Přema Odesláno 24. leden 2017 Odesláno 24. leden 2017 Ale bavím se o coupe ale snad to maji jiné modely stejně......na ex 407SW si už nepamatuji jak to bylo Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 24. leden 2017 Odesláno 24. leden 2017 (upraveno) Já ale myslel rozvod pod haupnou k ostrikům. Je normalne videt (neumim psat na mobilu ) Upraveno 24. leden 2017 uživatelem Chozeluizskuner Citovat
Přema Odesláno 24. leden 2017 Odesláno 24. leden 2017 rozvod jo .... to vyfotím......ale hadičky od trysek ne..... Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 24. leden 2017 Odesláno 24. leden 2017 Ten rozvod myslim . Zejtra cvaknu svůj. Nechápub že i v SB to vypadá jinak než to mám já, a to tam mám origo Citovat
Přema Odesláno 25. leden 2017 Odesláno 25. leden 2017 Mám jinou rozdvojku......z jedné hadičky vidlička na obě trysky Citovat
Přema Odesláno 25. leden 2017 Odesláno 25. leden 2017 (upraveno) před 56 minutami, OK406 napsal: Je rozdíl mezi 407 SW a 407 coupe? Rozdvojka i trysky jsou dle SB stejné..... Upraveno 25. leden 2017 uživatelem Přema Citovat
turboturek Odesláno 25. leden 2017 Odesláno 25. leden 2017 Sorry Stibto,nebyl sem u kompu,ale Přema odpověděl za mě ... Chce to hlavně opatrně vycvaknout ty starý z kapoty,ať si tam neuděláš ďůlek nebo neodřeš lak.Já to dělal nožem,jde to snadno,když víš jak to tam vypadá. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 25. leden 2017 Odesláno 25. leden 2017 Ano, dle SB to má bejt jak píšeš. Tak nevim jestli tam mám dát tu co je klasicky dodávaná. Hlavně tahle mi nepřijde neorigo. Nevim co tam v Belgii montujou. V tej mojí rozdvojce byl zpětnej ventil (gumička s pružinkou) přes ten ale byl hrozně malej průtok, tak jsem ho "vykuchal" a zalepil. Asi uvidim ty trysky az prijdou... Citovat
Guest StibTo Odesláno 25. leden 2017 Odesláno 25. leden 2017 @Chozeluizskuner mám to úplně stejně a právě ta spojka na levé straně (u Tvé fotky) mě pozlobila už, no možná stačí jak píše Přema pootočit o 90 stupňů - tedy pokud jsem tam posledně nestihl už něco v tom domrvit. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 25. leden 2017 Odesláno 25. leden 2017 Jo, to chce jen poladit. Měl jsem celou tu hadicku vyndanou abych "potunil" ten ventil. Pak jen dáš do správné polohy a zacvakneš. A musí držet. Nemělo by tam bejt co domrvit Citovat
Guest StibTo Odesláno 25. leden 2017 Odesláno 25. leden 2017 Fajn Hned jak se tam dokopu stavím se u nás u Domanského koupit (či objednat) ty trysky. Doufám, že to pomůže. Citovat
daniel1997 Odesláno 25. leden 2017 Odesláno 25. leden 2017 (upraveno) Tak jsem si objednal ty trysky z Aliexpressu, jsem na to zvědavej, určitě napíšu jestli to stojí za to nebo ne, ale za těch 1,82$ (45Kč) za obě to asi stojí ten risk. Upraveno 25. leden 2017 uživatelem daniel1997 Citovat
Michal11 Odesláno 11. únor 2017 Odesláno 11. únor 2017 Ahoj , mám prasklou hadičku k ostřikovačům č.11 ta co de kolem pantu, prosím poraďte co vše musím odmontovat abych ji vyměnil . Děkuji Citovat
Guest StibTo Odesláno 11. únor 2017 Odesláno 11. únor 2017 Hm dle Service Boxu to skoro vypada, ze musí blatnik pryč pokud chceš měnit a ne opravovat ... Citovat
Michal11 Odesláno 11. únor 2017 Odesláno 11. únor 2017 no levou půlku jsem demon. , ale ještě to vypadá že zo drží na plastové příchytce někde pod pantem kde se nedostanu . Možná kdybych demontoval plast kolem stěračů , ten pod sklem asi bych se dostal i na tu příchytku. Vidět tam není . Citovat
Michal11 Odesláno 11. únor 2017 Odesláno 11. únor 2017 takže se musí demont. celej podběh a pravděpodobně i ten plastovej kryt co je kolem skla a kapoty , nebo ucvaknout tu příchytku zespod , můj případ. Docela špatně se tam dává nová hadička ( měl jsem tam protáhlej provázek ale i tak mord ) . Přístě asi do servisu , nebo jen oprava. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 14. únor 2017 Odesláno 14. únor 2017 Oživím... Dnes jsem nahodil novou hadičku pod haupnu bez zpětného ventilu. Upravil jsem hadičku kolem pantu, k tomu bylo zapotřebí přendat ty dva držáčky hadičky a vyčistil lihem trysky za pomocí svého zlepšováku. Výsledek je takový, že to konečně stříká. U řidiče teda víc než u spolujezdce, ale hlavně že to funguje. Stále čekám na trysky z ALI, ale moc jim nedávám. Navíc se mi podařilo získat hadičky k tryskám ,které mají zpětné ventily. Otázka je, zda mi k něčemu budou. Voda i bez nich stříká v cukuletu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.