rysa Odesláno 15. únor 2013 Odesláno 15. únor 2013 Zdravím plánuju udělat LPG na moji 406 V6 a chtěl bych se zeptat zda si to někdo nechal dělat v Brně a kterou firmu by doporučil dle zkušeností. Předem dík za každou radu. Citovat
.mycTD Odesláno 16. únor 2013 Odesláno 16. únor 2013 Dobrý reference má pan čadek. to bych rad vedel kde? Citovat
JimBeem Odesláno 16. únor 2013 Odesláno 16. únor 2013 Dobrý reference má pan čadek. to bych rad vedel kde? To sme dva.. taky by mě to zajímalo Ale Já teda nemám osobní zkušenost, jenom co sem četl na jiném fóru Citovat
rysa Odesláno 16. únor 2013 Autor Odesláno 16. únor 2013 No to byla první možnost ale jěště uvažuju o profi-chiptuning dělají i montáže LPG známej si tam nechal čipovat auto a maximální spokojenost nevíte někdo? Citovat
Charlie 1 Odesláno 16. únor 2013 Odesláno 16. únor 2013 známej to montuje STAG 300 nebo Solaris OBD nádrž 650/230 toroid vstřikovače Valtek T34 nebo MAGIC FX cena cca27000-28000Kč za 6válec;),dělá to cca od r.2000 ted mi bude LPG Solaris montovat do 406 sedan....je dobrej a hlavně má za sebou zázemí firmy která to dělá nějakej pátek a má věci ,který garažisti s LPG nemají....ale máš to daleko,montovali i lidem z Prahy tady naklubu třeba Driver Citovat
Midloch Odesláno 22. únor 2013 Odesláno 22. únor 2013 to rysa: s 1-LPG na jeneweinově mám zkušenosti takové že mechanicky je montáž je na výbornou, velmi levná pokud využiješ jejich slevových akcí. Ale na seřízení propadli u mě úplně a to i po několika doseřizováních. Nejlíp asi doseřídit a zkontrolovat montáž jinou firmou. Také pozor co podepisuješ, protože jejich standartní formulář (servisní knížka) omezuje záruku montáže i dílců na 3 měsíce. Citovat
JimBeem Odesláno 22. únor 2013 Odesláno 22. únor 2013 Také pozor co podepisuješ, protože jejich standartní formulář (servisní knížka) omezuje záruku montáže i dílců na 3 měsíce. Už tohle teda smrdí fest A nemůžeš se podpisem jen tak zbavit zákonných práv jako je délka záruky. Na díly je snad ze zákona 2 roky pokud jsou nové a pokud tam montují staré tak o5 Citovat
rysa Odesláno 26. únor 2013 Autor Odesláno 26. únor 2013 Díky za rady, ale LPG od nich už mám v autě. Zatím v pohodě jedinej problém co byl tak to bylo se stavem cívky a kabelů tedy zapalovací soustava. Tu jsem o víkendu vyměnil a včera nechal znovu seřídit. Zatím si na ně nemůžu stěžovat ochota a přístup byl zatím dobrý. Jinak pokud si dobře pamatuju tak záruka 3 měsice byla na montáž a né na díly. Ale to bych už teď kecal. Navíc jsem je vybral kvůli tomu, že už ty silnější motory dělali a dokonce i tu v6 u peugeota. Tak doufám, že to bude i nadále dobré ;-) Citovat
Charlie 1 Odesláno 26. únor 2013 Odesláno 26. únor 2013 dej foto motoru jak to pěkně udělali? Citovat
rysa Odesláno 26. únor 2013 Autor Odesláno 26. únor 2013 OK ve čtvrtek ju sem přídám ale jelikož je to V6 a místa mezi kapotou a motorem je opravdu málo tak kryt musel jít dolů a usadit je co nejníž a navíc blízko sání, tedy krása motoru šla pryč :-( . Ale hlavně aby V6 šlapala ne vypadala ;-) [upravil dne 26/2/13 19:40 od rysa] Citovat
Midloch Odesláno 26. únor 2013 Odesláno 26. únor 2013 Tak přeju ať to šlape a hlavně bez problému. Jaký máš systém? Citovat
rysa Odesláno 26. únor 2013 Autor Odesláno 26. únor 2013 Je tam Stag300 PLUS údajně je u něj dobrý poměr cena/kvalita Citovat
Charlie 1 Odesláno 26. únor 2013 Odesláno 26. únor 2013 no nevím viděl jsem 2auta V6 a obě měli kryt a dokonce u jednoho byly vstřikovače i pod krytem:o:o Citovat
rysa Odesláno 26. únor 2013 Autor Odesláno 26. únor 2013 Tak to u té mojí nehrozí pod kryt ani nad kryt leda udělat výřez do kapoty :-D a dát to nad kryt ale to určitě realizovat nebudu :-) Citovat
Ducatista Odesláno 28. únor 2013 Odesláno 28. únor 2013 Já mám vstřikovače pod krytem, pouze je ten kryt kousiček výš než v origo stavu. Dělal mi to výbornej servis, kde si dají záležet na montáži, nejenom to tam naládovat, hlavně že to funguje, ale vypadá to hrozně Citovat
Charlie 1 Odesláno 28. únor 2013 Odesláno 28. únor 2013 dej foto!!já jsem dnes přivezl sedana taky už v něm je LPG Solaris 2 OBD a udělal to moc pěkně zítra hodím foto! Citovat
Ducatista Odesláno 1. březen 2013 Odesláno 1. březen 2013 Auto mám do pondělka v lakovně, dělali mi to origo křidýlko... Ale příští týden to můžeš vidět naživo u Huga, jak jsme se domlouvali Citovat
Vítek1 Odesláno 1. březen 2013 Odesláno 1. březen 2013 no ono totiz Brnenskej profi Chiptuning ma spoustu referenci na netu jak na chiptuning tak LPG tady jedna rychle najita http://forum.skodahome.cz/topic/113074-zkusenost-profi-chiptuningcz-a-lpg-katastrofa/ Citovat
JimBeem Odesláno 1. březen 2013 Odesláno 1. březen 2013 A proto si LPG do 406-tky nechám udělat někde jinde Charlie máš SZ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.