Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Aby tu dílnu v Chomutově nemusel zavřít:D zachvíly nebude dělat nic jinýho než pojízdnej servis:D Koupí si kamión a bude jezdit:D sory za :xvul ale musel jsem:D

jinak Strakiho vřele doporučuju.....

[upravil dne 12/2/13 08:00 od Dančák]

Guest jaris13
Odesláno

mám to do chomutova peknej kousek!!! jinak fap už mám venku od firmy fapoff bystřice nad pernštejnem a zatím spokojenost!!! také mi navrhovaly chip ale nevím jak jsou v tom dobří! máte nekdo od této firmy chip? straky znáš tu firmu?:papa

Odesláno

Straki ji zná velice dobře:D nevím jak ty seš spokojenej s firmou Fapoff, ale co vím o nich já a co jsem od nich měl....tak berou akorát prachy a pak to blbne, reklamace neberou atd!!!! Jinak do Chomutova to mám 250km jen tam, ty to máš podobně, ale ta cesta se vyplatí, zrovna minulý týden jsem tam byl:D

Odesláno

Já mám také od nich jen FAPOFF. Můžu je jen doporučit. PS: Jen jestli tu někde není MotoMoto, to by byl průšvih.:D

[upravil dne 12/2/13 09:14 od JirkaMTPO]

Guest jaris13
Odesláno

tak co ta firma fapoff neříkejte že to jsou šméčka? pro dančák co ti delal straky007 za chip na kolik te to vyšlo?

Odesláno

Neumějí to....když ti udělají fapoff tak ti to potom sice třeba nepadá do nouzáku a nepíše ti to chyby, ale nefunguje to tak jak má a stále probíhá regenerace. Mě Straki přehrával jednotku, dělal fapoff a chip, dělá to pro každého jednotlivě, více ti poví sám....

Guest jaris13
Odesláno

tak mi napiš o kolik ti zvednul chipem výkon a kolik te to stálo? mužeš do sz jestli nechceš veřejne dík:)

Odesláno

Jaris13 vopred zabudni na spolocnost FAPOFF, su to prvotriedni podvodnici, ktori beru prachy ale ako pise dancak ich praca stoji za prd. Ked sa na nich obratis s reklamaciou vzdy maju 1000 vyhovoriek.

Mam obdobny problem fapko von, ale regeneracia prebieha neustale akokeby tam fapko bolo...

Guest jaris13
Odesláno

já zatím žádnou regeneraci nepostřehnul tak nevím. mám to už 5 mesícu a zatím v pohode.

Odesláno

Jsem tu stále a velký bratr vás všechny vidí. A všichni (až na malé vyjímky) půjdete do pekla. Oheň pekelný budu chrlit na vás a važe zkažené vozy. :D

Jen kuchejte a jen chipujte (nic proti Straki, naopak velmi si ho vážím) ono se vám to jednou nevyplatí a bude to mít vliv na funkci.

Možná tedy jen rostlináře, to ještě nevím, ale budete litovat.:D

Guest jaris13
Odesláno

moto moto hergot to je zloby:) tak si také chipneš picasso né? mimo jiné také jsem ho mel a rychle zase prodal:papa

Odesláno

A měl jsi chipnuté? Možná proto jsi ho rychle raději prodal. Já jsem naprosto, ale naprosto spokojený. Jen ty šoupačky mi chybějí a trochu místa vzadu. Jinak OK.

Teď mi došlo, že když na vás pomýlené budu chrlit ten pekný oheň tak možná z něho bude víc sazí ve vzduchu než z těch vaši vykuchaný autíček. Tak nevím, nevím, ale přesto, když tam něco je od výrobce tak to nedávám pryč.

[upravil dne 12/2/13 12:30 od MotoMoto]

Guest jaris13
Odesláno

nemel jsem chip. jo a konkrétne fap je tam k hovnu akorát to stojí potom hromadu penez okolo!!! to jsou ty normy apod... a s tema sazema nevím nevím zatím mi to nehulí. to když jedu za jakým koliv tdi takto jsou teprv saze:D

Odesláno
nemel jsem chip. jo a konkrétne fap je tam k hovnu akorát to stojí potom hromadu penez okolo!!! to jsou ty normy apod... a s tema sazema nevím nevím zatím mi to nehulí. to když jedu za jakým koliv tdi takto jsou teprv saze:D

Já bych se z motomoto nehádal ohledně Fap. Koukám že jsi tady nový, to tě omlouvá, ale stejně, ber dobrou radu od služebně starších kolegů. :D

Guest jaris13
Odesláno

muže mi tady nekdo říct o co tu jde:) a já se nehádám jen mám svuj názor a rád si poslechnu názor druhých ve vší počestnosti:papa

Odesláno

Třeba tady:

Nebo tady:

možná dostaneš odpověď na svoje otázky.

[upravil dne 12/2/13 12:25 od MotoMoto]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...