Hnipak Odesláno 12. červenec 2005 Odesláno 12. červenec 2005 Lidicky neznate dobry servis pro Opely v Praze? Kamaradce zdechava Corsa, a radeji bych nejaky doporuceni nez naslepo neco zkusit. Mockrat diky! (oni nemaji na opel klubu zadny forum kde bych se zeptal... slendrian! ) [upravil dne 12.7.05 Hnipak] Citovat
dufi Odesláno 13. červenec 2005 Odesláno 13. červenec 2005 Žádný opel servis v Pze neznám, ale nejlepší diskuzní fórum Opelu je na adrese: http://www.opelclubrenbau.cz P.S. Kdo hledá, najde... Citovat
-=Michal=- Odesláno 15. červenec 2005 Odesláno 15. červenec 2005 Původně zaslal: Hnipak Lidicky neznate dobry servis pro Opely v Praze? Kamaradce zdechava Corsa, a radeji bych nejaky doporuceni nez naslepo neco zkusit. Mockrat diky! (oni nemaji na opel klubu zadny forum kde bych se zeptal... slendrian! ) [upravil dne 12.7.05 Hnipak] Tak já o jednom vím. Původně jsem dával Opla kámošovi, ale ten pak začal dělat jen karosařinu. Poslední rok jsem na jeho doporučení dával Astru sem : Kabil Pavel (původně pracoval v Autovarsu než si založil vlastní servis), tel. 606307626 a je to v Podbabě na Praze 6 - malej skromnej servis, ale dělaj poctivě a rychle (akorát musíš vše napsat na papír, jinak půlku zapomenou, prostě takový hodný, pracovitý, ale jednodušší :-)))) Citovat
Hnipak Odesláno 18. červenec 2005 Autor Odesláno 18. červenec 2005 Jo tak diky! Musime se jeste rozhodnout, co vsechno dame opravit , a asi bychom to zkusili v tej Podbabe. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.