Malcon Odesláno 18. únor 2013 Odesláno 18. únor 2013 Zdar lidi, potřeboval bych poradit s audio výbavičkou do 306ky 1.4 55 Kw.Na předních dveřích jsou 2 bedny Pionner a to je vše.Potřeboval bych poradit co by bylo idelání.Jestli basák, zesák, nebo oboje v jednom, další bedny, nebo vyměnit ty staré a tak dál a nabídka na trhu je velká a já se v tom prd vyznám.. Chtěl bych něco co si pěkně umí hrát s basy (v autě bude z 90% hrát DnB/dubstep), ale nevím jak moc to dělá s baterkou. Každopádně díky za názory a berte na mně ohledy, jsem začátečník ! Citovat
Vítek1 Odesláno 18. únor 2013 Odesláno 18. únor 2013 zasadni otazka! kolik na to mas? a co tam mas za radio Citovat
Malcon Odesláno 18. únor 2013 Autor Odesláno 18. únor 2013 zasadni otazka! kolik na to mas? a co tam mas za radio Rádio mám Pioneer DEH-1500UBG, ale je jen otázka času než ho prohodím s DEH-4400BT, které mi leží ve skříni.Jinak cenově tak 5-7 tisíc. Citovat
Vítek1 Odesláno 20. únor 2013 Odesláno 20. únor 2013 A ty predni repraky jsou presne co zac? Pokud neco rozumnejsiho tak bych je nechal a dal nejake rozumne zadni ovaly od nejake lepsi znacky treba: JBL GTO938 treba zrovna vise zmineny Magnat nebyl vzdy uplne OK jedna řada byla vyborna a jedna nic moc. A k tomu v tehle cene asi nejakej aktivni basak. kdyz zustanu u JBL tak treba JBL GT-BASSPRO12 je za rozumnou cenu. Kazdopadne urcite 12\" pokud chces dost basu a rychlejsi muziku.Zbytek investovat do kabelu Citovat
Malcon Odesláno 28. březen 2013 Autor Odesláno 28. březen 2013 A ty predni repraky jsou presne co zac? Pokud neco rozumnejsiho tak bych je nechal a dal nejake rozumne zadni ovaly od nejake lepsi znacky treba: JBL GTO938 treba zrovna vise zmineny Magnat nebyl vzdy uplne OK jedna řada byla vyborna a jedna nic moc. A k tomu v tehle cene asi nejakej aktivni basak. kdyz zustanu u JBL tak treba JBL GT-BASSPRO12 je za rozumnou cenu. Kazdopadne urcite 12\" pokud chces dost basu a rychlejsi muziku.Zbytek investovat do kabelu No ty přední ani pořádně nevím co jsou zač.Vzadu za zadníma sedačkama mám 2 díry na bedny, toho jsem si ani nevšiml (auto mám 3 týdny). Citovat
Tantor-BN Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 Ja mam v predu Hertz stredoasové a vzadu ground zero vzadu mam subik hertz a zosilovač...vydrži to hrať na baterku dlho jak hovado (minule som zabudol vypnuť radio hralo sice velmi potichu ale hralo a vydržalo celu noc a rano som naštartoval) no ja mne tam hraju asi moc výšky neviem prečo :/ nejake divne to je toto moje ale da sa to upraviť v radiu aby hrala pekne pesnička no len ta druhá pesnička je už iná Citovat
chuck11 Odesláno 29. březen 2013 Odesláno 29. březen 2013 do 306 stačí dát do kufru aktivní basák,mněl jsem tam jak Blaupunkt EMB 800A teď ho mám v 406-ce a potom noname tubu Xlopd která tam bohatě stačila;) Citovat
Andreww Odesláno 29. březen 2013 Odesláno 29. březen 2013 Já mám vpředu Hertz DCX 165, vzadu v platu nějaké noname 8\" basáky a celé to živím z JVC KD-G521 bez zesáku a úplně mně to stačí EDIT: Nepiš pořád bedny, ale repráky [upravil dne 29/3/13 11:33 od Andreww] Citovat
Malcon Odesláno 30. březen 2013 Autor Odesláno 30. březen 2013 OK, takže jak to tak čtu tak ty přední tam asi nechám ( jakože na to, že můj aktuální hifi systém jsou jen ty 2 bedny to hraje docela dobře ), dozadu hodím další 2 a dozadu subáč bez zesilovače.Tak uvidíme. Citovat
chuck11 Odesláno 30. březen 2013 Odesláno 30. březen 2013 do zadu dej subač se zesilovačem,stačí ti aktivní sub;) Citovat
Malcon Odesláno 31. březen 2013 Autor Odesláno 31. březen 2013 do zadu dej subač se zesilovačem,stačí ti aktivní sub;) no, co jsem tak pochopil, tak by stačil jen sub bez zesáku, a taky bych velice nerad nechával ty 2 otvory vzadu bez repráků..ale raději dám přednost vaším zkušenostem než mým neznalým úsudkem no:) Citovat
Altman Odesláno 31. březen 2013 Odesláno 31. březen 2013 Subáč/basák bez zesilovače je holý nesmysl. Přece to nemůžete napájet z autorádia. AUtorádio na woofer nemá dostatek výkonu. Kolega Vám radí aktivní subwoofer, tedy bedýnku s basovým reproduktorem navíc s integrovaným zesilovačem. Poslechněte ho. Citovat
Malcon Odesláno 31. březen 2013 Autor Odesláno 31. březen 2013 Subáč/basák bez zesilovače je holý nesmysl. Přece to nemůžete napájet z autorádia. AUtorádio na woofer nemá dostatek výkonu. Kolega Vám radí aktivní subwoofer, tedy bedýnku s basovým reproduktorem navíc s integrovaným zesilovačem. Poslechněte ho. dobře, díky Citovat
MerHanz Odesláno 11. duben 2013 Odesláno 11. duben 2013 Tak to vezmene z jiného konce. Cenovku známe. Teď ještě jestli oceníte spíš hluk, nebo kvalitu přednesu. A taky co posloucháte? Pokud jen moderní (tucárny) tak se držte toho aktivního subwoferu. Jestli víc pestřejší hudbu ( rock, metal, clasic rock, prostě kde je vícero nástrojů a zpěv hlavnějším motivem) tak bych šel cestou vytlumení předních dveří, natahání nových kabelů a pořádnější instalací slušných 2 pásmových repro. Osobně jsem si oblíbil Helixe, ale slyšel jsem teď více chvály na GLADEN M 165. Středobasy do úpořádných nosičů a výšky nandat do trojúhelníků u zrcátek. Tím se získá přesnější a pestřejší přednes. Ale budou kouske chybět uplný spodky. S použítím stávajících repro a instalací aktivního woferu se získá mohutnost na basech, ale tím přínos končí. Rozhodnutí už je jen na vás Citovat
KingSpade Odesláno 15. duben 2013 Odesláno 15. duben 2013 MerHanz: co bude poslouchat už psal: \"v autě bude z 90% hrát DnB/dubstep\". Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.