Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar lidi, potřeboval bych poradit s audio výbavičkou do 306ky 1.4 55 Kw.Na předních dveřích jsou 2 bedny Pionner a to je vše.Potřeboval bych poradit co by bylo idelání.Jestli basák, zesák, nebo oboje v jednom, další bedny, nebo vyměnit ty staré a tak dál a nabídka na trhu je velká a já se v tom prd vyznám..

Chtěl bych něco co si pěkně umí hrát s basy (v autě bude z 90% hrát DnB/dubstep), ale nevím jak moc to dělá s baterkou.

Každopádně díky za názory a berte na mně ohledy, jsem začátečník ! :D

Odesláno
zasadni otazka! kolik na to mas? a co tam mas za radio

Rádio mám Pioneer DEH-1500UBG, ale je jen otázka času než ho prohodím s DEH-4400BT, které mi leží ve skříni.Jinak cenově tak 5-7 tisíc.

Odesláno

A ty predni repraky jsou presne co zac? Pokud neco rozumnejsiho tak bych je nechal a dal nejake rozumne zadni ovaly od nejake lepsi znacky treba: JBL GTO938 treba zrovna vise zmineny Magnat nebyl vzdy uplne OK jedna řada byla vyborna a jedna nic moc. A k tomu v tehle cene asi nejakej aktivni basak. kdyz zustanu u JBL tak treba JBL GT-BASSPRO12 je za rozumnou cenu. Kazdopadne urcite 12\" pokud chces dost basu a rychlejsi muziku.Zbytek investovat do kabelu

• O 1 měsíc později...
Odesláno
A ty predni repraky jsou presne co zac? Pokud neco rozumnejsiho tak bych je nechal a dal nejake rozumne zadni ovaly od nejake lepsi znacky treba: JBL GTO938 treba zrovna vise zmineny Magnat nebyl vzdy uplne OK jedna řada byla vyborna a jedna nic moc. A k tomu v tehle cene asi nejakej aktivni basak. kdyz zustanu u JBL tak treba JBL GT-BASSPRO12 je za rozumnou cenu. Kazdopadne urcite 12\" pokud chces dost basu a rychlejsi muziku.Zbytek investovat do kabelu

No ty přední ani pořádně nevím co jsou zač.Vzadu za zadníma sedačkama mám 2 díry na bedny, toho jsem si ani nevšiml :D (auto mám 3 týdny).

Odesláno

Ja mam v predu Hertz stredoasové a vzadu ground zero vzadu mam subik hertz a zosilovač...vydrži to hrať na baterku dlho jak hovado (minule som zabudol vypnuť radio hralo sice velmi potichu ale hralo a vydržalo celu noc a rano som naštartoval) no ja mne tam hraju asi moc výšky neviem prečo :/ nejake divne to je toto moje :) ale da sa to upraviť v radiu aby hrala pekne pesnička no len ta druhá pesnička je už iná :D

Odesláno

Já mám vpředu Hertz DCX 165, vzadu v platu nějaké noname 8\" basáky a celé to živím z JVC KD-G521 bez zesáku a úplně mně to stačí ;)

EDIT: Nepiš pořád bedny, ale repráky :D

[upravil dne 29/3/13 11:33 od Andreww]

Odesláno

OK, takže jak to tak čtu tak ty přední tam asi nechám ( jakože na to, že můj aktuální hifi systém jsou jen ty 2 bedny to hraje docela dobře :D), dozadu hodím další 2 a dozadu subáč bez zesilovače.Tak uvidíme.

Odesláno
do zadu dej subač se zesilovačem,stačí ti aktivní sub;)

no, co jsem tak pochopil, tak by stačil jen sub bez zesáku, a taky bych velice nerad nechával ty 2 otvory vzadu bez repráků..ale raději dám přednost vaším zkušenostem než mým neznalým úsudkem no:)

Odesláno

Subáč/basák bez zesilovače je holý nesmysl. Přece to nemůžete napájet z autorádia. AUtorádio na woofer nemá dostatek výkonu. Kolega Vám radí aktivní subwoofer, tedy bedýnku s basovým reproduktorem navíc s integrovaným zesilovačem. Poslechněte ho. :papa

Odesláno
Subáč/basák bez zesilovače je holý nesmysl. Přece to nemůžete napájet z autorádia. AUtorádio na woofer nemá dostatek výkonu. Kolega Vám radí aktivní subwoofer, tedy bedýnku s basovým reproduktorem navíc s integrovaným zesilovačem. Poslechněte ho. :papa

dobře, díky :super

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak to vezmene z jiného konce. Cenovku známe. Teď ještě jestli oceníte spíš hluk, nebo kvalitu přednesu. A taky co posloucháte? Pokud jen moderní (tucárny) tak se držte toho aktivního subwoferu. Jestli víc pestřejší hudbu ( rock, metal, clasic rock, prostě kde je vícero nástrojů a zpěv hlavnějším motivem) tak bych šel cestou vytlumení předních dveří, natahání nových kabelů a pořádnější instalací slušných 2 pásmových repro. Osobně jsem si oblíbil Helixe, ale slyšel jsem teď více chvály na GLADEN M 165. Středobasy do úpořádných nosičů a výšky nandat do trojúhelníků u zrcátek. Tím se získá přesnější a pestřejší přednes. Ale budou kouske chybět uplný spodky. S použítím stávajících repro a instalací aktivního woferu se získá mohutnost na basech, ale tím přínos končí. Rozhodnutí už je jen na vás :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...