Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
takto ich mas na sw

Přehozeno...měl si pravdu byli naopak. Dík za upozornění...já so toho nevšiml.....no to víš ředitel lopat...:D

Mám je taky votočený... schválně, od nova vrzaly tak jsem je otočil a je klid. No co by člověk chtěl od origo...

Odesláno
Počítejte pánové ale s tím, že budete pořád dolévat kapalinu do ostřikovačů. Je poněkud vyšší spotřeba.
Ani bych neřekl, protože stačí chvilka a okno je čistý na první pokus, s origo jsem to držel pomalu 15 sekund než jsem to umyl a stejně mi tam zustavali čmouhy, protože to uschlo dřív než dojeli stěrače.
Odesláno
Uvidíš, a při jaké rychlosti jsi to zkoušel?
Při 100km/h to jde víc než do ploloviny skla a při stání to necáká nad auto a kdyby to při větší rychlosti nestačilo tak se to dá seřídit špendlíkem jako klasická Škoda-120L. Je to opravdu o kus lepší něž ty původní. (kapalinu si dělám sám mám tu spoustu pančovaného alkoholu:D)
Odesláno

:DNa 508 po výměně ostřikovačů jsem si s nastavením hrál 2 hoďky. Krajní kuličky jsem nastavil aby to stříkalo až na horní hranu skla tak 10-15 cm od sloupku a prostřední stříkají křížem přes sebe do půlky skla tak aby horizontálně byly od sebe cca 30 cm. Myslím, že by se to nechalo nastavit stejně na 407mě. Nevymyslel jsem to sám, ale je to podle návodu k výměně trysek.

[upravil dne 9/3/13 17:34 od HonzaZ]

Odesláno

Jj barte, však si ji nakonec pořídíte většina vlastníků 407. Njn Jano, tak to dopadne, když si to člověk po sobě pořádně nepřečte. A to se snažím to číst pořádně. To byste koukali co píšu za kraviny než to opravím:D:papa

• O 3 týdny později...
Odesláno
Tak už tam jsou, cena pro upřesnění 140,- s DPH ks. A pánové to je jiný kropítko.:D

prosím tě a kde jsi je objednával , nemůžeme je nikde sehnat , přímo v peugeotu ?:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...