Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Toho bylo, ale nikdy ne na zbohatnutí ;)

například po aukru CRT televize. Před skončením aukce jsem si pro ni dojel a dal prodejci 500 Kč. Říkám, ať ji stáhne a zruší příhody, on že se bojí, ať ji prostě vyhraju za cokoliv. Jak do asi dopadlo, televize vyskočila na 3800 Kč :D Chudák prodejce pak platil asi tři stovky provizi ... Jsou to již asi 3 roky zpátky, loni odešla, koupil jsem jinou CRT za 700 Kč ...

Počítač s Intel Atom po aukru, prodávala tam končící počítačová firma nabízela svůj inventář. Ty Atomy tam byly asi 4, já ho vydražil za nejméně, asi 1800 Kč, ale jen s 40 GB HDD (ostatní měli 160 GB HDD a prodali okolo 3000 Kč). Když jsem to PC doma zapnul, zjistil jsem, že tam je taky 160 GB HDD :D

Ještě jsem si vzpomněl na alu kola, která jsem koupil za 2000 Kč, jezdil jsem na nich rok a pak je v nezměněné stavu (možná jenom jiné pokličky) prodal za 4500 Kč ...

Daří se, ale občas to také nevýjde ... člověk není dokonalý. :papa

Odesláno

každé 2 roky mením grafickú kartu v PC (posledne GTX 560Ti na Battlefield 3, s kterú to hrajem dovčilku). Na starú kartu sa vždy nájde kupec, kterému je ju možné prodat za 0,5-0,7 násobek ceny novšího modelu na bazare, čiže výsledná investícia na další dva roky je minimálná.:)

Odesláno

Marcel: Trochu navážu: Táta koupil od známého 205tku v naftě za 5000 Kč, bylo v tom rádio na CD a sada velmi slušných zimních kol. Jezdil s ní cesta necesta více než 3 roky, absolutně bez servisu (ani olej, ten měl přes 40 tkm). Poté odstavena (vyndány díly: alternátor, chladič, vývěva) a eko likvidace. Vydařený kup pracovního auta...

U 407 to asi nebude bez servisu ;)

Odesláno

To byla pouze výjimečná souhra náhod, která se již nebude nikdy opakovat!Jako zaměstnanec jsem měl přednostní právo odkupu bytu,toť vše. No a náhodou se objevil zájemce.

Odesláno

MilanF1, my je vrazili do koupě bytu v Kolíně a rázem bylo po danění.

Jisté finty nám poradil známý realiťák.

[upravil dne 11/2/13 22:02 od ozzy1]

Odesláno
ten sedan bol 2 roky bez investicii? :aut

Za dva roky ak nepocitam veci k beznej udrzbe ako oleje, filtre, pneu a PHM tak vymeneny 2 x snimac esp, inak auto slapalo bez investicii.

Tak si myslim dobra kupa, este lepsi predaj. Kamos na nom jazdi dodnes bez poruchy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...