Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Silno zvažujem!

Zeby?:o

Kecá, nikdy na žiadnom zraze nebol. Dokonca ani v Senici a to mal iba cez kopec.

:D

Ostatný záujemcovia dopísaný.

[upravil dne 31/3/13 19:56 od pastorek]

A just cez ten víkend bolo niečo iné.

V lete v Piešťanoch som sa festivaloval a bol pod vplyvom...

Ja viem, je to o prioritách :ticho

Nemám taký \"rank\" tu na fóre pre nič za nič :D

Aj keby sa teraz vyjadrím že jo, tak si povíte, že len kecám! Moment prekvapenia je v mojich rukách :roker

[upravil dne 31/3/13 20:26 od Ivkopivko12tka]

Odesláno

kua neblaznite ze retaze... este mame 2 tyzdne na roztopopenie snehuliakov

alebo ked sa to nerozpadne tak mozme dat sutaz v postaveni najvacsieho

[upravil dne 31/3/13 20:54 od pyrone]

Odesláno

Tak nech to nenechávam na poslednú chvýľu a zostane nejaké to miesto či už na parkovisku tak aj pri stole sa hlásim: Peťo môžeš si ma zapísať do zoznamu.

Odesláno
no dufam ze judes trafi do severskej zeme. mas uz naplanovane mieste pri stole s starou partiou.

pride an autobusar? dlho som k nom nic nepocul

V ZA so bol na vojenčine a v tých vysokoškolských internátoch sme boli ubytovaný.

Odesláno

Pôvodne som bol v Dolnom Kubíne a odtial v ZA u železničnej polície. Na jednom internáte boli len samí vojaci, mi sme mali jedno poschodie. To bolo už ale dávno.

Odesláno
Moc by ste sa mi smiali, keby som prišiel na alhambre ??? :o

Vôbec nie, budú tam aj :ticho, hm, Renaulty.

:D

Presne tak ....Plne súhlasím s Pastorekom...Ja si tiež myslím, že vôbec nieje podstatné kto na akom aute príde... ale podstatné je, kto akú veľkú flašu donesie:D:D:D:papa

Odesláno

Vidíš to ma nenapadlo.....Dik za pripomenutie....

Samozrejme ,že vám potom po skonzumovaní obsahu vrátime prázdne fľaše, aby ste si mohli do nich nabrať horskej liečivej vodičky zo studničky.:papa

Odesláno

My se s Kitty velmi omlouváme, ale na Žilinu nedorazíme. Hlavním faktorem je náročnost víkendu, jelikož den před tím děláme Berounsko a bude dost starostí a v tu neděli bych 2x5 hodin v autě asi nevydržel aniž bych to někam zapíchnul do pangejtu či svodidel. Další hledisko je finanční, ten víkend by byl dost na peníze náročný, vyšlo by to alespon na 150€ :bojim. Bude stačit Berounsko - s prominutím s lepším a celodenním programem - za pouhých 60€.

Sraz si hezky užijte, ale bez naší účasti. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...