Dančák Odesláno 12. únor 2013 Odesláno 12. únor 2013 Aby tu dílnu v Chomutově nemusel zavřít:D zachvíly nebude dělat nic jinýho než pojízdnej servis:D Koupí si kamión a bude jezdit:D sory za ale musel jsem:D jinak Strakiho vřele doporučuju..... [upravil dne 12/2/13 08:00 od Dančák] Citovat
Guest jaris13 Odesláno 12. únor 2013 Odesláno 12. únor 2013 mám to do chomutova peknej kousek!!! jinak fap už mám venku od firmy fapoff bystřice nad pernštejnem a zatím spokojenost!!! také mi navrhovaly chip ale nevím jak jsou v tom dobří! máte nekdo od této firmy chip? straky znáš tu firmu? Citovat
Dančák Odesláno 12. únor 2013 Odesláno 12. únor 2013 Straki ji zná velice dobře:D nevím jak ty seš spokojenej s firmou Fapoff, ale co vím o nich já a co jsem od nich měl....tak berou akorát prachy a pak to blbne, reklamace neberou atd!!!! Jinak do Chomutova to mám 250km jen tam, ty to máš podobně, ale ta cesta se vyplatí, zrovna minulý týden jsem tam byl:D Citovat
JirkaMTPO Odesláno 12. únor 2013 Odesláno 12. únor 2013 Já mám také od nich jen FAPOFF. Můžu je jen doporučit. PS: Jen jestli tu někde není MotoMoto, to by byl průšvih. [upravil dne 12/2/13 09:14 od JirkaMTPO] Citovat
Guest jaris13 Odesláno 12. únor 2013 Odesláno 12. únor 2013 tak co ta firma fapoff neříkejte že to jsou šméčka? pro dančák co ti delal straky007 za chip na kolik te to vyšlo? Citovat
Dančák Odesláno 12. únor 2013 Odesláno 12. únor 2013 Neumějí to....když ti udělají fapoff tak ti to potom sice třeba nepadá do nouzáku a nepíše ti to chyby, ale nefunguje to tak jak má a stále probíhá regenerace. Mě Straki přehrával jednotku, dělal fapoff a chip, dělá to pro každého jednotlivě, více ti poví sám.... Citovat
Guest jaris13 Odesláno 12. únor 2013 Odesláno 12. únor 2013 tak mi napiš o kolik ti zvednul chipem výkon a kolik te to stálo? mužeš do sz jestli nechceš veřejne dík:) Citovat
Frantic Odesláno 12. únor 2013 Odesláno 12. únor 2013 Jaris13 vopred zabudni na spolocnost FAPOFF, su to prvotriedni podvodnici, ktori beru prachy ale ako pise dancak ich praca stoji za prd. Ked sa na nich obratis s reklamaciou vzdy maju 1000 vyhovoriek. Mam obdobny problem fapko von, ale regeneracia prebieha neustale akokeby tam fapko bolo... Citovat
Guest jaris13 Odesláno 12. únor 2013 Odesláno 12. únor 2013 já zatím žádnou regeneraci nepostřehnul tak nevím. mám to už 5 mesícu a zatím v pohode. Citovat
MotoMoto Odesláno 12. únor 2013 Odesláno 12. únor 2013 Jsem tu stále a velký bratr vás všechny vidí. A všichni (až na malé vyjímky) půjdete do pekla. Oheň pekelný budu chrlit na vás a važe zkažené vozy. Jen kuchejte a jen chipujte (nic proti Straki, naopak velmi si ho vážím) ono se vám to jednou nevyplatí a bude to mít vliv na funkci. Možná tedy jen rostlináře, to ještě nevím, ale budete litovat. Citovat
Guest jaris13 Odesláno 12. únor 2013 Odesláno 12. únor 2013 moto moto hergot to je zloby:) tak si také chipneš picasso né? mimo jiné také jsem ho mel a rychle zase prodal:papa Citovat
MotoMoto Odesláno 12. únor 2013 Odesláno 12. únor 2013 A měl jsi chipnuté? Možná proto jsi ho rychle raději prodal. Já jsem naprosto, ale naprosto spokojený. Jen ty šoupačky mi chybějí a trochu místa vzadu. Jinak OK. Teď mi došlo, že když na vás pomýlené budu chrlit ten pekný oheň tak možná z něho bude víc sazí ve vzduchu než z těch vaši vykuchaný autíček. Tak nevím, nevím, ale přesto, když tam něco je od výrobce tak to nedávám pryč. [upravil dne 12/2/13 12:30 od MotoMoto] Citovat
Guest jaris13 Odesláno 12. únor 2013 Odesláno 12. únor 2013 nemel jsem chip. jo a konkrétne fap je tam k hovnu akorát to stojí potom hromadu penez okolo!!! to jsou ty normy apod... a s tema sazema nevím nevím zatím mi to nehulí. to když jedu za jakým koliv tdi takto jsou teprv saze:D Citovat
Tango C8 Odesláno 12. únor 2013 Odesláno 12. únor 2013 nemel jsem chip. jo a konkrétne fap je tam k hovnu akorát to stojí potom hromadu penez okolo!!! to jsou ty normy apod... a s tema sazema nevím nevím zatím mi to nehulí. to když jedu za jakým koliv tdi takto jsou teprv saze:D Já bych se z motomoto nehádal ohledně Fap. Koukám že jsi tady nový, to tě omlouvá, ale stejně, ber dobrou radu od služebně starších kolegů. Citovat
MotoMoto Odesláno 12. únor 2013 Odesláno 12. únor 2013 To nemá cenu, ty jsi ho varoval. A já se tak těšil..... Citovat
Tango C8 Odesláno 12. únor 2013 Odesláno 12. únor 2013 Jeee, tak promiň, příště nováčka nechám, že jsi to ty :P:P:ticho:ticho Citovat
Guest jaris13 Odesláno 12. únor 2013 Odesláno 12. únor 2013 muže mi tady nekdo říct o co tu jde:) a já se nehádám jen mám svuj názor a rád si poslechnu názor druhých ve vší počestnosti:papa Citovat
MotoMoto Odesláno 12. únor 2013 Odesláno 12. únor 2013 Třeba tady: Nebo tady: možná dostaneš odpověď na svoje otázky. [upravil dne 12/2/13 12:25 od MotoMoto] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.