Péťa Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 feldkurát Katz: Máme uherák, olejovky, lososa a budeme mít smažená vajíčka. To se nám to hoduje, když nám lidi pučujou peníze. Jenže jim nepůjčuje. Jim dáváme. A všichni. A hodně Citovat
Mishanthrope Odesláno 11. únor 2013 Autor Odesláno 11. únor 2013 Tohle video je lepší, v tom tvém chybí ta scéna se zápalkami v 1:47 . Citovat
Marcel00 Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 http://jokull.eu/20130202/osemrocny-chlapec-zachranil-fararovi-zivot/ Citovat
Guest StibTo Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 http://jokull.eu/20130202/osemrocny-chlapec-zachranil-fararovi-zivot/ Twl ! ... Citovat
Medvěd Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 Jsem ateista a papež je mi úplně volnej, stejně jako všichni věřící. Když chcou věřit a nebudou mně tím otravovat život, ať si klidně věří - ale ať si svého koníčka sponzorují sami (třreba jako my P-C). P.S. S narovnáním křivd po komančema rozkradeném majetku nemám problém - když někdo něco šlohne, měl by to vrátit (a že je stát nejhorší hospodář to můžeme vidět mna každém kroku). [upravil dne 11/2/2013 20:58 od Medvěd] Citovat
Thommy Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 No, z některých zdejších hlášek je na naopak mě. Zrovna tady bych čekal jinačí smýšlení...Ale já už se vlastně ničemu nedivím... S Medvědovo názorama se často neshodnu, ale teď bych se pod to i podepsal:cool: Citovat
Medvěd Odesláno 12. únor 2013 Odesláno 12. únor 2013 Beze slov [upravil dne 12/2/2013 12:28 od Medvěd] Citovat
davidekcz Odesláno 12. únor 2013 Odesláno 12. únor 2013 http://jokull.eu/20130202/osemrocny-chlapec-zachranil-fararovi-zivot/ Twl ! ... Masakr :D:D Citovat
Y2K Odesláno 12. únor 2013 Odesláno 12. únor 2013 no bude konec sveta no... jedna predpoved je uz splnena „ From the calm morning the end will come When of the dancing horse the number of circles will be nine.“ dalsia bude tato [upravil dne 12.2.2013 12:40 od Y2K] Citovat
Otan Odesláno 12. únor 2013 Odesláno 12. únor 2013 Papež by mě zajímal jen tehdy pokud by jeho papamobil byl Peugeot Dobré!! :D:D Citovat
Medvěd Odesláno 12. únor 2013 Odesláno 12. únor 2013 Papež by mě zajímal jen tehdy pokud by jeho papamobil byl Peugeot Což je nereálné, protože on potřebuje nejen dělat parádu, ale i někam dojet. :P:papa Citovat
Guest Scratch Odesláno 13. únor 2013 Odesláno 13. únor 2013 Jsem ateista a papež je mi úplně volnej, stejně jako všichni věřící. Když chcou věřit a nebudou mně tím otravovat život, ať si klidně věří - ale ať si svého koníčka sponzorují sami (třreba jako my P-C). P.S. S narovnáním křivd po komančema rozkradeném majetku nemám problém - když někdo něco šlohne, měl by to vrátit (a že je stát nejhorší hospodář to můžeme vidět mna každém kroku). [upravil dne 11/2/2013 20:58 od Medvěd] zrovna u cirkvi bych o krivdach a narovnani nemlel. Cirkev ma jedinou kliku, ze v dobe, kdy to delala, neexistovalo nic, co byji zastavilo. Takze veskere finance a majetek ktery ma, je nabyt bud z daru, nebo z toho, co zabavila kacirum, carodejnicim, a dalsim. Je to jen jedna obrovska sekta, a kdo vi, co utajuji ve vatikanu........ to by byla zverstva......panecku. Nejvetsi zlo na svete je vira at uz cirkev, nebo hinduisti nebo islam........ Citovat
Guest StibTo Odesláno 13. únor 2013 Odesláno 13. únor 2013 Scratchi asi si trosku pletes pojmy. Nestudoval jsem sice religionistiku ale veta o tom ze \"Nejvetsi zlo na svete je vira at uz cirkev, nebo hinduisti nebo islam.......\" me i tak nadzdvihla a to jsem ateista. Vira jako takova mi nevadi, dokud mi to nekdo necpe, ci nema potrebu se organizovat (a opet mi to cpat). Tzn doma at si kdo veri cemu chce, modli se treba 10x denne ale CIRKEV jako organizovany spolek mi vadi. Treba tim, ze se jim ted velkohube vraci majetek ktery maji mnohdy z toho o cem ty pises (dary, prispevky, odpustky .. co dalsiho nevim) O tom jaky jsou cirkevni hodnostari pedofilni prasata (a to vidime jen vrsek ledovce) se ani nema cenu zminovat ... Citovat
Guest Scratch Odesláno 13. únor 2013 Odesláno 13. únor 2013 tak vem slovo vira a zamen ho za nabozenstvi (ktere me v te chvili jaksi nenapadlo) a uz to bude hned lepsi, ne? Citovat
Haryk Odesláno 13. únor 2013 Odesláno 13. únor 2013 \"Aktuálně - pozor! Začátkem příštího týdne se bude v poslanecké sněmovně hlasovat o tzv. \"narovnání s církvemi\". Pokud sněmovna návrh schválí, bude to stát každého z nás 160 000 Kč, nemluvňata a důchodce nevyjímaje. Katolická církev si nárokuje majetek ve výši 160 000 000 000 Kč (čti: stošedesát miliard!!!), jehož vlastnictví odmítá doložit dokumenty o jeho nabytí (zejména proto, že je nemá). To, že majetek, který měla, získala pomoci desátku, křížových výprav a jiných \"sexy\" praktik asi nemá cenu zmiňovat. Od roku 1420 dodnes tzv. církevní majetek nepatřil církvi, ale panovníkovi, resp. státu. Vláda Petra Nečase se rozhodla darovat v tichosti a v mediálním stínu aféry Davida Ratha právnické osobě, jejímž vlastníkem je jiný stát - Vatikán - cca 1% území ČR a finanční kompenzaci ve výši podstatné části státního rozpočtu. Takový čin lze povazovat za VLASTIZRADU. V případě, že návrh bude schválen 101 hlasy, bude jedno zvednutí ruky mít hodnotu cca 1,6 miliardy Kč!!! Budete takového poslance volit i po té? Pokud to tedy nechcete platit ze své kapsy, co nejrychleji šiřte tento mail a informace v něm obsažené. Veřejné mínění má velkou hodnotu - když, ne teď, určitě u voleb... Citovat
Charlie 1 Odesláno 13. únor 2013 Odesláno 13. únor 2013 to máš trošku starý nehlasovalo se už? Citovat
Haryk Odesláno 13. únor 2013 Odesláno 13. únor 2013 jo starý to asi je, spíš jde o to že cirkevní majetek není čistý jak křišťálová koule a jak se píše na konci - U VOLEB Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.