Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim Vás všechny,a prosim Vám tímto o radu.Mám 307 r.v.2002 a nastal takovej malej velkej problém.Klekla mi baterka,úplně totál se vybila,a já se nemohl dostat do auta.Jediný kam jsem se dostal,bylo pod kapotu,odrazil zámek,čili jsem vyjmul baterku,dobil jí,nainstaloval.Kontrolka v autě bliká ale dálkáč nefunguje.Navíc mě někdo miloval a něco strčil už dřív do zámku,takže manuálně se nedostanu.Neexistuje nějakej způsob jak se dostat do auta? (aniž bych rozklepl okno a narovinu strčil klíč do zapalování a nastavil?) Dík za radu či nápad :-/

[upravil dne 24/2/13 22:09 od Petr_Jechort]

post-48818-14109629619494_thumb.jpg

Odesláno

no, to právě bývá tím, že se nechá vybít baterna na totálku. pak se to musí sesynchronizovat. Pokud ti nefunguje normální centál, ne dálkáč, tak bych to viděla asi na servis. :(

Odesláno

zavařeno? Odpojený táhla? No pak zkusit kousek drátu a zkusit chytit vnitřní páčku otvírání ve dveřích

jinak pohledej a najdeš třeba toto

[upravil dne 24/2/13 23:57 od punkac]

Guest FIKÍSEK
Odesláno

rozhodně nerozbíjej okno, mně se to stalo taky, zavolal sem zámečnickou pohotovost, přijel fajn týpek a za tři minuty byl v autě. Stálo to pětikilo;)

Odesláno

ešte som sa nestretol s 307čkou, ktorá by mala v dverách vložku na kľúč aj u spolujazdca, jednoducho nie je veľmi vhodné používať auto, ktorému nefunguje klasický zámok keďže je to jediná možnosť v takýchto prípadoch...

...už som aj uvažoval o dorobení u spolujazdca no ešte som si nenašiel na niečo také nadbytočné čas:D (stačil by aj iný kľúč z iného auta a kľúč ani netreba nosiť stále so sebou ale odložiť niekde doma v šuflíku)

• O 2 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...