Guest Džůny Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 Napadá někoho, proč to startuje takovým způsobem? Dělá to delší dobu. Jen při prvním startu po delším stání v zimě. Druhý start (klidně studený) už je normální. Baterka změřená, alternátor taky, a vždycky chytne napoprvé. Zesilte si prosím zvuk, z toho je nejlíp poznat co to dělá: http://www.youtube.com/watch?v=-Zl16rdicVI Jen se bojím aby mě to někdy někde nenechalo. Citovat
Guest Džůny Odesláno 12. únor 2013 Odesláno 12. únor 2013 Během startu problikává dobíjení a ABS, viz. video. Citovat
Guest Džůny Odesláno 12. únor 2013 Odesláno 12. únor 2013 Myslíš? Našel jsem toto téma: Jak to ověřit, zkusit nastartovat bez řemenu? Citovat
P607Olda Odesláno 12. únor 2013 Odesláno 12. únor 2013 Proč myslíte, že na alternátoru? Spíše na startéru, ne? Ještě pořád nechceš navštívit Nečase? Myslím, že budeš překvapen, jak snadno se dá vyřešit problém. Citovat
Ferry Odesláno 12. únor 2013 Odesláno 12. únor 2013 jee, pardon, preklep, samozrejme na starteru Citovat
Guest Džůny Odesláno 15. únor 2013 Odesláno 15. únor 2013 Našel jsem téma které zakládal OK406 a podle popisu to bude to stejné. Takže kdyby někoho zajímal postup výměny s fotkama, tak tady: plus návod na demontáž startéru tady: Ferry a Oldo, děkuju. P607Olda: Dám na tvé rady a zajedu se poradit, zeptat a dozvědět něco nového. Časem. Tohle (a další věci) v podstatě nejsou poruchy. Auto startuje, jezdí, brzdí, svítí i houká, ptám se spíš ze zvědavosti. Ať mám přehled o stavu auta. Beru to spíš jako koníček... Opravy budou postupné, všechny peníze žere škola. [upravil dne 22/2/13 14:43 od Džůny] Citovat
Ferry Odesláno 15. únor 2013 Odesláno 15. únor 2013 dneska jsem starter menil, vcera mi zacal kuckat a nechtelo to startovat - vypadalo to, ze se nevysouva pastorek, uhliky jsem menil asi pred temi 5 roky, ty jsem zatim nekontroloval, kolik jich ubylo, vymenil jsem zatim jen kus za jinej, co jsem mel doma a ten muj (co ma skoro 500tis km najeto a nastartovano) budu nekdy rozebirat jinak kdybys pak shanel komponenty, tak staci zadat v katalogu Elitu cislo tveho starteru a vyjede ti komplet soupis soucastek [upravil dne 15/2/13 21:10 od Ferry] Citovat
Guest Džůny Odesláno 24. únor 2013 Odesláno 24. únor 2013 Jo, našel jsem to, díky. Sada uhlíků 411 Kč a držák 72 Kč. Teď ještě doufat že budou přišroubované a ne přiletované. Udělám to před další zimou, ať mám klid. Kdyby to někoho zajímalo, tak tady (klepněte na \"komponenty\"): http://ecat.elit.cz/ArticleDetails.aspx?PartDetailID=HC+D6RA661&REFPAGE=ArticleBrowser&TT=ftx Je to pro můj startér Valeo, číslo D6RA661. [upravil dne 24/2/13 12:48 od Džůny] Citovat
Guest servisman Odesláno 24. únor 2013 Odesláno 24. únor 2013 uprostřed máš i ten svuj startér ,když jsem měnil uhlíky Citovat
Guest Džůny Odesláno 3. březen 2013 Odesláno 3. březen 2013 Jo, díky. Pustím se do toho až v průběhu léta. Citovat
Guest Džůny Odesláno 2. duben 2013 Odesláno 2. duben 2013 Našel jsem je o stovku levněji, kdyby se na to taky někdo chystal: http://www.seginet.cz/index.php?opType=opShowDet&zn=4021 Ušetří to poštovné. Citovat
Guest servisman Odesláno 2. duben 2013 Odesláno 2. duben 2013 jj je to levněji ,ale v Elitu mne dali i slevu takže si odečtu 30% a jsem na tý ceně jako ty a mám to Citovat
Guest Džůny Odesláno 3. duben 2013 Odesláno 3. duben 2013 Jo aha. Nevěděl jsem, že i v Elitu. Citovat
Guest Džůny Odesláno 14. duben 2013 Odesláno 14. duben 2013 Úspěch. Startér jsem vyčistil, promazal a uhlíky vyměnil (byly skoro poloviční). Dostat na držák pružinu, to byl porod. V létě startoval ještě hezky, rozdíl poznám až další zimu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.