Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Sorry, nakonec jsem to smázla...jsem si říkala, že by to tu stejně nikoho nezajímalo, nějaká hadra:D:D

Jo no:D

....jinak teda nebojte, jedná se o kabát;)

[upravil dne 11/2/13 22:37 od Nanjua]

Odesláno
ozzy1: A zdanil jsi řádně rozdíl z prodeje? :aut

--- očekávám, že mezi koupí a prodejem bylo méně 3 roky ---

Jsou to 2 roky, a danit nic nemusel, pokud si z toho následně pořídil další bydlení.

Odesláno

TAky asi nejlepší koupě,byl byt...

Město je u nás prodávalo v jakoby privatizaci a samo že nejdřív to nabídli stávajícím nájemníkům. Já 2+1 kupoval za cca 300t. dneska má hodnotu cca 1M. Bydlím v něm teda, takže zisk nemám, ale je to taková jistota...

Odesláno

kdysi to byla Š 105 GLS pořízena za 8 000kč,prodána za 35 000kč po roce a následně další rok LADA 2107 pořízena 19 000kč za rok a půl prodána do ruska za 55 000kč :)

Guest Scratch
Odesláno
TAky asi nejlepší koupě,byl byt...

Město je u nás prodávalo v jakoby privatizaci a samo že nejdřív to nabídli stávajícím nájemníkům. Já 2+1 kupoval za cca 300t. dneska má hodnotu cca 1M. Bydlím v něm teda, takže zisk nemám, ale je to taková jistota...

prave na zaklade takovych privatizaci (a to nejen bytu, myslim globalne majetku) je ceska republika tam, kde je. Prodat byt v hodnote 900 000 za 300 umi jen nas stat :D

jinak asi nejnevyhodnejsi byl nakup 406 coupe od mistniho clubaka, a nejvyhodnejsi byl asi nakup chalupy, kdy jsem majitele stahnul o 300 000 z ceny :D

Odesláno

No my koupili v roce 2005 byt za 1,6 mil a v roce 2008 ho prodali za 3,1 mil

no ale pak jsem se s dotyčnou rozvedl a mám zase ho..no ale nelituju :D

Odesláno

ja koupil fiestu r.v. 94 zaplacene eko, po stk, zanovni brzdy a tlumice. zdrava karoserie a pul nadrze. akorat mela zalomenou svicku a vysusovanou barvu od slunicka. za lidovych 500kc . opravil svicku a vyfuk, prestrikal novou cervenou...investice cca 3000. pres rok pouzivana jako pracovni vuz a nedavno sla z domu za 13000kc :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...