Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau lidi, mám velké dilema co s motorem, žere totiž olej jak sviňa... Se zájmem jsem pročetl dotaz na kruhy, a následnou diskusi... Můj dotaz zní: jaká je pravděpodobnost, že jsou to těs. ventilů? Jak to zjistit, a ev. cena opravy.... Dík předem za názory...

Odesláno

mam stejny motor a u mne to byly těs. (gufera) ventilů

prý to jde i bez sundavání hlavy, ale přesně jak to nevím - je to ušetřená práce a dost peněz * jedno gufero stojí 1€

Odesláno

U Vašendů umějí vyměnit gufera bez sundání hlavy. Cenu už si nepamatuju, ale gufera jsou asi za 500,- všechny, práce tak 1500.-, ale možná je to trochu jinak. Když to žere olej i po výměně, jsou to kroužky. Kroužky se poznaj taky tak, že se natočí motor a sundá se nalejvací víčko oleje, pak se motor protůruje a jestli jde z toho víčka kouř, tak jsou v tahu, kouř jde kolem nich do klikovky.

Odesláno

V tom ti moc nepomůžu. Mě jak to žralo olej, tak jsem měl i malej tlak v 1nom válci. O těch guferech mi řekl kámoš, byly jak šutr. A ten tlak jsem měl ventily, tak jsem je zabrousil a vše OK. Jen to štelování ventilů je pakárna, mám tam podložky. Zalil jsem válce a bylo jasno. Gufera stojí pár korun žádný 500. Pak je lepší rovnou dát i nový gufero na vačku

Odesláno

me to taky zralo olej (1l/500km) tak jsem nechal udelat hlavu u znamiho (srovnani , sedla, gufera, vent.vule) za 1200kc ale to ze je to znamej jinak v servise mi rikali ze za to chcou tak 4000 :o a vymenil jsem i kruhy ty staly 2000 kc. jinak vymenit gufera bez sundani hlavy neni zadnej kumst , jde o to jen natocit spravne motor a vrazit neco do valce treba snuru od zehlicky :-). servisy co tvrdej ze to nejde jen chcou tahat prachy a u nich bych si nenechal ani dofoukat kola.ted auticko nevida ani oblacek :cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...