Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já mám jen asi 15 fotek doufám že se spíš podělí Marcel505 ten fotil hlavně pořádným digitálem ne na mobil jako já :) Akce byla fajn jsem rád že jsem přijel i když auto je zablité hodně no :D

Odesláno
Před chvilkou jsem dorazil domů a ještě stihl lehce hadicí ostříknout auto. S Marcelem jsme odjížděli v samotném závěru, ostatní se vydali k domovům dříve.

Malý reportík: Sešli jsme se, jak bylo avizováno, u Tesca. Byly přítomny tři auta: MilanF1, Steve Wonder + 1 a Marcel 505. Po 9:30 dorazil jeden milovičák, ale na nick si za boha nevzpomenu, ten však s námi na Truck Trial nepokračoval. Vyrazili jsme ve třech směr bývalý vojenský prostor. Brzy jsme zjistili, že jednu věc budeme mít se závodícími trucky společného - zablácené auto. Po vystoupení z vozů na parkovišti jsem byl pokárán, kde mám připravené holinky pro účastníky, neměl jsem :mad::D. Po pár krocích bylo jasné, že by se ho hodily. Okolo závodních sekcí tolik bláta nebylo, jelikož noční déšť nebyl příliš intenzivní, přesto zvýšené podpatky měl každý. Milovické bláto přijel okusit i StibTo, dorazil po poledni.

Organizátoři tuto sice připravili, ale na účastníky příliš nemysleli (krom vybírání vstupného), nedostali jsme totiž žádný plánek ani harmonogram kde, kdo pojede. Tudíž jsme chodili, kam nás vítr zavál. Byla zhlédnuta řada sekcí se čtyřkolkami, šestikolkami i osmikolkami. Tahání zapadlých vozů bylo k vidění několikrát, ale letos bez převrácení závodního trucku (možná to přijde zítra).

Okolo půl páté se StibTo a Steve Wonder + 1 rozloučili a zamířili k domovům. Já s Marcelem jsme sledovali poslední zápolení prvního soutěžního dne. Vojenský prostor jsme opouštěli přibližně v půl sedmé. Oba jsme zuli boty a jeli domů naboso - přeci nebudeme zasírat svá auta i zevnitř. ;)

Věřím, že se zúčastněným akce líbila a dovolím si říci, že za rok opět na shledanou. :papa

diky za zmineni o me malickosti :-D priste se snad pridam ale potesujici zprava-brzdy hotovy ale dalo to praci :-D

Odesláno

ja se omlouvám že jsem nesplnil těch 10% a nedorazil jsem,byl jsem po noční a dnes a zítra mám další...

cestou do práce jsem jel kolem cca 17:20 a Milanova stříbrná 306 se nedala přehlídnout ;) při vjezdu do areálu stála Tatra která je už tady na fotce,ale byla \" mírně ušpiněná\" :D:D:D myslím že dnes to bylo díky terénu :super

[upravil dne 20/4/13 23:42 od Gabriel 307]

Odesláno

Přiznejme si, že se nám tam vůbec při zjištění poprchávání nechtělo!

Ale dobře jsme udělali, že jsme se přemohli a jeli. Auta, boty a kalhoty to teda odnesli fest, cestou domu jsem WAPku navštívil.

Počasí nebylo až tak hrozné, jemně poprchávalo, tak se to dalo, ale bylo to na zimní bundu...

Příště si tam prý MilanF1 otevře malou půjčovnu holínek, pokud tedy bude podobné počasí. :D

Že jsme nevěděli kde se co děje bylo mrzuté, ale i tak jsme to obešli pěkně a viděli jsme toho myslím dost.

Spíš mě trochu zklamalo, že branky bylo pěkně náročné projet, a po pár zápoleních to následující posádka vzdala, projela jednu a do cíle, protože ty ostatní v jednom případě určitě znamenali zahrabání či zapadnutí...

Proto se v mnoha případech jednalo spíš o milimetrové projíždění spíše pomalu, rychlejší průjezdy jsme zaznamenali jen občas.

Fotek je asi 160, včetně dvou videí...

Tak musím vymyslet, kam to dám, jelikož Rajče ještě nemám...

Během neděle s tím zkusím pohnout...

Odesláno

My jsme dorazily domů kolem 21:30 stavovali jsme se ještě na pizzu v Uhlířských Janovic a za celou cestu tam i zpět jsme potkaly jen jednu policejní hlídku a to v Uhlířských Janovic.

Na cestě domů jsme se za kolejemi zastavily na Benzina v boxu tak jsem opláchly jak auto tak i boty :).

Z akce mám 23 fotek a 1 video.

Odesláno

Videa asi hodím rovnou na uložto, nebo Youtube? Jsou to videa s BVP, nic vysloveně zajímavého...

Fotky v plném asi na uložto, na prohlédnutí Rajče (musím se zaregistrovat), nebo máte jiný návrh?

Pokus o umělecké foto: :D

[upravil dne 21/4/2013 11:44 od Marcel505]

post-1938-14109630802205_thumb.jpg

Odesláno

bez registrace to dneska uz nikam nedas asi no .... ja pouzival driv PicassaWeb ale to je taky s registraci .... no kdyztak to ulozto jisti :)

Odesláno

Fotky zde:

http://marcel5.rajce.idnes.cz/Truck_Trial_Milovice_-_20.4.2013

Je to zaheslované - do obojího zadejte malými písmeny nick pořadatele.

Fotky jsem v plném rozlišení nikam nedával, přeci jen by to bylo cca 400 MB...

Videa zde:

http://www.youtube.com/user/505marcel/videos

Konkrétně:

[upravil dne 21/4/2013 16:41 od Marcel505]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...