Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ahoj, včera jsem přijel normalně bez problemu dom a dnes už auto nejde nastartovat, při otočeni kličku ani nebruči čerpadlo v nadrži, muže mi někdo poradit kde je nějake rele nebo něco co ovlada čerpadlo a pojstky od toho čerpadla v nadrži

mam 2.0Hdi rok 2000 bez IC

Odesláno

Zkontroluj všechny pojistky a změř jestli ti jde na čerpadlo 12v po zapnutí klíčku (prostřední piny, krajní jsou na plovák), pokud jde 12V, bude vada v čerpadle v nádrži, pokud nejde, bude buď špatná pojistka nebo velké hnědé relé, které ho spíná, u 406 je v kastlíku co je řj motoru.

Odesláno

dobře diky tak už jsem to skoušel čerpadlo funguje nejde do neho 12V kdyš připojim dratky tak funguje, to multifunkční rele mam praskle a je v něm voda tak to bude asi ta zavada, ale i kdyš čerpadlo dam natvdo tak auto nechce chitit:myslim

Odesláno

presne tak, to dvojité relé napája okrem čerpadla v nádrži ešte aj DRV, EGR, deaktivátor 3. piestu na VT čerpadle a aj samotnú RJ

Odesláno

aha a kde jaka pojistka nebo co napaji to rele? popřipadě nema někdo jak na to v PDF , našel jsem jen ve špatne kvalite a tam nejdou přečist čisla pojistek, sem se dival na autokelly a tam to rele ani nemaj

Odesláno

tak jsem to skoušel dat natvrdo to rele a auto lze nastartovat takže bud je zavada ta že nejde ovladaci napěti rele a nebo vadne rele koupim nove a budu řešit dal

VŠEM MOC DĚKUJU ZA RADY:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...