hawkey Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 Ahoj všem. Teď mě tak napadlo, že nevím přesně, jak to funguje s automatem a myčkou. Mám tady v Plzni oblíbenou myčku aut, která je \"protahovací\". Zahákne vás za kolo a protáhne celým procesem. Výhoda je hlavně ta, že je to velmi rychlé na rozdíl od normálních myček, kde auto stojí. Dříve ovšem, než tam budu za idiota, bych se rád zeptal, jak se to dělá u automatu? Když zařadím P, tak se auto ani nehne, když nechám N a vypnu motor, tak se asi hne, ale za pár sekund začne ječet, že mám zařadit P ... Neví někdo z Vás, jaká je na to procedura? Asi by šlo nechat N a nastartovaný motor, ale oni chtějí, aby byl motor vypnutý ... zapeklité .. [upravil dne 16/2/13 16:30 od hawkey] Citovat
Cinicman Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 Neutrál -> vypnúť motor -> zapnúť prvú polohu kľúčika -> zošlapnúť brzdu a odbrzdť... Tak nejak som to robil na audine... Prípadne nechať naštartované a hotovo... Citovat
hawkey Odesláno 14. únor 2013 Autor Odesláno 14. únor 2013 Woow to abych si dal do auta návod .. horší ještě o to, že mám bezklíčkové startování .. takže zapnutí zapalování je tuším stisk tlačítka bez brzdy Citovat
ozzy56 Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 Motor musíš vypnout, jinak obsluha vypne myčku, aspon u nás. Taky mě zajímá jak na to s automatem. Citovat
Cinicman Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 Ide o to či ti po zhasnutí motora automaticky zabrzdí ručka?! Citovat
Tango C8 Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 N a nechat nastartované Myčku nevypnou, já běžně u nás v globusu nechávám motor zaplej a niky nikdo neřval, ale asi záleží od obsluhy myčky. [upravil dne 14/2/13 12:31 od Tango C8] Citovat
Cinicman Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 Presne... len raz by mi povedali že musím vypnúť a viackrát by som tam nebol... Citovat
Přema Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 Dal sem N a nic jiného......ani klíček zaplý sem neměl....jen nezamknout volant Citovat
Cinicman Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 Přema -> ide o to, či 508 po vypnutí zapaľovania automaticky zabrzdí kolesá alebo nie... napr. A8 aj TT to robí, takže musím nechať naštartované alebo spraviť horeuvedený postup aby som odbrzdil... Citovat
hawkey Odesláno 14. únor 2013 Autor Odesláno 14. únor 2013 Asi si to tady večer zkusím na parkovišti před firmou, aby si nikdo nemyslel, že jsem se zbláznil .. furt startuje, zastavuje, vystupuje dveřmi spolujezdce a potláčí auto a tak pořád dokola ... Citovat
Cinicman Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 A nestačilo by pozrieť sa do manuálu... Str.99-100 - Elektronická parkovacia brzda Manuál 508 Citovat
hawkey Odesláno 14. únor 2013 Autor Odesláno 14. únor 2013 Cinicman: díky, jako základ to není špatné. Ale raději si to přeci jenom vyzkouším na tom parkovišti ... úplně si umím představit, jak jsem v té jednosměrné uličce, za mnou deset dalších aut, chlapík na mě kouká jako na debila a já mu říkám \"ale podívejte se, tady v manuálu na straně 99-100 je to takhle napsáno ...\" Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 uz se tesim na obrazek, jinak ja neporadim, nejezdim s coupe do mycky. To auto si to nezaslouzi PS: a taky nevim, co by mni kde odpadlo Citovat
hawkey Odesláno 14. únor 2013 Autor Odesláno 14. únor 2013 Njn, když mi bylo 20, měl jsem 205tku a jezdili jsme na víkendy k rodičům, tak moje bývalá přítelkyně vždycky vytáhla šortečky, tílečko, kyblíček, hadříček a už jela .. já si jenom sedl na schody, dal si pivko a koukal .. uznávám, že to bylo lepší .. ale současná žena se k tomu moc nemá a abych teď ještě drhnul auto ručně .. no to ani omylem .. Takže myčka to jistí Citovat
rkolac Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 To jsem zvědav,kterou máš v Plzni oblíbenou:roker,já když jsem měl automat a jezdil jsem nejčastějí na Doubravku na IMO tak stačilo jen dát N a nazdar:papa [upravil dne 14/2/13 17:21 od rkolac] Citovat
hawkey Odesláno 14. únor 2013 Autor Odesláno 14. únor 2013 rkolac: ona podle mě v téhle vesnici (Plzeň) ani jiná protahovací není ... Citovat
Miss Scratch Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 hawkey: vidis u na je to tak, ze se obliknu do vytahanejch teplacku, uza deravyho tricka.-) gumovy rukavice a hura na to. V tu chvilku Scratch si da panaka a radsi zaleze do baraku.-))) jinak jeste lepidlo a bojime se co ten nas automat vydrzi.-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.