechce sa mi tam tralagat solo autom, bude vezmem niekoho ja

alebo vezme niekto mna... dakujem za ponuky, uz ich zvazujem.

hojte...

Odesláno

Ahojte.

Velmi ma potesil zraz tak blizko mojho domu. Len co je horsie vychadza mi na ten datum poobedna zmena kedze robim nepretrzitu prevadzku. Ale budem snazit nejako si to vymenit nakolko som este nikdy na ziadnom zraze nebol a chcel by som sa zucastnit. Tak uvidime ako to dopadne a ci mi to vyjde.

A chcem sa spytat bude tam mat niekto z clenov zrazu diagnostiku pp2000? :D Potreboval by som trosku pozriet od niekoho skuseneho na mojho tatosa :roker

Odesláno
Juve: Na dalsich uz budem istotne. A ked budem doma tak mozme aj nejake mikro dohodnut.

A pre vsetkych co pojdu smer Terchova po lavobreznej ( po hlavnom tahu popri Vahu) si davajte pozor na rychlost. Na tej ceste je myslim 80, ale potom ked odbocite na terchovu tak je 50 a hned vzadu stavaju policajti s radarom. Vela ludi sa pozabudne ide stale 70-80.

chcelo by to poslat kazdemu mapku s rychlostami, zilina je na taketo rychlostne chytaky bohata :)

Odesláno

Bugi: Ako isto vieš my sme kraj kresťansky založený ,takže v nedeľu nepracujeme ale chodíme do kostola ,oddychujeme, stretávame sa s kamošmi a chlastáme:D...ale ak nebude dia na zraze tak sa určite s niekým dohodneš na termíne obhliadky tvojho tátoša.

Poldy:Ak si na Slovensku tak mám taký malý návrh ... Čo keby si sa ujal organizácie spanilky zo Žiliny a bezpečne doviedol účastníkov do Belej??

Ale aj mapka nieje problem.

JJeennddaa: Tešíme sa... :papa

Idú aj nejaké deti, dokonca aj ja zvažujem či zobrať mojich synov-dvojičky 6r.

Takže prcek myslím že by nebol problém.

[upravil dne 25/3/13 16:40 od Juve]

Odesláno

Juve: ano spravili sme chybu a od decembra sme na slovensku, nechcu ma ani do kie tak zvazujeme znovu utek ... spanilku mozno keby som tu mal nasu 407mu ale s tou 106co jazdim teraz je to kazdy den 50na50 vydrzi nevydrzi ... takze bohuzial nie a ani na zraz nejdem :(

jedine jak by to situacia naozaj vyzadovala tak najhorsie auto klubu hadam jednu jazdu zilina-bela hadam vydrzi :) len nech sa to nedostane do novin :D

[upravil dne 24/3/13 15:01 od poldy]

Odesláno

pracujem nanej stale, teda sprtam sa ... ved mozno vecer na maly cerveny strik dojdem, nahlasim sa na poslednu chvilu a jak sa bugi dovtedy neozve tak mu tam aj ceknem tu jeho 406 ...

Odesláno

Poldy: jasne ked budem v ZA urcite zavolam a ak by to aj nevyslo dovtedy tak tam by sme to mohli pozriet. Pod bude sranda aspon nas tam bude viac z okolia ak sa este ovsem podari mne samemu vybavit tovolno v praci ;)

A co sa tyka auta neboj moje sa mi tiez zda ze niekedy uz straca kondicku. A keby nieco budeme blizko od domu a budeme tam mat spustu znalich ludi na problematiku levov :roker

Odesláno

Ahojte Pani, tak prihlasujem dve osoby :) , dufam ze to vyde a nebudem musiet odcestovat. Konecne by sme chceli zazit aj minizraz. Tesime sa :papa

[upravil dne 27/3/13 21:30 od mark001]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...