Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem byl nemile překvapen :grr.

Za bílého dne se mi nějaký zoufalec snažil ukrást stěrače z kombíku , zřejmě zloděj amatér , který řemeslo zcela ještě neovládá a tak místo krásných \"flat\" stěračů zůstalo na zemi spousta polámaného plastu.:bacha

Cesta domů bez stěračů potěší...

:xvul Naposledy jsem schovával stěrače ze žigulíka v osumdesátých letech ( že by se ta doba vracela :myslim )

Odesláno

Ze se flaty kradou je znama vec, pamatuju si jak me nekdo odrazoval od koupe Bosch AeroTwin s tim, ze \"to bude prvni co Ti z auta seberou\".

Misto toho mam nejaky levny smucky asi za 250,- par vc. posty a kupodivu tam porad jsou ....

Guest servisman
Odesláno

ano kradou se ,posledně dotyčný na parkovišti tak ukradl stěrače asi ze 14 aut ,já mezi nimi taky .

Odesláno

Dakedý ale 5-6 rokov dozadu mi ukradli na parkovisku pred Tescom stierace s Punta :D

Najlepšie, že to spravili počas velmi silnej burky ... A ked som dobehol do auta skoro na konci parkoviska, tak som zistil ze namam stierace. Tak som utekal spet do tesca, cupil som tam najlacnejsie šupky vtedy v akcii za 50 Sk jeden , cez ten lejak späť k autu, a ešte kým som ich namontoval, komplet na totálku premočený :/

Ale kupodivu, stierali dobre, a mal som ich tam az do predaja :D

Odvtedy, klop klop je pokoj ...

Odesláno

servisman : Grammar Nazi v dobrem radi : spravny tvar (do \"Nálada\") je NESUĎ :papa

Odesláno

Was ist das \"fiat stěrače\"?

K tématu. Stěrače mi šlohli jednou - zjištěno zrovna když jsem vezl tehdy těhotnou Helču s Pavlíkem těsně před vstupem na svět a dotyčného jsem v tu chvíli opravdu \"miloval\". Od té doby se stěračema pokoj, ale těch zlomených antén, na které jsou čutofandi nějak alergičtí, těch bych se jen těžko dopočítal.

[upravil dne 26/2/2013 12:30 od Medvěd]

Odesláno

Mě už z auta taky zmizely Bosch Aerotwin, akorát před zimou. Tak jsem v Globusu koupil asi za 170kč ramínkový Sheron, kupodivu stírají fakt slušně a myslím, že je nikdo brát nebude.

Odesláno

Mě je nekradou, ono to podle mě stejně nemá moc význam, ty stěrače stírají pěkně stejně tak první dva tři měsíce, pak už to není 100% ono, tak je vyhazuju a dávám nový .... A to parkuju na velkým parkovišti. Zato mi tam už ukopli zrcátko a dvakrát sebrali lišty .... :roll

Odesláno

pipi - mně nerozházíš. Autem jsem dneska jel do servajzu a stěrače byly tam, kde jsem je očekával. Že by Trnkoš toužil zrovna po mých cca půlročních stírátkách tak nějak nepředpokládám - jedině že by mi je hodlal vyměnit za nové.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...