Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Automat a protahovací myčka - VYŘEŠENO

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem. Teď mě tak napadlo, že nevím přesně, jak to funguje s automatem a myčkou. Mám tady v Plzni oblíbenou myčku aut, která je \"protahovací\". Zahákne vás za kolo a protáhne celým procesem. Výhoda je hlavně ta, že je to velmi rychlé na rozdíl od normálních myček, kde auto stojí.

Dříve ovšem, než tam budu za idiota, bych se rád zeptal, jak se to dělá u automatu? Když zařadím P, tak se auto ani nehne, když nechám N a vypnu motor, tak se asi hne, ale za pár sekund začne ječet, že mám zařadit P ...

Neví někdo z Vás, jaká je na to procedura? Asi by šlo nechat N a nastartovaný motor, ale oni chtějí, aby byl motor vypnutý ... :) zapeklité .. ;)

[upravil dne 16/2/13 16:30 od hawkey]

Odesláno

Woow :D to abych si dal do auta návod .. horší ještě o to, že mám bezklíčkové startování .. takže zapnutí zapalování je tuším stisk tlačítka bez brzdy :)

Odesláno

N a nechat nastartované:cool: Myčku nevypnou, já běžně u nás v globusu nechávám motor zaplej a niky nikdo neřval, ale asi záleží od obsluhy myčky.:myslim

[upravil dne 14/2/13 12:31 od Tango C8]

Odesláno

Přema -> ide o to, či 508 po vypnutí zapaľovania automaticky zabrzdí kolesá alebo nie... napr. A8 aj TT to robí, takže musím nechať naštartované alebo spraviť horeuvedený postup aby som odbrzdil... :cool:

Odesláno

Asi si to tady večer zkusím na parkovišti před firmou, aby si nikdo nemyslel, že jsem se zbláznil .. furt startuje, zastavuje, vystupuje dveřmi spolujezdce a potláčí auto a tak pořád dokola ... :D

Odesláno

Cinicman: díky, jako základ to není špatné. Ale raději si to přeci jenom vyzkouším na tom parkovišti ... úplně si umím představit, jak jsem v té jednosměrné uličce, za mnou deset dalších aut, chlapík na mě kouká jako na debila a já mu říkám \"ale podívejte se, tady v manuálu na straně 99-100 je to takhle napsáno ...\" :D

Guest Scratch
Odesláno

uz se tesim na obrazek, jinak ja neporadim, nejezdim s coupe do mycky. To auto si to nezaslouzi :D

PS: a taky nevim, co by mni kde odpadlo :D

Odesláno

Njn, když mi bylo 20, měl jsem 205tku a jezdili jsme na víkendy k rodičům, tak moje bývalá přítelkyně vždycky vytáhla šortečky, tílečko, kyblíček, hadříček a už jela .. já si jenom sedl na schody, dal si pivko a koukal .. uznávám, že to bylo lepší .. ale současná žena se k tomu moc nemá a abych teď ještě drhnul auto ručně .. no to ani omylem .. Takže myčka to jistí :D

Odesláno

To jsem zvědav,kterou máš v Plzni oblíbenou:roker,já když jsem měl automat a jezdil jsem nejčastějí na Doubravku na IMO tak stačilo jen dát N a nazdar:papa

[upravil dne 14/2/13 17:21 od rkolac]

Odesláno

hawkey:

vidis u na je to tak, ze se obliknu do vytahanejch teplacku, uza deravyho tricka.-) gumovy rukavice a hura na to. V tu chvilku Scratch si da panaka a radsi zaleze do baraku.-)))

jinak jeste lepidlo a bojime se co ten nas automat vydrzi.-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...