Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím plánuju udělat LPG na moji 406 V6 a chtěl bych se zeptat zda si to někdo nechal dělat v Brně a kterou firmu by doporučil dle zkušeností. Předem dík za každou radu. :)

Odesláno
Dobrý reference má pan čadek.

to bych rad vedel kde?

To sme dva.. taky by mě to zajímalo :myslim Ale Já teda nemám osobní zkušenost, jenom co sem četl na jiném fóru

Odesláno

No to byla první možnost ale jěště uvažuju o profi-chiptuning dělají i montáže LPG známej si tam nechal čipovat auto a maximální spokojenost nevíte někdo?

Odesláno

známej to montuje STAG 300 nebo Solaris OBD nádrž 650/230 toroid vstřikovače Valtek T34 nebo MAGIC FX cena cca27000-28000Kč za 6válec;),dělá to cca od r.2000 ted mi bude LPG Solaris montovat do 406 sedan....je dobrej a hlavně má za sebou zázemí firmy která to dělá nějakej pátek a má věci ,který garažisti s LPG nemají....ale máš to daleko,montovali i lidem z Prahy tady naklubu třeba Driver

Odesláno

to rysa: s 1-LPG na jeneweinově mám zkušenosti takové že mechanicky je montáž je na výbornou, velmi levná pokud využiješ jejich slevových akcí.

Ale na seřízení propadli u mě úplně a to i po několika doseřizováních. Nejlíp asi doseřídit a zkontrolovat montáž jinou firmou. Také pozor co podepisuješ, protože jejich standartní formulář (servisní knížka) omezuje záruku montáže i dílců na 3 měsíce.

Odesláno
Také pozor co podepisuješ, protože jejich standartní formulář (servisní knížka) omezuje záruku montáže i dílců na 3 měsíce.

Už tohle teda smrdí fest :blicismajlik

A nemůžeš se podpisem jen tak zbavit zákonných práv jako je délka záruky. Na díly je snad ze zákona 2 roky pokud jsou nové a pokud tam montují staré tak o5 :blicismajlik

Odesláno

Díky za rady, ale LPG od nich už mám v autě. Zatím v pohodě jedinej problém co byl tak to bylo se stavem cívky a kabelů tedy zapalovací soustava. Tu jsem o víkendu vyměnil a včera nechal znovu seřídit. Zatím si na ně nemůžu stěžovat ochota a přístup byl zatím dobrý. Jinak pokud si dobře pamatuju tak záruka 3 měsice byla na montáž a né na díly. Ale to bych už teď kecal. Navíc jsem je vybral kvůli tomu, že už ty silnější motory dělali a dokonce i tu v6 u peugeota. Tak doufám, že to bude i nadále dobré ;-)

Odesláno

OK ve čtvrtek ju sem přídám ale jelikož je to V6 a místa mezi kapotou a motorem je opravdu málo tak kryt musel jít dolů a usadit je co nejníž a navíc blízko sání, tedy krása motoru šla pryč :-( . Ale hlavně aby V6 šlapala ne vypadala ;-)

[upravil dne 26/2/13 19:40 od rysa]

Odesláno

Tak to u té mojí nehrozí pod kryt ani nad kryt leda udělat výřez do kapoty :-D a dát to nad kryt ale to určitě realizovat nebudu :-)

Odesláno

Já mám vstřikovače pod krytem, pouze je ten kryt kousiček výš než v origo stavu. Dělal mi to výbornej servis, kde si dají záležet na montáži, nejenom to tam naládovat, hlavně že to funguje, ale vypadá to hrozně :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...