Driv3rko Odesláno 18. únor 2013 Odesláno 18. únor 2013 Zdravim, potreboval by som sa spytat chcel by som vyriesit otvaranie kufra ne nejaky paku alebo tak, ako by sa to dalo spravit? chcem totiz davat auto do folie a zahladit nepotrebne veci ako je napr otvaranie kufru na p306. Dakujem pekne. Rišo [upravil dne 18/2/13 21:29 od Driv3rko] Citovat
Háček Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 Moc sem neviděl zahlazený kuf. dvere s pačkou nebo něčim podobnym, většinou to bylo Elektricky na čudlik Citovat
branislav89 Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 Da sa to urobit prostrednictvom motorceka na zadny stierac cize ked zatocis ovladacom na packe steracu tak ti otvori kufor Citovat
veka_GTi-6 Odesláno 20. únor 2013 Odesláno 20. únor 2013 to aby si pak sundal zadni sterac at ho to nelaka za jizdy a neotvira si porad kufr... Citovat
Driv3rko Odesláno 20. únor 2013 Autor Odesláno 20. únor 2013 ja som to myslel tak ze zahlaidt kufor a dat vedla sadneho sedadlo alebo tak pačku s lankom, to bolo take nieco v mojej hlave, branislav ten napad as mi velmi pači, aj ten elektromagnet, vedeli by ste mi odporucit niekoho kto by mi to vedel spravit? Citovat
F.I.K Odesláno 20. únor 2013 Odesláno 20. únor 2013 Na odskoky se prodávaj přímo sady, to by ti dost ulehčilo práci. Představa, že kvůli otevření kufru ještě polezu dozadu, kde mi bude trčet nějaká páka s lankem mi přijde celkem vtipná. Ono podle mě by stačilo použít nějaký silnější servo a čudl si umítit kam je libo, třeba nějakej placatější k osvětlení RZ, pak bys nemusel řešit odskok. Ale nikdy sem na tim nějak nepřemýšlel, je to jen nápad. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.