Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,

potreboval by som sa spytat chcel by som vyriesit otvaranie kufra ne nejaky paku alebo tak, ako by sa to dalo spravit? chcem totiz davat auto do folie a zahladit nepotrebne veci ako je napr otvaranie kufru na p306.

Dakujem pekne. Rišo

[upravil dne 18/2/13 21:29 od Driv3rko]

Odesláno

Moc sem neviděl zahlazený kuf. dvere s pačkou nebo něčim podobnym, většinou to bylo Elektricky na čudlik ;)

Odesláno

ja som to myslel tak ze zahlaidt kufor

a dat vedla sadneho sedadlo alebo tak pačku s lankom, to bolo take nieco v mojej hlave, branislav ten napad as mi velmi pači, aj ten elektromagnet, vedeli by ste mi odporucit niekoho kto by mi to vedel spravit?

Odesláno

Na odskoky se prodávaj přímo sady, to by ti dost ulehčilo práci. Představa, že kvůli otevření kufru ještě polezu dozadu, kde mi bude trčet nějaká páka s lankem mi přijde celkem vtipná. Ono podle mě by stačilo použít nějaký silnější servo a čudl si umítit kam je libo, třeba nějakej placatější k osvětlení RZ, pak bys nemusel řešit odskok. Ale nikdy sem na tim nějak nepřemýšlel, je to jen nápad.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...