pipistrel Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 https://www.facebook.com/Oom500 [upravil dne 24/6/13 20:03 od pipistrel] Citovat
lukaro Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 Může si za to sám, otázkou je, jestli ještě zabil někoho dalšího... Citovat
odee Odesláno 25. červen 2013 Odesláno 25. červen 2013 Je to sice hnus to napsat, ale dobře mu tak, jen doufám, že to odnesl sám. Aspoň bude v okolí o jedno nebezpečí míň. A k otázce ze začátku mám jasný názor, ale jelikož to už za mě napsal kus vpředu Přema, tak já už sporostý nebudu;) Citovat
222johny222 Odesláno 25. červen 2013 Odesláno 25. červen 2013 tak jsem našel na agesorech další info : Automobilový pouliční drifter Georgian\'\'Giorgi\" Tevzadze, předevčírem zahynul při automobilové nehodě v automobilu, který narazil do stromu. Giorgi seděl na místě spolujezdce. [upravil dne 25/6/13 12:13 od 222johny222] Citovat
Guest StibTo Odesláno 25. červen 2013 Odesláno 25. červen 2013 jj taky jsem tam na to koukal, takze nakonec ho zabil nekdo jinej .. no hezky teda Citovat
222johny222 Odesláno 25. červen 2013 Odesláno 25. červen 2013 zabil ho někdo jinej ve vlastním autě...poznáš to podle SPZ u stromu a z videa jak projíždí první křižovatku...uskakuje před ním chodec na přechodě. Citovat
odee Odesláno 26. červen 2013 Odesláno 26. červen 2013 Konečně automobilová nehoda, které mi není až tak moc líto... Citovat
dzana.m Odesláno 26. červen 2013 Odesláno 26. červen 2013 ale jak sem nato koukal tak je jinej zaber s auta tam sedej dva a ve smiku vtom bavoraku sedi jen jeden Citovat
Mopař Odesláno 19. červenec 2013 Odesláno 19. červenec 2013 Ste najednou všichni chytrý až je mi z vás na blití.... Byl to výbornej řidič, kterej vyrostl v prostředí, kde je todle dost běžný. Ale i kdyby nebylo, tak adekvátní trest za to, že někdo píčuje NENI SMRT, kurva! Jako jo, sebrat mu řidičák, dát mu , poslat na rok do basy (tam na Kavkaze je to fakt jiný než u nás) a hybaj ven, třeba se zákazem řízení na deset let.... Ale tohle? Navíc si nemyslim, že by to dělal, aby na sebe upoutal pozornost. Škoda, byl by z něj dobrej závodník a aspoň by necejtil potřebu blbnout v provozu. Ale pokud někdo řekne, že mu neni vyhaslýho lidskýho života líto,tak je debil zase pro mě... Citovat
Guest StibTo Odesláno 19. červenec 2013 Odesláno 19. červenec 2013 Ne, vubec necejtil potrebu blbnout v provozu Ne, vubec to nedelal aby na sebe upoutal pozornost Citovat
lukaro Odesláno 19. červenec 2013 Odesláno 19. červenec 2013 Závodník ??? Spíše idiot... Ohrožovat nevinné na těch cestách, za plného provozu.. Bylo by ti třeba líto někoho, kdo by ti dcerku/syna vozil v autě, jezdil jako prase, smykem přes křižovatky? A pak si zjistil, že se cestou za tvoji dcerou/tvým synem rozsekal o strom? Třeba... Pak by sis uvědomil, jaké hovado ti denně ohrožovalo potomka. Takže by ti ho líto nebylo, naopak by jsi byl rád, že se tvůj potomek toho nezúčastnil, jenže ti lidi na cestě neměli na výběr a byli svědky jeho \"frajeřinek\"... Citovat
koblih69 Odesláno 19. červenec 2013 Odesláno 19. červenec 2013 Viděl jsem minutu a dál nepotřebuju. Napadají mě 2 vhodné obraty: - na každou svini se vaří voda - kdo s čím zachází tím taky schází ... snad nikomu nic neudělal. Možná škoda, že neskončil na vozíčku s tím, že může hejbat akorát vočima... Citovat
Mopař Odesláno 19. červenec 2013 Odesláno 19. červenec 2013 Já nevim kluci co máte za problém... Sere vás že nemáte zadohrabky? Nebo s čim máte problém? Možná jenom neumíte číst? Anebo ste fakt tak pozadu a přejete každýmu jenom to nejhorší, protože dělal ptákoviny? Jasně sem psal, že to, co předváděl - co se týká městskýho provozu a bezpečnosti - rozhodně neni nijak obdivuhodný. Jenže ten kluk nikoho nenabořil. A kdybych já uměl řídit jako on, docela by mě to těšilo. Pro horký hlavy psal sem řídit, ne dělat tydle prasárny. StibTo: mam 3 kamarády bávaře a všichni bokujou, kolikrát i v provozu (samozřejmě ne takhle nebezpečně) ale prostě nemusej mít vyprázdněný parkoviště na sněhu v noci, aby za to zatáhli. A nikdy je nikdo netočil. Ty lidi to dělaj, protože je to jejich vášeň, ne aby se zviditelnili. Na téma vznik endorfinů (endogenní morfiny, vytvářený lidskym tělem a rychle a snadno vstřebatelný) v důsledku odbourávání adrenalinu si na netu můžeš najít X vědeckejch článků. Ty lidi to dělaj protože je to baví, protože je to jejich vášeň a protože tim žijou. Je to úplně stejný jako adrenalinový sporty a sou na tom doslova závislý, morfiny sou morfiny a je jedno jak se ti do těla dostanou. lukaro: asi taky nečteš viď? a nebo nechápeš... Když někdo umí takhle řídit, mohl bys mi, prosím pěkně, dát jedinej rozumnej důvod, proč by z něj NEBYL dobrej závodník? Navíc v tom autě jezdil sám, když vezl někoho, tak ten někdo asi kurva dobře věděl, co ho čeká (btw byl to chlap) a nikdo ho určitě nenutil do toho auta sedat. A pokud si nečetl podruhé, ten týpek se v tom nezabil ale byl zabit. A to je sakra velkej rozdíl. Nutno podotknout že on za celej svůj život svym autem nezpůsobil jedinou bouračku... A jak sem psal výš - kreténům na silnici se berou řidičáky, nedává se jim trest smrti proboha!!! Koblih: k tomu mě napadaj taky dva obraty - spravedlnost neni pomsta, i kdyby sme aplikovali Chamurabiho zákoník oko za oko, tak stejně smrt nezasluhoval - rohodně nesešel tim, čim zacházel, pokud teda nezacházel kamarádama (mně teda přišlo že zacházel řízenim aut a zemřel na sesli spolujezdce ) A k tomu dovětku snad ani radši nic psát nebudu, nenapadá mě totiž nic slušnýho a nechci tu bejt sprostej, zvlášť, když si sám uvědomuju kontroverzi tohodle tématu. Nicméně, drazí hoši, udělám tady menší Resumé, aby se zase předešlo dohadům - v češtině, pokud vám to nebude vadit. Nikdy sem nenapsal, a klidně mě citujte, jestli vám přijde, že kecam, že jeho chování by nebylo trestuhodný, NAOPAK! Pouze se vás snažim upozornit na vaše pokrytecký a omezený smýšlení, kdy sklouzáváte ke klasicky čecháčkovskýmu \"A dobře mu tak, byl to čurák\". Třeba to byl jinak strašně fajn a milej kluk, jenom velice nezodpovědně řídil (mírně řečeno). Je strašně snadný vynášet takovýhle unáhlený soudy a nad ničim se nezamyslet. Ale zvláště koblih, coby vysokoškolák, by měl bejt, pardon za to klišé, \"elita národa\". Atmosféra v tomhle vláknu začíná silně připomínat tu současnou v ČB. A ač romské spoluobčany nemam dvakrát v lásce, otvírá se mi kudla v kapse pokaždý, když někde vidim narážky na holocaust a že to mělo něco do sebe... Copak sme se z ničeho nepoučili? (Otázka řečnického rázu...) A to samý je hejtování policajtů, církví, majitelů drahejch a rychlejch aut na silnicích a vůbec všechno tohle generalizování a házení do jednoho pytle celkově. Zamyslete se nad sebou, pánové, a nad tim, co chcete napsat, dřív, než to uděláte a domyslete všechny aspekty toho, co sem s horkou hlavou ťukáte... Citovat
Šalda Odesláno 20. červenec 2013 Odesláno 20. červenec 2013 Mopař, hele, až Ti takovej idiot zabije mamku když Ti bylo 14 let stejně jako mě, tak bys mluvil trochu jinak;) Citovat
Guest StibTo Odesláno 20. červenec 2013 Odesláno 20. červenec 2013 Mopar : ani ten roman nepotrebuju docitat. Jak vis, ze nikoho nenaboril ??? Tys s nim jezdil ? Videls pouze par videi jako zbytek sveta O endorfinu a adrenalinu vim, ale od toho jsou uzavrene okruhy a sportoviste Citovat
Mopař Odesláno 20. červenec 2013 Odesláno 20. červenec 2013 StibTo: když si to nečetl tak nereaguj, přesně to sem psal. Buď nečtete, nebo nevnímáte, ale hlavně že se hádáte šalda: jeden mladej kluk mi, když mi bylo 15, zabil strejdu a tetu, tim že nedal přednost na stopce. Holt když to koupí 205ka z boku od starý omegy, tak to docela bolí. Jasně že mě to sralo, ale přece bych ho za to nezabil, do píči... Sice to neni máma, ale rozhodně tak nemluvim. A jestli ti někdo zabil mámu, pak asi musíš chápat jaký to je když ti někdo zabije ženu (jeho ženě zabili muže, dobře. Jestli měl děti nevim). A propos nehoda s tvojí mámou je mi vážně líto. A nijak se tu nezastávam toho co dělal ani nesnižuju závažnost jeho chování, jenom upozorňuju na to, jak ste všichni omezený a nevidíte si na špičku nosu. To tu máte všichni v palicích fakt úplně ******* ? Tak ještě jednou pro ty úplně blbý, natvrdlý, nebo pro ty, co přišli z flámu a maj problém chápat: To co dělal Giorgi na silnice nepatří. Ale každej kdo mu přál smrt, je ubohej omezenec. Už to chápe i ten nejpomalejší člen klubu??? A nebo ne, serte na to a buďte hrdinové u klávesnic a vytvářejte si klidně lidový milice a popravujte takovýdle lidi :potlesk Koukam, že doby bolševika reálně hrozej zas. Tam se taky kupovala přízeň obyvatelstva vykonstruovanejma procesama a vyvolávánim podobnejch nálad. Hele mírni už ty výrazy laskavě ! Díky. [upravil dne 20/7/13 11:12 od StibTo] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.