Bugi Odesláno 17. únor 2013 Odesláno 17. únor 2013 Ahojte. Chcem sa spytat niekolko veci. Ked som auto kupil asi pred 2ma rokmi bola zla dvojhmotnostna remenica, dal som to v servise vymenit a az vcera som zistil ze mi tam dali pevnu remenicu. Takisto mi mechanik ku ktoremu teraz chodim zistil ze na alternatore nemam volnobezku tak uz som na to prisiel preco sa mi vela krat zda ze motor hlavne na volnobehu dost vibruje s pristrojovkou a aj volantom. Moze to byt tym? Co poradite? Asi minimalne tu hlavnu kladku dat odpruzenu. Co? Dalsia otazka je ohladom dlzky remena. Viete mi povedat dlzku remena ak mam kompresor klimy DELPHI? A viete mi dat nejaky dobry odkaz kde by bol napisany podrobny postup vymeny predneho guloveho capu? Nic take podrobne som nenasiel. Aku znacku tych prednych capov mi odporucite? Za odpovede vopred dakujem... Citovat
Parc Odesláno 17. únor 2013 Odesláno 17. únor 2013 bugi: na temu odpruzenej remenice su tu toho popisane mraky napriklad tu: http://www.peugeot-club.com/topic/82879-klepe-mi-neco-u-motoru-na-strane-co-jsou-rozvody-/#1353189 , na RHZ musi byt odpruzena remenica+volnobezka na alternatore+skontroluj si tlmic kmitov zrejme bude KO tiez... a co s tym? kupit tie spravne veci a vymenit. Citovat
Bugi Odesláno 19. únor 2013 Autor Odesláno 19. únor 2013 dakujem... jasne nic ine mi teda nezostava len to pokupit a ponahadzovat... uz som uplne prestal verit servisom Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.