Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
feldkurát Katz: Máme uherák, olejovky, lososa a budeme mít smažená vajíčka. To se nám to hoduje, když nám lidi pučujou peníze. :D

Jenže jim nepůjčuje. Jim dáváme. A všichni. A hodně :blicismajlik

Odesláno

Jsem ateista a papež je mi úplně volnej, stejně jako všichni věřící. Když chcou věřit a nebudou mně tím otravovat život, ať si klidně věří - ale ať si svého koníčka sponzorují sami (třreba jako my P-C).

P.S.

S narovnáním křivd po komančema rozkradeném majetku nemám problém - když někdo něco šlohne, měl by to vrátit (a že je stát nejhorší hospodář to můžeme vidět mna každém kroku).

[upravil dne 11/2/2013 20:58 od Medvěd]

Odesláno

No, z některých zdejších hlášek je na :blicismajlik naopak mě. Zrovna tady bych čekal jinačí smýšlení...Ale já už se vlastně ničemu nedivím... S Medvědovo názorama se často neshodnu, ale teď bych se pod to i podepsal:cool:

Odesláno

no bude konec sveta no...

jedna predpoved je uz splnena :D

„ From the calm morning the end will come When of the dancing horse the number of circles will be nine.“

dalsia bude tato :P

[upravil dne 12.2.2013 12:40 od Y2K]

Odesláno
Papež by mě zajímal jen tehdy pokud by jeho papamobil byl Peugeot :D

Což je nereálné, protože on potřebuje nejen dělat parádu, ale i někam dojet. :D:P:papa

Guest Scratch
Odesláno
Jsem ateista a papež je mi úplně volnej, stejně jako všichni věřící. Když chcou věřit a nebudou mně tím otravovat život, ať si klidně věří - ale ať si svého koníčka sponzorují sami (třreba jako my P-C).

P.S.

S narovnáním křivd po komančema rozkradeném majetku nemám problém - když někdo něco šlohne, měl by to vrátit (a že je stát nejhorší hospodář to můžeme vidět mna každém kroku).

[upravil dne 11/2/2013 20:58 od Medvěd]

zrovna u cirkvi bych o krivdach a narovnani nemlel. Cirkev ma jedinou kliku, ze v dobe, kdy to delala, neexistovalo nic, co byji zastavilo. Takze veskere finance a majetek ktery ma, je nabyt bud z daru, nebo z toho, co zabavila kacirum, carodejnicim, a dalsim. Je to jen jedna obrovska sekta, a kdo vi, co utajuji ve vatikanu........

to by byla zverstva......panecku.

Nejvetsi zlo na svete je vira at uz cirkev, nebo hinduisti nebo islam........

Odesláno

Scratchi asi si trosku pletes pojmy. Nestudoval jsem sice religionistiku ale veta o tom ze \"Nejvetsi zlo na svete je vira at uz cirkev, nebo hinduisti nebo islam.......\" me i tak nadzdvihla a to jsem ateista. Vira jako takova mi nevadi, dokud mi to nekdo necpe, ci nema potrebu se organizovat (a opet mi to cpat). Tzn doma at si kdo veri cemu chce, modli se treba 10x denne ale CIRKEV jako organizovany spolek mi vadi. Treba tim, ze se jim ted velkohube vraci majetek ktery maji mnohdy z toho o cem ty pises (dary, prispevky, odpustky .. co dalsiho nevim) :myslim

O tom jaky jsou cirkevni hodnostari pedofilni prasata (a to vidime jen vrsek ledovce) se ani nema cenu zminovat ...

Guest Scratch
Odesláno

tak vem slovo vira a zamen ho za nabozenstvi (ktere me v te chvili jaksi nenapadlo) a uz to bude hned lepsi, ne?

Odesláno

\"Aktuálně - pozor!

Začátkem příštího týdne se bude v poslanecké sněmovně

hlasovat o tzv. \"narovnání s církvemi\".

Pokud sněmovna návrh schválí, bude to stát každého z nás

160 000 Kč, nemluvňata a důchodce nevyjímaje.

Katolická církev si nárokuje majetek ve výši 160 000 000 000 Kč

(čti: stošedesát miliard!!!),

jehož vlastnictví odmítá doložit dokumenty o jeho nabytí

(zejména proto, že je nemá).

To, že majetek, který měla, získala pomoci desátku, křížových

výprav a jiných \"sexy\" praktik asi nemá cenu zmiňovat.

Od roku 1420 dodnes tzv. církevní majetek nepatřil církvi,

ale panovníkovi, resp. státu.

Vláda Petra Nečase se rozhodla darovat v tichosti a v mediálním

stínu aféry Davida Ratha právnické osobě, jejímž vlastníkem je jiný

stát - Vatikán - cca 1% území ČR a finanční

kompenzaci ve výši podstatné části státního rozpočtu.

Takový čin lze povazovat za VLASTIZRADU.

V případě, že návrh bude schválen 101 hlasy, bude jedno

zvednutí ruky mít hodnotu cca 1,6 miliardy Kč!!!

Budete takového poslance volit i po té?

Pokud to tedy nechcete platit ze své kapsy, co nejrychleji

šiřte tento mail a informace v něm obsažené.

Veřejné mínění má velkou hodnotu - když, ne teď, určitě u voleb...

Odesláno

jo starý to asi je, spíš jde o to že cirkevní majetek není čistý jak křišťálová koule a jak se píše na konci - U VOLEB

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...