Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny :papa ,

mám zas dotaz , když couvám , tak za tmy skoro nic nevidím :bojim .

Nevím proč jsou zpátečky přerušované červenými proužkami , je nějaké řešení jak zvětšit svítivost zpátečky :myslim .

Předem děkuji za rady .

Odesláno

Ehm další dotaz :bojim ,

jak mám povolit tu zadní PLASTOVOU matku , když je očesaná :myslim , proč to nemá kryt jenom na žárovky , proč se musí vyndavat celý světlo :grr

Odesláno

jo a když to nemám čím povolit :grr protože nechci používat hrubou sílu , tak musím jet do servisu a nechat tam pár stovek za víměnu dvou žárovek , jo to je docela dobrý to se vyplatí :D

Odesláno

Výmena ti nepomôže ,jednoducho to prd svieti.Kvôli tomu som namontoval cúvaciu kameru ,no a výsledok,tak teraz vidím dva prdy a som o 50€ lahší.:D:D:D Možno by pomohlo vyhodiť tú krytku v ktorej je spiatočková žiarovka osadená,ale neskúšal som.Je to taký zelený klobúčik ktorý sa tiež používa v niektorých autách napr. oranžovej farby do smeroviek s čírou žiarovkou.Mám síce auto po facelite a tak neviem či niečo také bolo alebo je aj v starších modeloch.

Odesláno

jo, sviti to uplne naprd a pri couvani je to uplne k nicemu, stejne jsem to mel na 406ce, tam byla zadni svetla navic kourova - ten co to navrhoval je zralej na presdrzku

mam pocit, ze tady jsou covaci svetla jen jako info pro ostatni ucastniky, aby vedeli, ze couvas

[upravil dne 17.2.2013 14:23 od jaykay]

Odesláno

A to jako myslíš, že ti polezou do světel sledovat žárovky?

Já dva roky jezdím s LEDkama v parkovačkách, SPZ a kompletně interiéru a nikdy jsem neměl problém :papa

Odesláno
www.svetzarovek.eu/p-4393/k-719/bila/zarovka-led-12v-24v-21w-ba15s-bila-super-smd-led/

toto mam na coupe a toto fakt sviti.....ale to je cenové jiná liga

Ak by svietivosť zodpovedala cene ,tak si myslím,že to niesú zbytočne vyhodené peniaze a vyriešilo by to môj problém :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...