Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Guest Chozeluizskuner
Odesláno (upraveno)

Já ale myslel rozvod pod haupnou k ostrikům. Je normalne videt (neumim psat na mobilu :) )

Upraveno uživatelem Chozeluizskuner
Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Ten rozvod myslim :P. Zejtra cvaknu svůj. Nechápub že i v SB to vypadá jinak než to mám já, a to tam mám origo

Odesláno (upraveno)
před 56 minutami, OK406 napsal:

Je rozdíl mezi 407 SW a 407 coupe?

Rozdvojka i trysky jsou dle SB stejné.....

Upraveno uživatelem Přema
Odesláno

Sorry Stibto,nebyl sem u kompu,ale Přema odpověděl za mě ...

Chce to hlavně opatrně vycvaknout ty starý z kapoty,ať si tam neuděláš ďůlek nebo neodřeš lak.Já to dělal nožem,jde to snadno,když víš jak to tam vypadá.

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Ano, dle SB to má bejt jak píšeš. Tak nevim jestli tam mám dát tu co je klasicky dodávaná. Hlavně tahle mi nepřijde neorigo. Nevim co tam v Belgii montujou. V tej mojí rozdvojce byl zpětnej ventil (gumička s pružinkou) přes ten ale byl hrozně malej průtok, tak jsem ho "vykuchal" a zalepil. Asi uvidim ty trysky az prijdou... 

Odesláno

@Chozeluizskuner  mám to úplně stejně a právě ta spojka na levé straně (u Tvé fotky) mě pozlobila už, no možná stačí jak píše Přema pootočit o 90 stupňů - tedy pokud jsem tam posledně nestihl už něco v tom domrvit.

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Jo, to chce jen poladit. Měl jsem celou tu hadicku vyndanou abych "potunil" ten ventil. Pak jen dáš do správné polohy a zacvakneš. A musí držet. Nemělo by tam bejt co domrvit

Odesláno

Fajn :) Hned jak se tam dokopu stavím se u nás u Domanského koupit (či objednat) ty trysky. Doufám, že to pomůže.

Odesláno (upraveno)

Tak jsem si objednal ty trysky z Aliexpressu, jsem na to zvědavej, určitě napíšu jestli to stojí za to nebo ne, ale za těch 1,82$ (45Kč) za obě to asi stojí ten risk. :D 

Upraveno uživatelem daniel1997
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Hm dle Service Boxu to skoro vypada, ze musí blatnik pryč pokud chceš měnit a ne opravovat ...

Odesláno

no levou půlku jsem demon. , ale ještě to vypadá že zo drží na plastové příchytce někde pod pantem kde se nedostanu . Možná kdybych demontoval plast kolem stěračů , ten pod sklem  asi bych se dostal i na tu příchytku. Vidět tam není .

Odesláno

takže se musí demont. celej podběh a pravděpodobně i ten plastovej kryt co je kolem skla a kapoty , nebo ucvaknout tu příchytku zespod , můj případ. Docela špatně se tam dává nová hadička ( měl jsem tam protáhlej provázek ale i tak mord ) . Přístě asi do servisu , nebo jen oprava.

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Oživím...

Dnes jsem nahodil novou hadičku pod haupnu bez zpětného ventilu.

Upravil jsem hadičku kolem pantu, k tomu bylo zapotřebí přendat ty dva držáčky hadičky

a vyčistil lihem trysky za pomocí svého zlepšováku.

Výsledek je takový, že to konečně stříká. U řidiče teda víc než u spolujezdce, ale hlavně že to funguje. 

Stále čekám na trysky z ALI, ale moc jim nedávám. Navíc se mi podařilo získat hadičky k tryskám ,které mají zpětné ventily. Otázka je, zda mi k něčemu budou. Voda i bez nich stříká v cukuletu.

IMG_20170213_161722.jpg

IMG_20170213_182629.jpg

IMG_20170214_144242.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...