Kobra 72 Odesláno 18. únor 2013 Odesláno 18. únor 2013 Zdar... Mám technickou : nemáte někdo zkušenosti s dálkovým ovládáním? Světýlko na klíči se rozsvítí, ale centrál nic... Poradí někdo? Díky Citovat
Ferry Odesláno 18. únor 2013 Odesláno 18. únor 2013 infra nebo vysokofrekvencni ? Jakej mas vubec rocnik vyroby, vsechny 605 nejsou stejny je tu na klubu spoustu vlaken Citovat
Kobra 72 Odesláno 18. únor 2013 Autor Odesláno 18. únor 2013 Aha... No, opět jsem se projevil, jako naprostý laik, že... :-) Je to 1998, 2,0i ( dokonce tam mám GTI ) Já bych to tipnul spíš na ten vysokofrekvenční, ale s jistotou to tvrdit nemůžu... Citovat
Kobra 72 Odesláno 18. únor 2013 Autor Odesláno 18. únor 2013 Hm... Tak ten si fakt nepamatuju a techničák tu nemám... Ale holt se projdu na parkoviště a přinesu si ho... Citovat
Kobra 72 Odesláno 18. únor 2013 Autor Odesláno 18. únor 2013 No ale protože nejsem zase úplná trubka, tak nikam nemusím, jelikož tu mám pojistnou smlouvu, že... Takže : VIN VF36BRFVE91052177 Citovat
Ferry Odesláno 18. únor 2013 Odesláno 18. únor 2013 jo, tak mas VF, s tim je problem, nekdy je to jen studeny spoj v tom klicku, staci, kdyz parkrat upadne na zem a uvolni se nejaka soucastka, pak staci propajet vsechny spoje, nekdy ale byva popraskany plosnak a to pak neni vetsinou sance odhalit a opravit. Nejjednodussi je koupit univerzalni DO a napojit na stavajici jednotku centralu. Muzes si treba vybrat s vyklopnyma klicema, jako maj novy auta, das si tam starou planzetu a mas vystarano Citovat
Kobra 72 Odesláno 18. únor 2013 Autor Odesláno 18. únor 2013 Výborně, díky... Zkusím to. On ten klíč vypadá, že asi někomu přede mnou upadl tak stošedesákrát a z toho minimálně jednou hodně rychle Ještě se zeptám, kolik to tak koštuje, ten univerzál? Citovat
Ferry Odesláno 18. únor 2013 Odesláno 18. únor 2013 univerzal cca od 600Kc, treba na aukru nebo jinych eshopech na netu Citovat
Kobra 72 Odesláno 9. srpen 2013 Autor Odesláno 9. srpen 2013 Vracím se ke starému tématu : Neměl by někdo návod, jak zapojit ( a hlavně kam ) univerzální ovládání centrálu? Citovat
peterr87 Odesláno 9. srpen 2013 Odesláno 9. srpen 2013 Vracím se ke starému tématu : Neměl by někdo návod, jak zapojit ( a hlavně kam ) univerzální ovládání centrálu? V starom modeli bola jednotka centralu taka seda skatulka tusim s 9 kablami. Je potrebne najst tie spravne 2. Jeden na odomknutie, jeden na zamknutie. Nieco sa mi mari, ale nezarucim to, ze som to zapajal na 5 a 7, ale to bolo 1,5 roka dozadu. Ked najdes spravny kabel a prepojis ho s kostrou, zamkne auto. ked najdes dalsi, odomkne auto. Urcite to bude tensi kabel, tie hrube su napajacie. Kable, ktore su tam: hrube napajacie (plus a kostra), kable, ktore vedu k motorcekom (do prednych dveri 5 kablov), do zadnych len 2, a tie kable ktore hladas su aj prepojene s riadiacou jednotkou dialkoveho. do zadnych idu 2 kable - po napojeni plus a kostra sa auto zamkne, po prehodeni polarity odomkne. do prednych su pridane 3 kable: -kostra -kabel na zamknutie -kabel na odomknutie po odpojeni central jednotky mozes merat a skusat, prides na to... na novom modely neviem ake su zmeny univerzalne dialkove bude mat kostru, plus a dva kable, ktore budu (1 odomkynat, 2. zamkynat). Toto vsetko plati pre ovladanie minus polom, ale v 605 to mam tak. riadiacu jednotku centralu mam v rohu napravo hore nad spolujazdcovimi nohami. [upravil dne 9/8/13 11:00 od peterr87] [upravil dne 9/8/13 11:02 od peterr87] Citovat
Kobra 72 Odesláno 15. srpen 2013 Autor Odesláno 15. srpen 2013 Jo díky moc, hned jak budu mít volnou chvíli, mrknu na to... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.