Cinicman Odesláno 22. březen 2013 Odesláno 22. březen 2013 Připište si mezi účastníky ještě MilanF1 + Kitty. Ač den před tím pořádáme sraz na Berounsku, přijedeme se podívat i do Žiliny. Bude to srazový víkend . Citovat
Andreww Odesláno 22. březen 2013 Odesláno 22. březen 2013 Milan se rozhodl navštívit všechny SK srazy, jako já Citovat
Juve Odesláno 23. březen 2013 Autor Odesláno 23. březen 2013 Milan F1: Tešíme sa....alebo navrhujem.. dovez spanilkou v nedeľu celú partiu a možme to nazvať 1.Berounsko- Žilinský dvojdňový maxizraz. Citovat
Marcel00 Odesláno 23. březen 2013 Odesláno 23. březen 2013 prosim zapisat do tabulecky.... ja urcite idem... s kym a ako este dohodnem... nechce sa mi tam tralagat solo autom, bude vezmem niekoho ja alebo vezme niekto mna... dakujem za ponuky, uz ich zvazujem. hojte... Citovat
Votrelec5 Odesláno 23. březen 2013 Odesláno 23. březen 2013 Zatial sa nezáväzne hlásim po dlhšom čase opäť z Košic ako Votrelec5 (26) a možno ukecam aj priatelku (24). Citovat
Bugi Odesláno 24. březen 2013 Odesláno 24. březen 2013 Ahojte. Velmi ma potesil zraz tak blizko mojho domu. Len co je horsie vychadza mi na ten datum poobedna zmena kedze robim nepretrzitu prevadzku. Ale budem snazit nejako si to vymenit nakolko som este nikdy na ziadnom zraze nebol a chcel by som sa zucastnit. Tak uvidime ako to dopadne a ci mi to vyjde. A chcem sa spytat bude tam mat niekto z clenov zrazu diagnostiku pp2000? Potreboval by som trosku pozriet od niekoho skuseneho na mojho tatosa Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 24. březen 2013 Odesláno 24. březen 2013 Ahojte, prosím zapsat do tabulky účastníků..... Už se moc těšíme takže Já + 1 a prcka nebereme.... Citovat
poldy Odesláno 24. březen 2013 Odesláno 24. březen 2013 Juve: Na dalsich uz budem istotne. A ked budem doma tak mozme aj nejake mikro dohodnut. A pre vsetkych co pojdu smer Terchova po lavobreznej ( po hlavnom tahu popri Vahu) si davajte pozor na rychlost. Na tej ceste je myslim 80, ale potom ked odbocite na terchovu tak je 50 a hned vzadu stavaju policajti s radarom. Vela ludi sa pozabudne ide stale 70-80. chcelo by to poslat kazdemu mapku s rychlostami, zilina je na taketo rychlostne chytaky bohata Citovat
Juve Odesláno 24. březen 2013 Autor Odesláno 24. březen 2013 Bugi: Ako isto vieš my sme kraj kresťansky založený ,takže v nedeľu nepracujeme ale chodíme do kostola ,oddychujeme, stretávame sa s kamošmi a chlastáme:D...ale ak nebude dia na zraze tak sa určite s niekým dohodneš na termíne obhliadky tvojho tátoša. Poldy:Ak si na Slovensku tak mám taký malý návrh ... Čo keby si sa ujal organizácie spanilky zo Žiliny a bezpečne doviedol účastníkov do Belej?? Ale aj mapka nieje problem. JJeennddaa: Tešíme sa... Idú aj nejaké deti, dokonca aj ja zvažujem či zobrať mojich synov-dvojičky 6r. Takže prcek myslím že by nebol problém. [upravil dne 25/3/13 16:40 od Juve] Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 24. březen 2013 Odesláno 24. březen 2013 bohužel nemá pas a v dobu srazu spinká... Navíc je v období kdy neusedí a vzhledem k tomu že tam bude hodně lidí tak by nám dala pěkně zabrat.. Těch pár hodin doma vydrží Citovat
Cinicman Odesláno 24. březen 2013 Odesláno 24. březen 2013 Beriem staršiu dcérku (9r)... takže snáď tam nejaké deti donesiete aj vy... Citovat
Cinicman Odesláno 24. březen 2013 Odesláno 24. březen 2013 Ty sa moc nevyškieraj lebo donesiem aj pani mangelku... Citovat
poldy Odesláno 24. březen 2013 Odesláno 24. březen 2013 Juve: ano spravili sme chybu a od decembra sme na slovensku, nechcu ma ani do kie tak zvazujeme znovu utek ... spanilku mozno keby som tu mal nasu 407mu ale s tou 106co jazdim teraz je to kazdy den 50na50 vydrzi nevydrzi ... takze bohuzial nie a ani na zraz nejdem jedine jak by to situacia naozaj vyzadovala tak najhorsie auto klubu hadam jednu jazdu zilina-bela hadam vydrzi len nech sa to nedostane do novin [upravil dne 24/3/13 15:01 od poldy] Citovat
spartan Odesláno 24. březen 2013 Odesláno 24. březen 2013 cinic no dones aspon budes krotkejsi =D Citovat
Juve Odesláno 24. březen 2013 Autor Odesláno 24. březen 2013 Poldy : Myslím že situácia si naozaj vyžaduje aby si do 14.4.trošku poopravoval 106 a minimálne dorazil na zraz:papa Citovat
poldy Odesláno 24. březen 2013 Odesláno 24. březen 2013 pracujem nanej stale, teda sprtam sa ... ved mozno vecer na maly cerveny strik dojdem, nahlasim sa na poslednu chvilu a jak sa bugi dovtedy neozve tak mu tam aj ceknem tu jeho 406 ... Citovat
Bugi Odesláno 24. březen 2013 Odesláno 24. březen 2013 Poldy: jasne ked budem v ZA urcite zavolam a ak by to aj nevyslo dovtedy tak tam by sme to mohli pozriet. Pod bude sranda aspon nas tam bude viac z okolia ak sa este ovsem podari mne samemu vybavit tovolno v praci A co sa tyka auta neboj moje sa mi tiez zda ze niekedy uz straca kondicku. A keby nieco budeme blizko od domu a budeme tam mat spustu znalich ludi na problematiku levov Citovat
mark001 Odesláno 27. březen 2013 Odesláno 27. březen 2013 Ahojte Pani, tak prihlasujem dve osoby , dufam ze to vyde a nebudem musiet odcestovat. Konecne by sme chceli zazit aj minizraz. Tesime sa [upravil dne 27/3/13 21:30 od mark001] Citovat
foxo Odesláno 27. březen 2013 Odesláno 27. březen 2013 Tak ked sa nic mimoriadne nestane, tak pojdem ja a moja polovicka. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.