Hnipak Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Lidicky neznate dobry servis pro Opely v Praze? Kamaradce zdechava Corsa, a radeji bych nejaky doporuceni nez naslepo neco zkusit. Mockrat diky! (oni nemaji na opel klubu zadny forum kde bych se zeptal... slendrian! ) [upravil dne 12.7.05 Hnipak] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dufi Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Žádný opel servis v Pze neznám, ale nejlepší diskuzní fórum Opelu je na adrese: http://www.opelclubrenbau.cz P.S. Kdo hledá, najde... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=Michal=- Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Původně zaslal: Hnipak Lidicky neznate dobry servis pro Opely v Praze? Kamaradce zdechava Corsa, a radeji bych nejaky doporuceni nez naslepo neco zkusit. Mockrat diky! (oni nemaji na opel klubu zadny forum kde bych se zeptal... slendrian! ) [upravil dne 12.7.05 Hnipak] Tak já o jednom vím. Původně jsem dával Opla kámošovi, ale ten pak začal dělat jen karosařinu. Poslední rok jsem na jeho doporučení dával Astru sem : Kabil Pavel (původně pracoval v Autovarsu než si založil vlastní servis), tel. 606307626 a je to v Podbabě na Praze 6 - malej skromnej servis, ale dělaj poctivě a rychle (akorát musíš vše napsat na papír, jinak půlku zapomenou, prostě takový hodný, pracovitý, ale jednodušší :-)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hnipak Posted July 18, 2005 Author Share Posted July 18, 2005 Jo tak diky! Musime se jeste rozhodnout, co vsechno dame opravit , a asi bychom to zkusili v tej Podbabe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts